Menu

PVC vloer Veenendaal

Een pvc vloer, een vinylvloer of een hybride vloer: Bax Houthandel is de specialist als het gaat om pvc vloeren in Veenendaal.

PVC aanbiedingen PVC vloeren

In Veenendaal een goedkope, pvc vloeren kopen en zeker zijn van een goede kwaliteit? Dan biedt Bax Houthandel een groot aanbod pvc vloeren, vinyl en hybride vloeren. Niet uit China afkomstig maar gemaakt in Duitsland. In onze showrooms heeft u keuze uit vele soorten vloeren en kunt u profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen. Bovendien ligt met onze complete leg service uw PVC vloer binnenkort al in huis. Wij laten u graag van de vele mogelijkheden van onze producten zien. Ons filiaal in Barneveld ligt slechts op een slordig kwartiertje van Veenendaal

pvc vloeren opties

pvc vloer veenendaal

PVC vloer project in Veenendaal

Deze pvc vloer in Veenendaal is gelegd op een betonvloer zonder vloerverwarming. De ondervloer is een reguliere 2mm folie zodat de vloer vrij van damp ligt en een lekkere zachte loop heeft. De PVC vloer Veenendaal is een 4mm vol vinyl met een klik systeem. Gekozen is voor een eiken ontwerp met knoesten erin, zo krijgt de vloer iets van een natuurlijke uitstraling en mocht er een krasje of putje inkomen dan is dat niet direct zichtbaar. De vloer is met witte mdf plinten rondom af te werken. Op een aantal plekken is een platte plint van eiken aangebracht. Voordat het PVC is gelegd is de vloer wel met egaline behandeld. In de vloer was zeker niet egaal en het beton is meer recht gemaakt bij de wand aanhechtingen.

aanbieding pvc vloer
vinyl vloer veenendaal

Vinyl vloer Veenendaal

Deze vinyl vloer Veenendaal is een gelijmde brede stroken uitvoering. Vinyl en PVC worden in de regel door elkaar heen gebruikt. Zo af en toe komen we de term LVT tegen wat staat voor: luxury vinyl tile en dit zijn eigenlijk ook gewoon PVC planken. De cement dekvloer van dit huis is eerst behandeld met egaline voordat de vinyl stroken op het beton konden wordt gelijmd en netjes gelijk gewalst. De vloer is rondom afgewerkt met witte mdf plinten.

showroom Barneveld
hybride vloer beige

Hybride vloer de vervanger van PVC

Een hybride vloer is een nieuw soort vloer dat een stap verder gaat dan het reguliere pvc. Een hybride vloer heeft de voordelen van PVC eigenschappen combineert dit met de voordelen van laminaat. Een duurzame natuurvriendelijke vloer die eruit ziet als PVC, voelt als pvc en de zachte loop heeft als zodanig en toch is deze hybride vloer vrij van PVC en bevat geen plastic. De opbouw is een 12mm vloer met een kern van watervast HDF. PVC is een stuk dunner en mede daardoor gevoeliger voor de kwaliteit van de ondervloer. Hybride is veel makkelijk te installeren en trekt zich minder aan van de ondervloer zoals we dat met laminaat kennen. De voordelen van laminaat gekoppeld met de voordelen van pvc en geheel woon gezond!

PVC vloer Veenendaal zou eigenlijk, simpel gezegd, een vloer van plastic zijn. PVC staat voor poly vinyl chloride. Dit is de basis van verschillende soorten plastic. In feite kan men met zo een basis daar van alles aan designs mee maken omdat er een foto in het plastic is aangebracht en deze foto kan letterlijk van alles zijn. Een groot deel van de markt heeft de focus op een imitatie van een houten vloer en in mindere mate wordt dit gevolgd door foto’s van diverse soorten natuursteen. Grof weg kunnen we een PVC vloer in deze twee groepen indelen. Ditzelfde geldt ook voor een hybride vloer. Dit is dan wel geen foto echter kan er met de vezel techniek en polymeer letterlijk van alles als ontwerp gekozen worden. Het voordeel van hybride is dat het geen week makers in de producten bevat en wij zien tonnen PVC materiaal in Nederland verwerkt worden met weekmakers erin. Gelukkig is daar nu een oplossing voor.

