Menu

Houten vloeren van Bax Houthandel

Een eiken vloer, een parketvloer of een vloer van lamelparket: Bax Houthandel is de specialist als het gaat om houten vloeren.

Onze Prijzen Onze houten vloeren

Verschillende soorten houten vloeren

Wilt u een houten vloer kopen? Bij Bax Houthandel kunt u terecht voor verschillende soorten houten vloeren. Of u nu kiest voor een eikenhouten vloer, een parketvloer of een vloer van lamelparket, één ding hebben onze houten vloeren gemeenschappelijk: u bent verzekerd van zeer scherpe prijzen voor onze vloeren. Dat komt omdat wij de vloeren in eigen beheer produceren en er dus geen tussenhandel nodig is. Dit stelt ons ook in staat om precies uw droomvloer geheel op maat voor u te maken. Nadat we de vloer hebben geproduceerd, komen wij deze bij u op locatie installeren.

De juiste houten vloer voor u

Houten vloeren hebben elk hun eigen kenmerken. De ene vloer kan wel op vloerverwarming worden gelegd en de andere houten vloer niet. Sommige houten vloeren zijn minder geschikt in een appartementencomplex vanwege onderburen dan andere houten vloeren. Als u nog niet precies weet welke houten vloer u moet kiezen, is het verstandig om eerst een antwoord te formuleren op de onderstaande vragen:
– Kiest u voor massief hout of lamelparket / parketdelen?
– Wilt u vloerverwarming aan laten leggen?
– Heeft u onderburen?

– Welke ondervloer ligt er: beton, hout of een andere ondergrond?
– Wat is uw budget?

Natuurlijk speelt ook uw voorkeur voor kleur en bijvoorbeeld het aantal knoesten een rol. Na antwoord te hebben op deze vragen, kan Bax Houthandel voor u een selectie vloeren adviseren. Ontdek ons ruime assortiment en informeer naar onze scherpe prijzen.

Onze houten vloeren

Houten vloer

Eiken vloer

Met ruim 25 jaar ervaring in het produceren van eiken vloeren, bent u bij Bax Houthandel verzekerd van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om een eiken vloer bestaande uit planken, een hele brede eiken vloer of een eiken vloer met een breed visgraat motief: u staat versteld van ons uitgebreide assortiment. Al beschikbaar vanaf €17,95 per vierkante meter.

Meer over onze eiken houten vloeren
Lamelparket vloer leggen

Parketvloeren

U kunt kiezen uit diverse parketvloeren van hout bij Bax Houthandel. Houten parketvloeren worden vaak opgebouwd uit lamelparket (ook wel multiplank genoemd). U heeft de keuze uit verschillende patronen voor de installatie van uw parketvloer. Bax Houthandel produceert parketvloeren in eigen beheer. Dat betekent dat u verzekerd bent van een zeer scherpe prijs voor uw parketvloer.

Meer over onze parketvloeren
Trap vloer

Traprenovatie

Is uw trap versleten of wilt u een keer iets anders met uw trap? Kies dan voor een traprenovatie. Bij Bax Houthandel kunt u kiezen tussen massief hout en lamelparket. Het grote voordeel als u kiest voor Bax Houthandel is dat wij uw houten vloer kunnen laten overlopen in uw trap qua kleur. Op die manier wordt uw interieur één geheel.

Meer informatie over traprenovatie

Onze vloeren

Chocolate

Chocolate

De chocolate houten vloer is een stijlvolle, authentieke kleur die goed past bij zowel donker als licht meubilair.

Smoke

Smoke

Deze afwerking zorgt ervoor dat uw houten vloer een robuuste en levendige uitstraling krijgt binnen uw interieur.

Black

Black

Een donkere houten vloer geeft uw interieur een authentieke, warme en ontspannen uitstraling.

Bekijk al onze kleuren in de showroom

Onze werkwijze

Werkwijze Bax Houthandel

Wij hebben voor u een overzicht gemaakt met de hoofdgroepen houten vloeren waarover wij beschikken. Benieuwd hoe onze vloeren eruit zien? Kom dan gerust langs bij ons in de showroom en laat u door ons adviseren. Uiteraard geheel vrijblijvend. Voor de openingstijden en een routebeschrijving naar ieder filiaal verwijzen wij u door naar de specifieke pagina van het filiaal. U kunt uw vragen ook direct aan ons stellen door gebruik te maken van de chatbox. Wilt u een offerte ontvangen, dan gaan we graag met u in gesprek zodat we uw mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. U ontvangt vervolgens een offerte op maat. Gaat u akkoord, dan gaan we aan de slag met de productie van uw houten vloer. Op de door ons overeengekomen datum installeren we de vloer bij u thuis. U heeft dus nergens omkijken meer naar, nadat u akkoord gaat.

Een houtsoort kiezen

Het bezoek aan de showroom
"Laat u inspireren"

Laat je adviseren

Het persoonlijke adviesgesprek
"Offerte op maat"

De productie van houten vloeren

Productie van uw vloer
"In eigen beheer"

Vloeren die worden bezorgd

Bezorging van uw houten vloer
"Bij u thuis afgeleverd"

Man die een houten vloer legt

De installatie van de vloer
"Vakkundig en professioneel gelegd"

Resultaat van houten vloeren

Het prachtige eindresultaat
"Uw eigen houten vloer op maat"

Barneveld

Harselaarseweg 75 3771 MA Barneveld

0342 - 420 880 info@baxhouthandel.nl

Onze locaties

Garantie houten vloer
Over Bax Houthandel

Garantie op uw aankoop van een voordelige houten vloer

Bij nagenoeg elke aanbieder van houten vloeren heeft u garantie onder de normale leefconditie. Ook bij ons. Eigenlijk is dat niet helemaal eerlijk voor u omdat problemen met een houten vloer meestal ontstaan buiten normale leefcondities. Met hout draait alles om vocht. Hout wordt gedroogd voor ons klimaat bij een gemiddelde luchtvochtigheid tussen de 45 en 65 procent.

Gevolgen van een te lage of hoge luchtvochtigheid

Hout is een natuurproduct en gedijt niet goed bij een te lage of te hoge luchtvochtigheid. Het resultaat is dat er kleine scheurtjes en/of kieren kunnen ontstaan in uw houten vloer. In het ergste geval vervormt de vloer.

Beheer van de luchtvochtigheid

Gelukkig is de luchtvochtigheid simpel te beheren met een goede luchtbevochtiger. Op die manier voorkomt u problemen met uw houten vloer. Vindt u dit te veel moeite, dan is het aanschaffen van een lamelparketvloer aan te raden. Dit type vloer heeft minder moeite met een wisselende luchtvochtigheid.
Alle kleuren

Nog vragen?

Stel uw vraag of vraag offerte aan

Heeft u nog vragen, bent u benieuwd naar de juiste houten vloer voor uw woning, wilt u een afspraak met ons maken of heeft u heel duidelijk voor ogen welke vloer u bij u thuis wilt leggen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande formulier of vraag direct een offerte aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.