Menu

PVC vloer Arnhem

Een pvc vloer, een vinylvloer of een hybride vloer: Bax Houthandel is de specialist als het gaat om pvc vloeren in Arnhem.

PVC aanbiedingen PVC vloeren

pvc vloeren opties

pvc vloer Arnhem

PVC vloer project in Arnhem

Deze pvc vloer in Arnhem is gelegd in een nieuwbouw huis, op een betonvloer met vloerverwarming. De ondervloer is een 2mm perforatie folie met een hele lage weerstand en kan er een prima warmte doorheen. De PVC vloer is een 6mm dikke PVC plank met een klik systeem. Gekozen is voor een houten uitstraling met eiken. Het eiken bevat geen knoesten om een stak modern uiterlijk te maken. De basis is een originele eiken kleur met mooie nerven. Door het ontwerp van de kozijnen en de inrichting in combinatie met deze pvc vloer heeft Arnhem er een mooi project bijgekregen. Voordat het PVC is gelegd is de dek vloer behandeld omdat deze mooi glad dient te zijn. In de praktijk zien we bijna nooit een ondervloer die glad genoeg is om daar een PVC vloer op te leggen. Nu is het wel zo dat een 6mm absoluut minder gevoelig is voor de oneffenheden in de ondervloer dan een 2 of 4mm PVC vloer. Helaas blijft het een enorm aandachtspunt dat ondervloeren heel glad moet zijn, deze kosten komen dan bij de vloer en dat maakt een PVC vloer, in deze uitvoering, vergelijkbaar met de prijs van een echt houten lamelparket vloer.

aanbieding pvc vloer
vinyl vloer arnhem

Vinyl vloer Arnhem

Deze pvc vloer Arnhem is gelegd op een gerenoveerde betonvloer met vloerverwarming. De ondervloer is een 2mm lage weerstand folie er kan prima warmte doorheen. De PVC vloer Arnhem is een 4mm dik vinyl met een klik systeem. Het ontwerp van het PVC is een grijs tot licht wit eiken met een rustieke uitstraling. In het vinyl kunnen we zelfs hout cracks zien zitten waardoor de natuurlijke uitstraling wordt versterkt. Deze vinyl vloer is afgewerkt met witte staande mdf plinten.

showroom Barneveld
hybride pvc vloer

Hybride vloer de vervanger van PVC

Een hybride vloer is een type vloer dat een stap verder gaat dan het reguliere pvc. Een hybride vloer heeft de voordelen van PVC echter combineert dit met de voordelen van laminaat. Een duurzame natuurvriendelijke vloer die eruit ziet als PVC, voelt als pvc en de zachte loop heeft als zodanig en toch is deze hybride vloer vrij van PVC en bestaat deze 12mm vloer uit een kern van watervast HDF. PVC is een stuk dunner en gevoeliger voor de ondervloer. Hybride is veel makkelijk te installeren en trekt zich minder aan van de ondervloer zoals we dat met laminaat kennen. De voordelen van laminaat gekoppeld met de voordelen van pvc en geheel woon gezond!

PVC vloer Amersfoort zou eigenlijk, simpel gezegd, een vloer van plastic zijn. PVC staat voor poly vinyl chloride. Dit is de basis van verschillende soorten plastic. In feite kan men met zo een basis daar van alles aan designs mee maken omdat er een foto in het plastic is aangebracht en deze foto kan letterlijk van alles zijn. Een groot deel van de markt heeft de focus op een imitatie van een houten vloer en in mindere mate wordt dit gevolgd door foto’s van diverse soorten natuursteen. Grof weg kunnen we een PVC vloer in deze twee groepen indelen. Ditzelfde geldt ook voor een hybride vloer. Dit is dan wel geen foto echter kan er met de vezel techniek en polymeer letterlijk van alles als ontwerp gekozen worden. Het voordeel van hybride is dat het geen week makers in de producten bevat en wij zien tonnen PVC materiaal in Nederland verwerkt worden met weekmakers erin. Gelukkig is daar nu een oplossing voor.