Hybride vloer

Onze vloeren van hout

hybride vloeren

Hybride vloer

Naast onze productie van het echt houten lamelparket hebben wij een hybride vloer die u zeker wel ..de vloer van morgen…mag noemen, kijk maar eens:

breed eiken

Heel breed eiken 23, 25, 27, 29cm

Een vloer met een indrukwekkende uitstraling zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

visgraat parket

Visgraat en andere patronen

Visgraat en andere patroonvloeren, kijk eens naar breed visgraat zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

Klik hier om al onze houtsoorten te zien

Goedkope pvc vloeren Veenendaal

Met pvc vloerdelen kiest u voor een vloer die heel veel jaren mee kan gaan en eenvoudig in onderhoud is. Dit materiaal betreft een natuurproduct dat zich makkelijk voegt naar iedere woon idee en slijt langzaam. U heeft daarbij keuze uit allerlei afwerkingen en kleuren zoals we deze kennen bij echte houten vloeren en lamelparket. Bovendien kunt u uw pvc vloer in mooie patronen laten leggen zoals een klassieke visgraat of een twee strook variant. Ook bieden we vloeren met een zeer strakke en moderne look of juist een verouderde uitstraling en gerookte eiken vloeren en white wash delen.

Photograph:ter Hürne pictures

Vakkundig pvc vloeren laten leggen in Veenendaal

In Veenendaal en omstreken is uw nieuwe pvc vloer snel gelegd. U kunt rekenen op kort levertijden en een vakkundige en eigen leg service waarmee uw vloer op zo’n manier wordt gelegd dat deze jaren zijn fraaie uitstraling behoudt. Ook het weghalen van de oude vloer, het plaatsen van een passende ondervloer verzorgt ons team.

hout inspiratie

Het bezoek aan de showroom
"Laat u inspireren"

vloeren advies

Het persoonlijke adviesgesprek
"Offerte op maat"

De productie van houten vloeren

Productie van uw vloer
"In eigen beheer"

Vloeren die worden bezorgd

Bezorging van uw houten vloer
"Bij u thuis afgeleverd"

Man die een houten vloer legt

De installatie van de vloer
"Vakkundig en professioneel gelegd"

Resultaat van houten vloeren

Het prachtige eindresultaat
"Uw eigen vloer op maat"

Barneveld

Harselaarseweg 75 3771 MA Barneveld

0342 - 420 880 info@baxhouthandel.nl

Onze locaties

houten vloer showroom

Bax Houthandel, PVC vloeren zonder tussenhandel naar U.

Een pvc of hybride vloer direct van de fabriek naar u, zonder tussenhandel en profiteert u van topkwaliteit voor een scherpe prijs. Bovendien geven we iedere klant uitgebreid advies om de juiste vloer vloer te vinden. Zo vertellen we graag wat er allemaal mogelijk is als u ook een vloerverwarming wilt plaatsen of het liefst een pvc vloer in de keuken. Liever op zoek naar een budget-houten vloer? Kijk dan bij ons grote aanbod pvc vloeren in 2mm, zeker als u zelf gaat leggen scheelt dit veel geld.

Daarom kiest u voor Bax Houthandel

  • Scherp geprijsd en hoge kwaliteit
  • Snelle levering, direct uit onze eigen fabriek
  • Advies op maat van onze houtspecialisten
  • No-nonsense en vakmanschap
  • Goede service en maatwerk
  • Ruim 25 jaar eigen productie, dus vertrouwd
Alle kleuren

Nog vragen?

Stel uw vraag of vraag offerte aan

Heeft u nog vragen, bent u benieuwd naar de juiste houten vloer voor uw woning, wilt u een afspraak met ons maken of heeft u heel duidelijk voor ogen welke vloer u bij u thuis wilt leggen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande formulier of vraag direct een offerte aan.

"*" indicates required fields

Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.