Menu

Houten vloeren Barneveld

.

Prijzen en aanbiedingen Alle houtsoorten

Houten vloer kopen in Barneveld

Een eiken vloer, een parketvloer of een vloer van lamelparket: Bax Houthandel is de specialist als het gaat om houten vloeren in Barneveld.

Voor een vloer is hout het mooiste product. Bax Houthandel biedt de grootste keuze aan topkwaliteit houten vloeren in Barneveld. Deze planken vloeren komen allemaal uit eigen fabriek en we bieden een groot assortiment aan houttypen, kwaliteiten, structuren en tinten. Bovendien zijn wij ook specialist in het leveren van eiken vloeren. In smalle of juist extra brede plank, geolied of in de wax; ook in de afwerking heeft u alle keuze. Daarnaast zijn wij ook leverancier van topkwaliteit lamelparket en in onze showroom in Barneveld zijn elke week interessante aanbiedingen te vinden.

 

HOUTEN VLOEREN   LAMINAAT   PVC    HYBRIDE VLOEREN    TRAPRENOVATIE

Onze houten vloeren

budget lamelparket 14mm

Houten vloeren Barneveld

Met ruim 25 jaar ervaring in het produceren van Houten vloeren, bent u bij Bax Houthandel verzekerd van een zeer goede prijs en kwaliteitsverhouding. Of het nu gaat om een eiken vloer bestaande uit lamelparket, een hele brede eiken vloer of een visgraat parket: u staat versteld van ons uitgebreide assortiment. Al beschikbaar vanaf €24,95 per vierkante meter.

Meer over onze eiken houten vloeren
Bax Houthandel laminaat

Laminaat vloeren Barneveld

€ 5,95/m2 en u heeft bij ons laminaat in Barneveld. Een flinke collectie laminaat vloeren staat voor u klaar. Wij bieden alleen goed en nog beter laminaat aan. Wij verhandelen geen B keuze of heel dun laminaat. Kom maar eens kijken, zo af en toe hebben wij ook restpartijen.

Meer over onze laminaat vloeren
PVC vloer

PVC vloeren Barneveld

Net als bij echte houten vloeren is het nuttig om u goed te laten informeren over PVC vloeren. Er is best nogal wat keuze, waarbij PVC soorten erg afhankelijk zijn voor de ondervloer en juist sommige veel minder. Veel keuze en als u zich verdiept, kijk ook eens naar de vloer van morgen; de hybride vloer.

Meer informatie over PVC vloeren

Onze vloeren van hout

hybride vloeren

Hybride vloer

Naast onze productie van het echt houten lamelparket hebben wij een hybride vloer die u zeker wel ..de vloer van morgen…mag noemen, kijk maar eens:

breed eiken

Heel breed eiken 23, 25, 27, 29cm

Een vloer met een indrukwekkende uitstraling zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

visgraat parket

Visgraat en andere patronen

Visgraat en andere patroonvloeren, kijk eens naar breed visgraat zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

Klik hier om al onze houtsoorten te zien

Duurzaam

Houten vloer in Barneveld als duurzame keuze

Door zijn unieke eigenschappen is hout een topproduct; het gaat jarenlang mee, slijt nauwelijks en voelt meteen warm en sfeervol aan. Houten vloeren zijn keer op keer te leggen, te schuren en opnieuw af te werken waardoor het ontzettend lang meegaat. Verandert uw woonsmaak in de loop der tijd? Door een donkerder of juist lichtere kleur wax of olie groeit de vloer gewoon met u mee.

Wij bieden ook vloeren die goed in combinatie kunnen met een vloerverwarming of neem daarvoor het voordelige lamelparket dat we zelf produceren. Gemaakt met een extra dikke toplaag die een lange levensduur garandeert. Ter voorbereiding op de keuze van een houten vloer, kijk eens naar ons stappenplan en de technische zaken die bij een vloer komen kijken:

TECHNISCHE INFORMATIE

 

showroom houtsoorten

hout inspiratie

Het bezoek aan de showroom
"Laat u inspireren"

vloeren advies

Het persoonlijke adviesgesprek
"Offerte op maat"

De productie van houten vloeren

Productie van uw vloer
"In eigen beheer"

Vloeren die worden bezorgd

Bezorging van uw houten vloer
"Bij u thuis afgeleverd"

Man die een houten vloer legt

De installatie van de vloer
"Vakkundig en professioneel gelegd"

Resultaat van houten vloeren

Het prachtige eindresultaat
"Uw eigen vloer op maat"

Barneveld

Harselaarseweg 75 3771 MA Barneveld

0342 - 420 880 info@baxhouthandel.nl

Onze locaties

Legservice
houten vloer installatie

Specialist houten vloeren leggen

Een keuze voor een houten vloer in Barneveld gemaakt? Dan kunt u er al snel van genieten, want wij hebben een eigen legservice die deze vloer al vlot kan leveren en leggen. Daarin worden klanten geheel ontzorgd, want ook oude vloerbedekking kan worden meegenomen en we zorgen voor een uitstekende onderlaag waardoor de vloer er jarenlang piekfijn bij zal liggen.

Op zoek naar echt iets bijzonders? Laat uw nieuwe houten vloer of lamelparket dan in een visgraat of blokpatroon leggen. Of kies een van de andere fraaie patronen die we u graag in onze showroom laten zien.

Daarom kiest u voor Bax Houthandel

  • Scherp geprijsd en hoge kwaliteit
  • Snelle levering, direct uit onze eigen fabriek
  • Advies op maat van onze houtspecialisten
  • No-nonsense en vakmanschap
  • Goede service en maatwerk
  • Erkend leermeester voor houtbewerking opleiding
Alle kleuren

Nog vragen?

Stel uw vraag of vraag offerte aan

Heeft u nog vragen, bent u benieuwd naar de juiste houten vloer voor uw woning, wilt u een afspraak met ons maken of heeft u heel duidelijk voor ogen welke vloer u bij u thuis wilt leggen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande formulier of vraag direct een offerte aan.

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.