Menu

De multiplank lamelparketvloer van Bax Houthandel

Kiest u voor onze multiplank lamelparketvloer, dan kiest u voor sfeer. Een houten vloer zorgt voor een warme uitstraling in uw woning. Bax Houthandel heeft twee soorten lamelparketvloeren in het assortiment. De budget lamelparketvloer en de multiplank.

Een andere benaming voor de multiplank lamelparketvloer is ook wel duoplank of systeemplank. Onze multiplank lamelparketvloer is opgebouwd uit een houten toplaag van 4 millimeter, bevestigd op echt multiplex van 15 millimeter dik.

Over Bax Houthandel

Productie in eigen beheer

Multiplank wijst naar de wijze van productie. Bax Houthandel produceert de lamelparketvloeren in eigen beheer. We bevestigen een massief houten toplaag op de multiplex onderlaag van de vloer. Meestal wordt hier een eiken toplaag voor gebruikt. Door gebruik van deze toplaag lijkt de eiken vloer op een echte massief eiken vloer. En dat allemaal voor een hele scherpe prijs.

Voordelen multiplank lamelparketvloer

Heeft u een huurwoning? Dan is het vaak niet toegestaan om een vloer op de ondervloer te verlijmen. Een multiplank lamelparketvloer kan dan uitkomst bieden, want deze kunt u bij een verhuizing gewoon meenemen. Nog een voordeel van de multiplank, is dat de vloerdelen naadloos gelegd kunnen worden. Dat maakt het onderhoud van uw lamelparketvloer nog eenvoudiger. U heeft een ruime keuze uit diverse afwerkingen van uw vloer. Informeer naar de mogelijkheden of breng eens een bezoek aan een van onze vestigingen in Utrecht, Amsterdam, Zoetermeer of Barneveld.

Alle kleuren

Vrijblijvend contact met Bax Houthandel

Benieuwd naar onze multiplank lamelparketvloeren? Kom langs in onze showroom en maak een afspraak met onze adviseurs voor advies op maat

Maak een afspraak

Isolatie | Zwevende vloer

Een lamelparketvloer kan net als andere houten vloeren zwevend neergelegd worden. Dat betekent dat de vloer niet rechtstreeks op de ondergrond wordt verlijmd, maar uit meerdere lagen wordt opgebouwd. Dat is erg handig omdat de isolatie tegen lucht- en contactgeluiden wordt verbeterd. Een tweede voordeel van een zwevende vloer is als u nog niet zeker weet of u voor altijd in uw huidige woning blijft. U kunt de vloer namelijk makkelijk mee verhuizen.

Afzelia parket houten vloer
Eiken lamelparket licht gerookt
Houten vloeren in lamelparket
Eiken lamelparket Evening Bronze
Goncalo Alvez parket
Jatoba lamelparket

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming aanleggen, dan kan dit ook bij een multiplank lamelparketvloer. De warmteweerstand bij een lamelparketvloer is namelijk erg laag. Nog een voordeel is dat de eiken toplaag de warmte langer vasthoudt. Daarom is een lamelparketvloer handig om te laten leggen in de woon- of slaapkamer.

Werkwijze Bax Houthandel

Als u geïnteresseerd bent in de multiplank lamelparketvloer, dan adviseren wij u eens een kijkje te komen nemen in onze showroom in Barneveld, Zoetermeer, Amsterdam of Utrecht. U ziet daar de lamelparketvloer in diverse kleuren en met diverse afwerkingen. Alle bewerkingen die gedaan kunnen worden op een houten vloer, zijn in veel gevallen ook mogelijk voor de multiplank lamelparketvloer. Denkt u bijvoorbeeld aan het roken van de vloer of de vloer in de olie of was zetten. Als u uw wensen kenbaar maakt, stellen wij voor u een offerte op maat op. Gaat u daarmee akkoord, dan plannen we een afspraak in om de vloer bij u te komen leggen. Onze vakkundige vloerenleggers doen dit snel en efficiënt.

Barneveld

Harselaarseweg 75 3771 MA Barneveld

0342 - 420 880 info@baxhouthandel.nl

Onze locaties