Menu

Multiplank lamelparketvloer uit eigen productie

Kiest u voor onze multiplank lamelparketvloer, dan kiest u voor sfeer. Een houten vloer zorgt voor een warme uitstraling in uw woning. Bax Houthandel heeft twee soorten lamelparketvloeren in het assortiment. De budget lamelparketvloer en de multiplank. De budget variant is 14mm dik en de multiplank 19mm.

Een andere benaming voor de multiplank lamelparketvloer is ook wel duoplank of systeemplank. Onze multiplank lamelparketvloer is opgebouwd uit een houten toplaag van 4 millimeter, bevestigd op echt multiplex van 15 millimeter dik. De budget uitvoering hebben wij in 14mm, wilt u meer weten ga dan naar budget lamelparket:

BUDGET LAMELPARKET

Over Bax Houthandel

Productie in eigen beheer

Multiplank wijst naar de wijze van productie. Bax Houthandel produceert de lamelparketvloeren in eigen beheer. We bevestigen een massief houten toplaag op de multiplex onderlaag van de vloer. Meestal wordt hier een eiken toplaag voor gebruikt. Door gebruik van deze toplaag lijkt de eiken vloer op een echte massief eiken vloer. En dat allemaal voor een hele scherpe prijs. Binnen onze producties hebben we een speciaal portfolio aan hele brede planken en wij produceren visgraat parket, zie deze onder:

HELE BREDE PLANKEN            VISGRAAT PARKET

Portfolio multiplank lamelparketvloer

U heeft een met dit product een zeer ruime keuze uit diverse houtsoorten en afwerkingen van uw vloer. Naast Europees – en Amerikaans eiken produceren wij multiplank lamelparketvloeren met Jatoba, Beuken, Essen, Maple, Goncalo, Sucupira, Curupixa, Merbau zie de button onder voor project voorbeelden. Informeer naar de mogelijkheden of breng eens een bezoek aan een van onze vestigingen in Utrecht, Amsterdam, Zoetermeer of Barneveld.

 

ALLE HOUTSOORTEN

houten vloer showroom

Zie enkele voorbeelden van prijzen lamelparket:

 

Hout Breedte cm Selectie Prijs/m2
Eiken 18 ER 39,95
Eiken 22,5 SR 48,95
Eiken 26-27 SR 51,95
Essen 18 SR 45,95
Jatoba 18 OS 57,95
Tauari 18 OS 47,95

Zie enkele voorbeelden van prijzen budget lamelparket toplaag 1,5mm:

 

Hout Breedte cm Selectie Prijs/m2
Eiken 12-13 SR 24,95
Eiken 17-18 SR 29,95
Eiken 17-18 OSMIX 32,50
Tauari 17-18 OS 32,95

Zie meer prijzen en aanbiedingen:

 

PRIJZEN EN AANBIEDINGEN

 

 

Technische ondersteuning

Voor optimaal gemak en vooral te genieten van uw houten vloer dient u een basis kennis te hebben over hoe hout zich gedraagd

Technische info

Isolatie | Zwevende vloer

Een lamelparketvloer kan net als andere houten vloeren zwevend neergelegd worden. Dat betekent dat de vloer niet rechtstreeks op de ondergrond wordt verlijmd, maar uit meerdere lagen wordt opgebouwd. Dat is erg handig omdat de isolatie tegen lucht- en contactgeluiden wordt verbeterd. Een tweede voordeel van een zwevende vloer is als u nog niet zeker weet of u voor altijd in uw huidige woning blijft. U kunt de vloer namelijk makkelijk mee verhuizen.

Afzelia parket houten vloer
Eiken lamelparket licht gerookt
Houten vloeren in lamelparket
Eiken lamelparket Evening Bronze
Goncalo Alvez parket
Jatoba lamelparket

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming aanleggen, dan kan dit ook bij een multiplank lamelparketvloer. De warmteweerstand bij een lamelparketvloer is namelijk erg laag. Nog een voordeel is dat de eiken toplaag de warmte langer vasthoudt. Daarom is een lamelparketvloer handig om te laten leggen in de woon- of slaapkamer.

Werkwijze Bax Houthandel

Als u geïnteresseerd bent in de multiplank lamelparketvloer, dan adviseren wij u eens een kijkje te komen nemen in onze showroom in Barneveld, Zoetermeer, Amsterdam of Utrecht. U ziet daar de lamelparketvloer in diverse kleuren en met diverse afwerkingen. Alle bewerkingen die gedaan kunnen worden op een houten vloer, zijn in veel gevallen ook mogelijk voor de multiplank lamelparketvloer. Denkt u bijvoorbeeld aan het roken van de vloer of de vloer in de olie of was zetten. Als u uw wensen kenbaar maakt, stellen wij voor u een offerte op maat op. Gaat u daarmee akkoord, dan plannen we een afspraak in om de vloer bij u te komen leggen. Onze vakkundige vloerenleggers doen dit snel en efficiënt.

Barneveld

Harselaarseweg 75 3771 MA Barneveld

0342 - 420 880 info@baxhouthandel.nl

Onze locaties