Menu

Hybride vloeren

 

Een hybride vloer is er eentje die een combinatie van twee vloeren in zich draagt en dan gaat het om de combinatie van de voordelen waarbij de absolute voorwaarde is dat het milieu vriendelijk en woon gezond is.

Bax Houthandel heeft twee van deze typen vloeren in haar portfolio:

1. De waterbestendig HDF vloer met het gedrag en gevoel van PVC

Een opbouw uit eco hars met formaldehyde vrije HDF vezelplaat en een melamine coating die uitkomt in klasse 33 / AC5 en plastic vrij is en geen schadelijke weekmakers heeft

2. Een watervaste niet-PVC vloer

Een 6mm watervaste vloer zonder plastic en zonder weekmakers bestaande uit een opbouw van natuurlijke mineralen en krijt met een polyurethaan coating.

Gegarandeerd mileuvriendelijk en draagt bij tot een optimale woon gezondheid. Uw investering is een toevoeging aan het huis en zal later niet vallen onder de noemer: chemisch afval.

 

Bax vloeren

Alle vloeren onder 1 dak altijd direct af fabriek zonder tussenhandel.

HOUTEN VLOEREN       PVC VLOEREN        LAMINAAT VLOEREN       EIKEN VLOEREN       AANBIEDINGEN

hybride vloer

De vloer van morgen

De vloeren van morgen zullen moeten voldoen aan een optimale wood gezondheid en het geld te laten investeren in producten die later niet neus ophalend worden betiteld als: schadelijk.

Wat zijn de nadelen van laminaat?

– Hoge tonen bij het lopen – veel laminaat is niet waterbestendig en als dat wel zo is betaald u de hoofdprijs. – een harde loop – een beperkt aantal decoren, meestal 6.

Wat zijn de nadelen van PVC?

  • PVC heeft vaak een ongecontroleerde niet milieuvriendelijke samenstelling. Het feit dat China het meeste m2 leverd zegt best al een hoop. – PVC heeft weekmakers in zich waar we onze beter niet aan willen bloodstellen. – beperkte decoren

 

 

Made in germany
De waterbestendig HDF vloer met het gedrag en gevoel van PVC

Een duurzame eco vloer die eruit ziet als PVC, voelt als pvc en de zachte loop heeft als PVC en toch is deze hybride vloer vrij van PVC en betaat deze 12mm vloer uit een kern van watervast HDF met een zachte loop.

Het oppervlak is niet zo glad en voelt als PVC. en de kosten? goedkoper dan een PVC klik vloer: Deze vloeren zijn er vanaf:

€ 26,95 /m2

hybride planken

 

Zie de introductie aanbiedingen onder:      AANBIEDING HYBRIDE VLOEREN

 

hybride vloeren

Een watervaste niet-PVC vloer

Een opbouw van natuurlijke mineralen en krijt met een polyurethaan coating. Een 6mm nieuwe generatie volledig biologisch ECO vriendelijke opgebouwde vloer.

  • Zonder weekmakers
  • Zonder PVC
  • Met veel meer decoren dan PVC en laminaat vloeren: 15 of meer.
  • Hoogste klasse

Binnenkort verkrijgbaar!!!