Menu

Houten vloeren Barneveld

Op onze hoofdvestiging, vindt u ons hart van de productie en een zeer grote hout voorraad. U zult zien dat wij alles zelf maken. Daarbij treft u 3 showrooms met een zeer uitgebreide collectie massieve houten vloeren,  lamelparket, budget lamel, parket en patroon visgraat parket vloeren.
Een 18cm brede blok vloer. Deze eiken vloer is donker gerookt, geborsteld en afgewerkt met white wash wit100.  De hout selectie is OS.Houten vloeren Barneveld,Door hier in deze ruim opgezette entree ruimte voor deze kleur vloer te gaan, maakt het een fris entree. Vanwege de blok motief zorgt houten vloeren Barneveld ervoor dat het nog wel speels blijft en niet alleen zakelijk. Omdat hier geen gebruik is gemaakt door houten vloeren Barneveld van plinten langs de muren lijkt de muren in de vloeren op te gaan, dit geeft een aparte blik. Bij deze ruimte is gekozen door houten vloeren Barneveld om de vloer zwevend te leggen. Dit betekend dat er eerst een ondervloer gelegd wordt alvorens de vloer gelegd word. de vloer wordt dan aan de mes en voeg zijde verlijmd. Door deze methode te gebruiken zorg je tegelijk door middel van de ondervloer, dat je goed geïsolleerd bent. Deze folie die door houten vloeren Barneveld gebruikt is heet Isogold, deze is de beste in zijn soort, hij absorbeert het geluid met 10 dB en isoleert ook nog eens. Had hier een andere installatie techniek gebruikt geweest, wat kan, dan had je niet alle factoren te pakken die je nu wel hebt. Als interieur heeft houten  vloeren Barneveld maar weinig staan, dit omdat de ruimte enkel bedoeld is als entree, over het algemeen loopt men naar binnen en pas in de lounge vind men de zit ruimtes, zo ook hier. Hier is bewust voor deze instelling gekozen door houten vloeren Barneveld zodat de vloer helemaal tot zijn recht komt. En om dat te optimaliseren is er voor de lichtinval gekozen om bij de deuren grote ramen te plaatsen die vertroebeld zijn voor de pivatie te waarborgen. De Juiste manier van het afwerken van het hout verhoogt de kwaliteit enorm, hier is door houten vloeren Barneveld de vloer donker gerookt waardoor je die donkere kleur krijgt, vervolgens is die geborsteld en afgewerkt met whitwash100, dit geeft die speciale look die hij nu heeft. Bijna tegen zilver kleurig aanHouten Vloeren Barneveld vind u:Adres gegevens van Bax Houthandel Barneveld.Harselaarseweg 73-753771 MA BarneveldTel: 0342-420880Fax: 0342-422566E-mail: info@baxhouthandel.nOpeningstijden:Maandag t/m Zaterdag van 8.00h t/m 16.30hTelefonisch bereikbaar tot 17.00hvoor een uitgebreide routen beschrijving kijk op vestiging BarneveldGESLOTEN OP 31 DECEMBERVoor afhalen van goederen kunt u op alle dagen terecht to 16.00hWij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Barneveld.

Houten vloeren, lamelparket, laminaat, in vestiging Barneveld

 

U heeft een keuze uit meer dan 250m houten vloeren en lamelparket!

 

Het filiaal barneveld bedient de plaatsen, houten vloeren Apeldoornhouten vloeren Arnhemhouten vloeren Edehouten vloeren Veenendaalhouten vloeren Amersfoort. Evenals laminaat Amersfoort, laminaat Ede, laminaat Veenendaal, laminaat Arnhem en laminaat Apeldoorn.

 

Grote showrooms met zeer grote stalen, bekijk de foto slider:

IN DEZE SLIDER ZIET U 5 OPNAMES VAN ONZE SCHOWROOMS

 

Ons hoofdkantoor:

Harselaarseweg 73-75
3771 MA Barneveld
Tel: 0342-420880
Fax: 0342-422566
E-mail: info@baxhouthandel.nl

Openingstijden:
Maandag t/mZaterdag van 8.00h t/m 16.30h

Telefonisch bereikbaar tot 17.00h

Voor afhalen van goederen kunt u op alle dagen terecht tot 16.00h

U vindt bij ons zeker 250 soorten houten vloeren in verschillende ruimten. Van kleuren waaier wanden tot en met lange wand panelen. U krijgt een zeer goede indruk. Wij werken alleen met panelen voor wanden en vloeren. U vindt bij ons geen kleine waaiers of kasten waarin u kunt snuffelen. Alles is duidelijk weergegeven.