Hybride vloer

Onze vloeren van hout

hybride vloeren

Hybride vloer

Naast onze productie van het echt houten lamelparket hebben wij een hybride vloer die u zeker wel ..de vloer van morgen…mag noemen, kijk maar eens:

breed eiken

Heel breed eiken 23, 25, 27, 29cm

Een vloer met een indrukwekkende uitstraling zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

visgraat parket

Visgraat en andere patronen

Visgraat en andere patroonvloeren, kijk eens naar breed visgraat zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

Klik hier om al onze houtsoorten te zien

Goedkope pvc vloeren Arnhem

Met pvc vloerdelen kiest u voor een vloer die heel veel jaren mee kan gaan. Dit materiaal betreft een natuurproduct dat zich makkelijk voegt naar iedere woon idee en slijt langzaam. U heeft daarbij keuze uit allerlei afwerkingen en kleuren zoals we deze kennen bij echte houten vloeren en lamelparket. Bovendien kunt u uw pvc vloer in mooie patronen laten leggen zoals een klassieke visgraat of een dubbel strook variant. Ook bieden we vloeren met een zeer strakke en moderne look of juist een verouderde uitstraling en gerookte eiken vloeren en white wash delen.

Photograph:ter Hürne pictures

Vakkundig pvc vloeren laten leggen in Arnhem

In Arnhem en omstreken is uw nieuwe pvc vloer snel gelegd. U kunt rekenen op kort levertijden en een vakkundige en eigen leg service waarmee uw vloer op zo’n manier wordt gelegd dat deze jaren zijn fraaie uitstraling behoudt. Ook het weghalen van de oude vloer, het plaatsen van een passende ondervloer verzorgt ons team.

hout inspiratie

Het bezoek aan de showroom
"Laat u inspireren"

vloeren advies

Het persoonlijke adviesgesprek
"Offerte op maat"

De productie van houten vloeren

Productie van uw vloer
"In eigen beheer"

Vloeren die worden bezorgd

Bezorging van uw houten vloer
"Bij u thuis afgeleverd"

Man die een houten vloer legt

De installatie van de vloer
"Vakkundig en professioneel gelegd"

Resultaat van houten vloeren

Het prachtige eindresultaat
"Uw eigen vloer op maat"

Barneveld

Harselaarseweg 75 3771 MA Barneveld

0342 - 420 880 info@baxhouthandel.nl

Onze locaties

houten vloer showroom

Bax Houthandel, PVC vloeren zonder tussenhandel naar U.

Een pvc of hybride vloer direct van de fabriek naar u, zonder tussenhandel en profiteert u van topkwaliteit voor een scherpe prijs. Bovendien geven we iedere klant uitgebreid advies om de juiste vloer vloer te vinden. Zo vertellen we graag wat er allemaal mogelijk is als u ook een vloerverwarming wilt plaatsen of het liefst een pvc vloer in de keuken. Liever op zoek naar een budget-houten vloer? Kijk dan bij ons grote aanbod pvc vloeren in 2mm, zeker als u zelf gaat leggen scheelt dit veel geld.

Daarom kiest u voor Bax Houthandel

  • Scherp geprijsd en hoge kwaliteit
  • Snelle levering, direct uit onze eigen fabriek
  • Advies op maat van onze houtspecialisten
  • No-nonsense en vakmanschap
  • Goede service en maatwerk
  • Ruim 25 jaar eigen productie, dus vertrouwd
Alle kleuren

Nog vragen?

Stel uw vraag of vraag offerte aan

Heeft u nog vragen, bent u benieuwd naar de juiste houten vloer voor uw woning, wilt u een afspraak met ons maken of heeft u heel duidelijk voor ogen welke vloer u bij u thuis wilt leggen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande formulier of vraag direct een offerte aan.

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.