Menu

Houten vloeren Zoetermeer

Prijzen en aanbiedingen Al onze vloeren

Houten vloer kopen in Zoetermeer

Een eiken vloer, een parketvloer of een vloer van lamelparket: Bax Houthandel is de specialist als het gaat om houten vloeren in Zoetermeer. Wie op zoek is naar houten vloeren van topkwaliteit voor de scherpste prijs, slaagt beslist bij Bax Houthandel in Zoetermeer. Hier bieden we de allergrootste keuze in houten vloeren, goedkope eiken vloeren, parket en lamelparket. Wij produceren deze vloeren voornamelijk in onze eigen fabriek waardoor u kunt rekenen op topkwaliteit vloerdelen met een prima garantie. Nog niet overtuigd of een houten vloer bij uw woonwensen past? Laat onze houtspecialisten u dan overtuigen van dit prachtige, duurzame natuurproduct dat tientallen jaren zijn waarde behoudt.

 

HOUTEN VLOEREN   LAMINAAT   PVC    HYBRIDE VLOEREN   TRAPRENOVATIE

Onze vloeren

eiken houten vloeren zoetermeer

Houten vloer Zoetermeer

Met ruim 25 jaar ervaring in het produceren van Houten vloeren, bent u bij Bax Houthandel verzekerd van een zeer goede prijs en kwaliteitsverhouding. Of het nu gaat om een eiken vloer bestaande uit lamelparket, een hele brede eiken vloer of een visgraat parket: u staat versteld van ons uitgebreide assortiment. Al beschikbaar vanaf €24,95 per vierkante meter.

Meer over onze eiken houten vloeren
Bax Houthandel laminaat

Laminaat Zoetermeer

€ 5,95/m2 en u heeft bij ons laminaat in Amsterdam! Een flinke collectie laminaat vloeren staat voor u klaar. Bax Houthandel biedt alleen goed en nog beter laminaat aan. Wij verhandelen geen B keuze of heel dun laminaat. U bent van harte welkom in onze winkel. Zo af en toe hebben wij ook restpartijen.

Meer over onze laminaat vloeren
PVC vloer

PVC Zoetermeer

Net als bij echte houten vloeren is het nuttig om u goed te laten informeren over PVC vloeren. Er is best nogal wat keuze, waarbij PVC soorten erg afhankelijk zijn voor de ondervloer en juist sommige veel minder. Veel keuze en als u zich verdiept, kijk ook eens naar de vloer van morgen; de hybride vloer.

Meer informatie over PVC vloeren

Onze vloeren van hout

hybride vloeren

Hybride vloer

Naast onze productie van het echt houten lamelparket hebben wij een hybride vloer die u zeker wel ..de vloer van morgen…mag noemen, kijk maar eens:

breed eiken

Heel breed eiken 23, 25, 27, 29cm

Een vloer met een indrukwekkende uitstraling zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

visgraat parket

Visgraat en andere patronen

Visgraat en andere patroonvloeren, kijk eens naar breed visgraat zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

Klik hier om al onze houtsoorten te zien

Onze showroom

Goedkope vloeren in Zoetermeer

In onze showroom met houten vloeren in Zoetermeer kunt u op uw gemak de verschillende typen en soorten houten vloeren bekijken. Zo heeft u keuze uit diverse Europees eiksoorten, Amerikaans eiken en andere houtsoorten, zoals beuken en essen vloeren. Deze zijn leverbaar in diverse breedtes, diktes en kwaliteiten.

Met weinig noesten voor een strakke vloer of juist met veel tekening en knoesten voor een meer authentiek effect. Bovendien treft u bij ons houten vloeren met bijzondere afwerken, zoals plankdelen die bijvoorbeeld gerookt of geborsteld zijn of een white wash behandeling hebben gehad voor een eigentijds effect.Ter voorbereiding op de aanschaf van een houten vloer, bekijk eens ons stappenplan en de technische zaken die bij een vloer komen kijken:

TECHNISCHE INFORMATIE

 

showroom houtsoorten

hout inspiratie

Het bezoek aan de showroom
"Laat u inspireren"

vloeren advies

Het persoonlijke adviesgesprek
"Offerte op maat"

De productie van houten vloeren

Productie van uw vloer
"In eigen beheer"

Vloeren die worden bezorgd

Bezorging van uw houten vloer
"Bij u thuis afgeleverd"

Man die een houten vloer legt

De installatie van de vloer
"Vakkundig en professioneel gelegd"

Resultaat van houten vloeren

Het prachtige eindresultaat
"Uw eigen vloer op maat"

Barneveld

Harselaarseweg 75 3771 MA Barneveld

0342 - 420 880 info@baxhouthandel.nl

Onze locaties

houten vloer installatie

Complete houten vloeren & parket legservice

Bij Bax Houthandel bieden we totaalservice voor het leggen van onze houten vloeren. Zo wordt uw oude vloer netjes weggehaald, egaliseren en isoleren we de ondergrond waar nodig met een ondervloer en werken de vloer stofvrij en oplosmiddelvrij af.

U kunt kiezen voor verschillende finishes in olie, lak of wax . Hiermee krijgt de vloer extra uitstraling en wordt goed beschermd tegen de inwerking van vocht en vlekken. Daarbij geniet u van hoge garanties op onze vloeren.

Daarom kiest u voor Bax Houthandel

  • Scherp geprijsd en hoge kwaliteit
  • Snelle levering, direct uit onze eigen fabriek
  • Advies op maat van onze houtspecialisten
  • No-nonsense en vakmanschap
  • Goede service en maatwerk
  • Erkend leermeester voor houtbewerking opleiding
Alle kleuren

Nog vragen?

Stel uw vraag of vraag offerte aan

Heeft u nog vragen, bent u benieuwd naar de juiste houten vloer voor uw woning, wilt u een afspraak met ons maken of heeft u heel duidelijk voor ogen welke vloer u bij u thuis wilt leggen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande formulier of vraag direct een offerte aan.

"*" indicates required fields

Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.