Menu

Budget lamelparketvloer uit eigen productie

 

Onze lamelparketvloer, uit eigen productie, ziet er als een volwaardige houten vloer uit, terwijl wij er een hele scherpe prijs voor vragen. De vloer is slim opgebouwd en wij produceren deze zelf waardoor de prijs een stuk lager is. Binnen de budgetlamel hebben wij de product groepen:

Voor vloerverwarming adviseren wij onze 19mm lamelparket omdat dit een langzamere vochtregulering heeft, kijk dan onder multiplank lamelparket:

 

MULTIPLANK 19mm           Bekijk de prijslijst

 

bax vloeren voorzijde-2-klein

Alle vloeren onder 1 dak altijd direct af fabriek zonder tussenhandel.

Budget lamelparket 14mm kent een portfolio binnen de houtsoorten die een hogere omloopsnelheid hebben. De multiplank 19mm kent alle andere houtsoorten en de brede planken binnen onder vermelde houtsoorten. Binnen de 14mm varianten kunt u alle mogelijke afwerkvormen kiezen die wij produceren, u komt dan snel op zo een slordige 300 verschillende vloeren binnen budget lamelparket.

 

EIKEN    ESSEN   BEUKEN    ROBIJN   WHITE MAPLE    TAUARI    IVOOR BEUKEN

 

3 strooks lamelparket

budgetlamel 11mm met click

Een kant en klare plank, volledig afgewerkt in 20 cm breed, 11mm dik en voorzien van een click systeem, perfect voor het zelf leggen.

De vloeren zijn geborsteld en leg klaar en zijn er voor de bescheiden prijs van:

€ 31,95/m2  incl btw

lees verder:

 

3 STROOKS LAMELPARKET

2 strooks budget lamelparket

Het grote voordeel van Bax Houthandel is dat wij zelf de vloeren produceren. Er is dus geen tussenhandel nodig en daarom kunnen wij de prijs zo laag houden. De prijs voor uw budget lamelparketvloer hangt af van de houtsoort die u kiest en het aantal knoesten dat u in de planken laat verwerken. De lengte van de plank is maximaal 2,40 meter in een mix van kortere, medium en lange delen zodat u een mooi gesorteerde wisselende look heeft met het minste zaagverlies. De planken onbewerkt zijn er vanaf:

€ 31,95/m2  incl btw

 

2 STROOKS LAMELPARKET

eiken hout

budget lamelparket 14mm

Binnen deze groep zijn heel veel mogelijkheden, we splitsen de groep in:

    • 14mm met toplaag 1,5mm
    • 14mm met toplaag 2,5mm

Doordat deze product groepen door ons zelf worden geproduceerd kunnen wij al onze afwerktechnieken toepassen, van heel simpel tot hele speciale decoren. Zie voorbeelden in:

 

SHOWROOM

Voorbeelden van prijzen van 14mm budgetlamel

Zie enkele voorbeelden van prijzen budget lamelparket toplaag: 2,5mm:

 

Hout Breedte cm Selectie Prijs/m2
Eiken 13-14 SR 31,95
Eiken 15-16 SR 34,95
Eiken 17-18 SR 37,95
Essen 17-18 SR 37,95
Robijn 17 OS 34,95
Ivoorbeuken 17-18 SR 37,95

Zie enkele voorbeelden van prijzen budget lamelparket toplaag 1,5mm:

 

Hout Breedte cm Selectie Prijs/m2
Eiken 12-13 SR 24,95
Eiken 17-18 SR 29,95
Eiken 17-18 OSMIX 32,95
Tauari 17-18 OS 32,95

Zie meer prijzen en aanbiedingen:

 

PRIJZEN EN AANBIEDINGEN

 

 

Technische ondersteuning

Voor optimaal gemak en vooral te genieten van uw houten vloer dient u een basis kennis te hebben over hoe hout zich gedraagd.

Technische info

Kleuren budget lamelparketvloer

U heeft een ruime keuze als het gaat om de kleuren voor onze vloeren. Voorbeelden zijn Europees of Russisch eiken, beuken, essen, ivoorbeuken, robijn en Zuid Amerikaans eiken (Tauari).

Budget lamelparket
Whitewash budgetlamelparket
Afzelia parket houten vloer
Eiken lamelparket licht gerookt
White wash visgraat parket
Goncalo Alvez parket

Onderhoud van lamelparket

Het onderhoud van uw lamelparket is zeer eenvoudig. U kunt de vloer gewoon dweilen met water en een beetje zeep. Het is wel belangrijk om dit regelmatig te doen, op die manier gaat uw vloer langer mee. Vuil kan zand en andere korrelige structuren bevatten en laten uw afwerking sneller slijten. Bax Houthandel kan uw lamelpartketvloer afwerken met olie, was of lak. Om uw lamelparketvloer in optimale staat te houden is er altijd een beetje onderhoud nodig met onderhoudsolie of de basis coating, op deze wijze kunt u lang doen met uw vloer. Heeft u vragen over het onderhoud van uw lamelparketvloer en/of uw garantie, neem dan gerust contact met ons op.

Barneveld

Harselaarseweg 75 3771 MA Barneveld

0342 - 420 880 info@baxhouthandel.nl

Onze locaties