Menu

Houten vloeren Barneveld

Een eiken vloer, een parketvloer of een vloer van lamelparket: Bax Houthandel is de specialist als het gaat om houten vloeren in Barneveld.

Prijzen en aanbiedingen Alle houtsoorten

Houten vloer kopen in Barneveld

Voor een vloer is hout het mooiste product. Bax Houthandel biedt de grootste keuze aan topkwaliteit houten vloeren in Barneveld. Deze planken vloeren komen allemaal uit eigen fabriek en we bieden een groot assortiment aan houttypen, kwaliteiten, structuren en tinten. Bovendien zijn wij ook specialist in het leveren van eiken vloeren. In smalle of juist extra brede plank, geolied of in de wax; ook in de afwerking heeft u alle keuze. Daarnaast zijn wij ook leverancier van topkwaliteit lamelparket en in onze showroom in Barneveld zijn elke week interessante aanbiedingen te vinden.

Onze houten vloeren

eiken houten vloeren barneveld

Eiken vloeren

Met ruim 25 jaar ervaring in het produceren van eiken vloeren, bent u bij Bax Houthandel verzekerd van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om een eiken vloer bestaande uit planken, een hele brede eiken vloer of een eiken vloer met een breed visgraat motief: u staat versteld van ons uitgebreide assortiment. Al beschikbaar vanaf €24,95 per vierkante meter.

Meer over onze eiken houten vloeren
lamelparket barneveld

lamelparket vloeren

U kunt kiezen uit diverse lamelparket vloeren van hout bij Bax Houthandel. Houten parketvloeren worden vaak opgebouwd uit lamelparket (ook wel multiplank genoemd). U heeft de keuze uit verschillende patronen voor de installatie van uw lamelparket. Bax Houthandel produceert lamelparket vloeren in eigen beheer, naast eiken zoals hierboven ziet u in de foto houtsoorten als Sucupira, Maple, Robijn en Golcalo Alvez. Dat betekent dat u verzekerd bent van een zeer scherpe prijs voor uw parketvloer.

Meer over onze lamelparket vloeren
Trap vloer

Traprenovatie

Is uw trap versleten of wilt u een keer iets anders met uw trap? Kies dan voor een traprenovatie. Bij Bax Houthandel kunt u kiezen tussen massief hout en lamelparket. Het grote voordeel als u kiest voor Bax Houthandel is dat wij uw houten vloer kunnen laten overlopen in uw trap qua kleur. Op die manier wordt uw interieur één geheel.

Meer informatie over traprenovatie

Onze vloeren

technische dienst

Technische ondersteuning

Technische vragen?....zie hier de meest belangrijke onderwerpen met een uitgebreide uitleg

breed eiken

Heel breed eiken 23, 25, 27, 29cm

Een vloer met een indrukwekkende uitstraling zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

visgraat parket

Visgraat en andere patronen

Visgraat en andere patroonvloeren, kijk eens naar breed visgraat zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

Klik hier voor het overzicht van al onze houtsoorten

Duurzaam

Houten vloer in Barneveld als duurzame keuze

Door zijn unieke eigenschappen is hout een topproduct; het gaat jarenlang mee, slijt nauwelijks en voelt meteen warm en sfeervol aan. Houten vloeren zijn keer op keer te leggen, te schuren en opnieuw af te werken waardoor het ontzettend lang meegaat. Verandert uw woonsmaak in de loop der tijd? Door een donkerder of juist lichtere kleur wax of olie groeit de vloer gewoon met u mee. Wij bieden ook vloeren die goed in combinatie kunnen met een vloerverwarming of neem daarvoor het voordelige lamelparket dat we zelf produceren. Gemaakt met een extra dikke toplaag die een lange levensduur garandeert.

Ter voorbereiding op de keuze van een houten vloer, kijk eens naar ons stappenplan en de technische zaken die bij een vloer komen kijken:  TECHNISCHE INFORMATIE

 

showroom houtsoorten

Een houtsoort kiezen

Het bezoek aan de showroom
"Laat u inspireren"

Laat je adviseren

Het persoonlijke adviesgesprek
"Offerte op maat"

De productie van houten vloeren

Productie van uw vloer
"In eigen beheer"

Vloeren die worden bezorgd

Bezorging van uw houten vloer
"Bij u thuis afgeleverd"

Man die een houten vloer legt

De installatie van de vloer
"Vakkundig en professioneel gelegd"

Resultaat van houten vloeren

Het prachtige eindresultaat
"Uw eigen houten vloer op maat"

Barneveld

Harselaarseweg 75 3771 MA Barneveld

0342 - 420 880 info@baxhouthandel.nl

Onze locaties

Legservice
houten vloer installatie

Specialist houten vloeren leggen

Een keuze voor een houten vloer in Barneveld gemaakt? Dan kunt u er al snel van genieten, want wij hebben een eigen legservice die deze vloer al vlot kan leveren en leggen. Daarin worden klanten geheel ontzorgd, want ook oude vloerbedekking kan worden meegenomen en we zorgen voor een uitstekende onderlaag waardoor de vloer er jarenlang piekfijn bij zal liggen. Op zoek naar echt iets bijzonders? Laat uw nieuwe houten vloer of lamelparket dan in een visgraat of blokpatroon leggen. Of kies een van de andere fraaie patronen die we u graag in onze showroom laten zien.

Daarom kiest u voor Bax Houthandel

  • Scherp geprijsd en hoge kwaliteit
  • Snelle levering, direct uit onze eigen fabriek
  • Advies op maat van onze houtspecialisten
  • No-nonsense en vakmanschap
  • Goede service en maatwerk
  • Erkend leermeester voor houtbewerking opleiding
Alle kleuren

Nog vragen?

Stel uw vraag of vraag offerte aan

Heeft u nog vragen, bent u benieuwd naar de juiste houten vloer voor uw woning, wilt u een afspraak met ons maken of heeft u heel duidelijk voor ogen welke vloer u bij u thuis wilt leggen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande formulier of vraag direct een offerte aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.