 

U kunt bij ons 4 productgroepen zien​

Houten vloeren Budgetlamel
lamelparket laminaat

 

Vanuit onze productie kunt u uw eigen vloer samenstellen en uw budget beheren.

U stelt uw eigen vloer bij ons samen.

1.   U kiest welke soort plank u wilt en welke breedte.

2.   Welke houtsoort en selectie van knoesten.

3.   Welke afwerking vindt u het mooiste.

4.   Zelf installeren of laten installeren.

 

Speciale openingstijden

 

Speciale openingstijden:

 

Utrecht, open va 12-17.00h,

 2de paasdag  konings  Hemelvaart  2de Pinksterdag
 Barneveld
 Amsterdam
 Zoetermeer
 Utrecht Open Open Open

Utrecht is open op 2de kerstdag: 26 december van 12-17.00h

 

GESLOTEN OP 31 DECEMBER

 
Bax Houthandel is er voor u!

Ruim 30 jaar productie ervaring, uw vloer zonder tussenhandel direct naar U!

Productie van uw Houtenvloer, lamelparket, budget houtenvloeren, parketvloeren, laminaat, houten eiken vloeren en de massief eiken vloer voor de regio, Amersfoort, Hilversum, Almere, Apeldoorn, Ede, Veenendaal, Arnhem, Deventer, Zutphen

Bax Houthandel is een echt productie bedrijf met eigen houtbewerking. U kunt dit zien en daarmee ook begrijpen dat bij top producten leveren die niet duur zijn. Doordat wij rechtstreeks aan u kunnen verkopen heeft de tussenhandel geen marge bij ons. Dat bespaart u en is de hoofd reden waarom u bij ons koopt ruim onder de marktprijs.

 

 

Woonbeurzen met Houten vloeren, lamelparket, de budget houtenvloer, parketvloeren, laminaat.

Als u naar de grotere woonbeurzen in Nederland gaat dan treft u ons daar ook. In de foto’s hieronder ziet u voorbeelden van de woonbeurs in de Rai Amsterdam. Wij doen daar als zo’n 15 jaar aan mee.

 

Route beschrijvingen.

Routebeschrijving: voor bezoekers voor een houten vloeren Hilversum of laminaat Amersfoort, laminaat Hilversum,  uit regio’s: Amersfoort, Hilversum, Almere:

U volgt de snelweg A1 richting Apeldoorn. Op de A1 neemt u afslagnummer: 16. Onderaan de weg gaat u, rechtsaf, de Baron van Nagellstraat (N303 op). Bij de 2de stoplichten gaat u rechtsaf en komt op de harselaarseweg, u vindt ons op ongeveer 300 meter rijden aan de linkerzijde van de weg.

 

Routebeschrijving: voor bezoekers voor een houten vloeren Apeldoorn of laminaat Apeldoorn uit regio’s : Apeldoorn, Deventer, Zutphen:

U volgt de snelweg A1 richting Amersfoort. Op de A1 neemt u afslagnummer: 16. Onderaan de weg gaat u, rechtsaf, de Baron van Nagellstraat (N303 op). Bij de volgende stoplichten gaat u rechtsaf en komt op de harselaarseweg, u vindt ons op ongeveer 300 meter rijden aan de linkerzijde van de weg.

 

Routebeschrijving: voor bezoekers voor een houtenvloeren Arnhem of laminaat Arnhem, houten vloeren Veenendaal, houten vloeren Ede uit regio’s : Arnhem, Ede, Veenendaal:

Ga naar de A12 en vervolg de reis op de A30 richting Amersfoort. Op de A30 sorteert u voor naar links voor de snelweg A1 richting Apeldoorn. Op de A1 neemt u afslagnummer: 16. Onderaan de weg gaat u, rechtsaf, de Baron van Nagellstraat (N303 op). Bij de volgende stoplichten gaat u rechtsaf en komt op de harselaarseweg, u vindt ons op ongeveer 300 meter rijden aan de linkerzijde van de weg.

 

De Bax Houten vloer, lamelparket, budget lamel parket, visgraat parket en laminaat in Barneveld