Menu

Brede houten vloeren uit eigen productie

Brede houten vloeren, euforisch word je ervan, waanzinnig om te zien, een tikkeltje duurder, maar dan heb je ook wat. Echter dient de ruimte wel voldoende groot te zijn om opties het juiste effect te krijgen en dan is het minimum 35m2. Een brede plank geeft nerf patroon veel beter weer dan een medium of smalle plank. Ook de kleur beleving is anders, de volle breedte laat kleuren en de details meer tot zijn recht komen. Als men dan een kamer binnen komt, dan val je even stil, want dat is echt..wow!

Als we het over hele brede houten vloeren hebben dan is het 24 en meer cm, de breedste die wij kunnen aanbieden is 33cm, echter trachten wij het tot 29cm op voorraad te houden. De houtsoorten die wij hiervoor kunnen gebruiken is Europees eiken, Essen en af en toe hebben we Maple. De focus in ons portfolio is Eiken. Deze categorie planken leveren wij in een aantal houtselecties, dit is gebaseerd op de grootte van de knoesten, lees verder:

brede houten vloeren

Gerookt 29 cm breed eiken

De foto toont een multiplank lamelparket van 19mm dik met een volle 29cm toplaag. De vloer is donker gerookt, afgewerkt met witte olie en beschermd met polymeer top coat. Deze top coat is makkelijk schoon te maken. De vloer is zwevend op folie van 10 decibel reductie geplaatst omdat de woning onderdeel uitmaakt van een appartement complex.

De vloer is zeer leefbaar met een minimum aan onderhoud. de kosten van een basis 29 cm select rustieke plank kost € 58,95 /m2. De vloer planken geheel afgewerkt zoals deze op de foto staat is aangeboden voor euro € 79,95/m2. Kijk voor meer prijzen en aanbiedingen voor brede houten vloeren op onze prijspagina:

 

PRIJZEN EN AANBIEDINGEN

Licht gerookt 24cm eiken

Een 24 cm brede licht gerookte eiken vloer in een zachte white wash. Een ruimte rond 95m2 wordt hiermee wel erg bijzonder geaccentueerd. De vloer is afgewerkt met onze onderhoudsarme top coat. De installatie is op folie en de planken zijn blind vernageld onder luchtdruk op de bestaande houten ondervloer.

De plank is een 19mm lamelparket en het hout is Europees eiken. Brede vloeren van hout kan voor u ook  22,5cm zijn, binnen deze maten gebruiken wij ook houtsoorten zoals Essen of White maple. Bekijk een ons houtsoorten overzicht voor meer inspiratie.

 

HOUTSOORTEN OVERZICHT

brede eiken planken

Technische ondersteuning

Voor optimaal gemak en vooral te genieten van uw houten vloer dient u een basis kennis te hebben over hoe hout zich gedraagd

Technische info
gerookt breed eiken
Gerookt eiken
breed white wash eiken
White white wash eiken
breed hout
Creamy breed eiken
breed eiken
Breed eiken in naturel olie
brede vloerdelen
Breed hout zacht grijs
brede planken
breed lamelparket zacht wit