Menu

Budget lamelparketvloer

Onze lamelparketvloer ziet er als een volwaardige houten vloer uit, terwijl wij er een hele scherpe prijs voor vragen. De vloer is slim opgebouwd en wij produceren deze zelf waardoor de prijs een stuk lager is. De vloer is bestaat uit een houten toplaag van 2,5 millimeter of 1,5 millimeter die we bevestigen op echt mulitplex van 12 millimeter. Binnen het eiken segment hebben wij 19 soorten producten, dit in combinatie met een slordige 40 decoren komt u uit op keuze uit honderden vloeren.

Naast een eiken Budget lamelparketvloer vindt u deze variant ook in Tauari, Beuken, Essen en Robijn. Voor vloerverwarming adviseren wij onze 19mm lamelparket omdat dit een langzamere vochtregulering kent, de 14mm met toplaag 2,5 kunt u ook gebruiken in combinatie met een stabieler vochtklimaat in huis. De variant met toplaag 1,5mm raden we af in combinatie met met vloerverwarming. Deze vloer is ideaal voor een kleiner budget, slaapkamers of huur  of verhuur pand. Zoekt u echter een vloer met een hogere kwalieit kijk dan onder multiplank lamelparket:

MULTIPLANK LAMELPARKET

Over Bax Houthandel

Onze werkwijze

In onze showroom hebben wij diverse voordelige budget lamelparketvloeren waar u uit kunt kiezen. Kom gerust eens langs! Wij adviseren u graag over uw opties. Tijdens uw bezoek maken we gebruik van een stappenplan. Als u akkoord gaat met onze offerte, regelen wij de rest voor u. We maken een afspraak met u wanneer wij bij u de vloer komen leggen. U kunt vertrouwen op onze vakkundige vloerenleggers die dit efficiënt doen. Wij hebben diverse locaties in Nederland, dus er is altijd een Bax Houthandel vestiging bij u in de buurt. Kijk eens in onze digitale showroom welke houtsoorten zij hebben:

ALLE HOUTSOORTEN

Welke budget lamelparketvloer

Het grote voordeel van Bax Houthandel is dat wij zelf de vloeren produceren. Er is dus geen tussenhandel nodig en daarom kunnen wij de prijs zo laag houden. De prijs voor uw budget lamelparketvloer hangt af van de houtsoort die u kiest en het aantal knoesten dat u in de planken laat verwerken. De lengte van de plank is maximaal 2,40 meter in een mix van kortere, medium en lange delen zodat u een mooi gesorteerde wisselende look heeft met het minste zaagverlies.

De foto laat een Tauari vloer zien in een natural olie afwerking, 17,5 cm breed en in een hout selectie: OS. Hout selectie is een belangrijk onderdeel bij de keuze van uw vloer, lees verder:

HOUTSELECTIE

tauari vloer

Zie enkele voorbeelden van prijzen budget lamelparket toplaag: 2,5mm:

 

Hout Breedte cm Selectie Prijs/m2
Eiken 13-14 SR 29,95
Eiken 15-16 SR 31,95
Eiken 17-18 SR 33,95
Essen 17-18 SR 33,95
Robijn 17 OS 32,95
Ivoorbeuken 17-18 SR 32,95

Zie enkele voorbeelden van prijzen budget lamelparket toplaag 1,5mm:

 

Hout Breedte cm Selectie Prijs/m2
Eiken 12-13 SR 24,95
Eiken 17-18 SR 28,95
Eiken 17-18 OSMIX 31,95
Tauari 17-18 OS 31,95

Zie meer prijzen en aanbiedingen:

 

PRIJZEN EN AANBIEDINGEN

 

 

Technische ondersteuning

Voor optimaal gemak en vooral te genieten van uw houten vloer dient u een basis kennis te hebben over hoe hout zich gedraagd.

Technische info

Kleuren budget lamelparketvloer

U heeft een ruime keuze als het gaat om de kleuren voor onze vloeren. Voorbeelden zijn Europees of Russisch eiken, beuken, essen, ivoorbeuken, robijn en tauari. Voor onze lamelparketvloeren gebruiken wij geen 3-laagssystemen met houten latjes in het midden. Dit systeem is namelijk van minder goede kwaliteit. Het verschil ziet u met name in de breedte en de dikte van de vloer. Bij Bax Houthandel gebruiken we multiplex voor uw lamelparketvloer. Daarom is de vloer breder en dikker dan bij het gebruik van houten latjes.

Budget lamelparket
Whitewash budgetlamelparket
Afzelia parket houten vloer
Eiken lamelparket licht gerookt
White wash visgraat parket
Goncalo Alvez parket

Onderhoud van lamelparket

Het onderhoud van uw lamelparket is zeer eenvoudig. U kunt de vloer gewoon dweilen met water en een beetje zeep. Het is wel belangrijk om dit regelmatig te doen, op die manier gaat uw vloer langer mee. Vuil kan zand en andere korrelige structuren bevatten en laten uw afwerking sneller slijten. Bax Houthandel kan uw lamelpartketvloer afwerken met olie, was of lak. Om uw lamelparketvloer in optimale staat te houden is er altijd een beetje onderhoud nodig met onderhoudsolie of de basis coating, op deze wijze kunt u lang doen met uw vloer. Heeft u vragen over het onderhoud van uw lamelparketvloer en/of uw garantie, neem dan gerust contact met ons op.

Barneveld

Harselaarseweg 75 3771 MA Barneveld

0342 - 420 880 info@baxhouthandel.nl

Onze locaties