Menu

PVC vloer aanbieding

Op zoek naar de beste aanbiedingen voor goedkope PVC vloeren? Dan bent u bij Bax houthandel aan het juiste adres! Bij ons vindt u mooiste PVC vloeren in uiteenlopende stijlen voor een scherpe prijs. Op veel van onze producten zit tot wel 25% korting! Onze vloeren worden gemaakt in Duitsland en komen rechtstreeks van de fabriek naar ons toe. Naast aanbiedingen voor PVC vloeren vindt u bij ons ook aanbiedingen voor hybride vloeren en houten vloeren. 

PVC vloeren hebben de nodige voordelen ten opzichte van andere vloeren. Zo zijn ze slijtvast, water- en krasbestendig, geschikt  voor elke ruimte, onderhoudsvriendelijk, geschikt voor vloerverwarming en brandvertragend. Daarnaast zijn PVC vloeren vaak relatief goedkoop, zeker ten opzichte van houten vloeren.

Bekijk de prijslijst        

 

PVC vloer aanbieding

Alle vloeren onder 1 dak altijd direct af fabriek zonder tussenhandel.

 

 

PVC vloeren van €22,50 t/m €29,95 per m2

Made in germany

Onze PVC vloeren worden in Duitsland duurzaam geproduceerd en bevatten geen schadelijke weekmakers.  Wij verkopen PVC vloeren in de prijsrange €22,50 t/m €29,95! Hieronder vindt u een overzicht van ons PVC vloeren aanbod. U kunt ook inspiratie op doen in een van onze showrooms in Amsterdam, Barneveld en Zoetermeer.

PVC aanbieding v505a
Ligging van de V505 PVC vloer
PVC aanbieding v522a
Ligging van de V522 PVC vloer
PVC aanbieding v402a
Ligging van de V402 PVC vloer
PVC aanbieding v505b
Topaanzicht van de V505 PVC vloer
PVC aanbieding v522b
Topaanzicht van de V522 PVC vloer
PVC aanbieding v402b
Topaanzicht van de V402 PVC vloer
Vinyl aanbieding V521
Ligging van de V521 PVC vloer
Vinyl aanbieding V401
Ligging van de V401 PVC vloer
Vinyl aanbieding V520
Ligging van de V520 PVC vloer
Vinyl aanbieding V521b
Topaanzicht van de V521 PVC vloer
Vinyl aanbieding V401b
Topaanzicht van de V401 PVC vloer
Vinyl aanbieding V520b
Topaanzicht van de V520 PVC vloer

Goedkopere PVC vloeren

Vaak vindt u bij andere winkels PVC vloeren die nog veel goedkoper zijn dan bij Bax. Althans, dat lijkt in eerste opzicht zo. Uit ervaring weten we dat deze PVC vloeren vaak uit China komen, waar ze geproduceerd worden onder erbarmelijke omstandigheden. Dit heeft ook invloed op de kwaliteit, waardoor u op de lange termijn veel problemen zal helpen met deze vloeren. Wij raden dan ook aan om nu te investeren in een iets duurdere vloer, om zo op de lange termijn goedkoper uit te zijn. Daarbij dient ook gezegd te worden dat een vloer een investering in uw woning is en deze bij eventuele verkoop ook terugverdiend wordt.