Menu

Budget lamelparketvloer

Onze budget lamelparket ziet er als een volwaardige houten vloer uit, terwijl wij er een hele scherpe prijs voor vragen.

Onze Prijzen Onze houten vloeren

Lamelparket voor een zeer scherpe prijs

Als u geïnteresseerd bent in lamelparket voor een zeer scherpe prijs, dan is ons budget lamelparket van 14 millimeter voor u de juiste keuze. Deze lamelparketvloer ziet eruit als een volwaardige houten vloer. De vloer is slim opgebouwd, waardoor de prijs een stuk lager is.

Opbouw budget lamelparketvloer

Onze budget houten lamelparketvloer is opgebouwd uit een houten toplaag van 2,5 millimeter of 1,5 millimeter die we bevestigen op echt mulitplex van 12 millimeter. De lamelparketvloer wordt in eigen beheer geproduceerd. Let op: onze budget lamelparketvloer is niet geschikt voor vloerverwarming. Als u vloerverwarming wilt aanleggen, raden wij u aan te kiezen voor onze multiplank lamelparketvloer.

Onze vloeren

Chocolate

Chocolate

De chocolate houten vloer is een stijlvolle, authentieke kleur die goed past bij zowel donker als licht meubilair.

Smoke

Smoke

Deze afwerking zorgt ervoor dat uw houten vloer een robuuste en levendige uitstraling krijgt binnen uw interieur.

Black

Black

Een donkere houten vloer geeft uw interieur een authentieke, warme en ontspannen uitstraling.

Bekijk al onze kleuren in de showroom

Bezoek showroom

Onze werkwijze

In onze showroom hebben wij diverse voordelige budget lamelparketvloeren waar u uit kunt kiezen. Kom gerust eens langs! Wij adviseren u graag over uw opties. Tijdens uw bezoek maken we gebruik van een stappenplan. Als u akkoord gaat met onze offerte, regelen wij de rest voor u. We maken een afspraak met u wanneer wij bij u de vloer komen leggen. U kunt vertrouwen op onze vakkundige vloerenleggers die dit efficiënt doen. Wij hebben diverse locaties in Nederland, dus er is altijd een Bax Houthandel vestiging bij u in de buurt.

Een houtsoort kiezen

Het bezoek aan de showroom
"Laat u inspireren"

Laat je adviseren

Het persoonlijke adviesgesprek
"Offerte op maat"

De productie van houten vloeren

Productie van uw vloer
"In eigen beheer"

Vloeren die worden bezorgd

Bezorging van uw houten vloer
"Bij u thuis afgeleverd"

Man die een houten vloer legt

De installatie van de vloer
"Vakkundig en professioneel gelegd"

Resultaat van houten vloeren

Het prachtige eindresultaat
"Uw eigen houten vloer op maat"

Barneveld

Harselaarseweg 75 3771 MA Barneveld

0342 - 420 880 info@baxhouthandel.nl

Onze locaties

Prijzen budget
Over Bax Houthandel

Prijzen budget lamelparketvloer

Het grote voordeel van Bax Houthandel is dat wij zelf de vloeren produceren. Er is dus geen tussenhandel nodig en daarom kunnen wij de prijs zo laag houden. De prijs voor uw budget lamelparketvloer hangt af van het aantal knoesten dat u in de planken laat verwerken en de lengte van de vloer. Deze is maximaal 1,90 meter lang.

Kleuren budget lamelparketvloer

U heeft een ruime keuze als het gaat om de kleuren voor onze vloeren. Voorbeelden zijn Europees of Russisch eiken, beuken, essen, ivoorbeuken, robijn en tauari. Voor onze lamelparketvloeren gebruiken wij geen 3-laagssystemen met houten latjes in het midden. Dit systeem is namelijk van minder goede kwaliteit. Het verschil ziet u met name in de breedte en de dikte van de vloer. Bij Bax Houthandel gebruiken we multiplex voor uw lamelparketvloer. Daarom is de vloer breder en dikker dan bij het gebruik van houten latjes.
Alle kleuren van Bax Houthandel

Nog vragen?

Stel uw vraag of vraag offerte aan

Heeft u nog vragen, bent u benieuwd naar de juiste houten vloer voor uw woning, wilt u een afspraak met ons maken of heeft u heel duidelijk voor ogen welke vloer u bij u thuis wilt leggen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande formulier of vraag direct een offerte aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.