Menu

Over ons

Bax Houthandel is ontstaan vanuit een groot aannemersbedrijf in de jaren ’60. Het aannemersbedrijf had veel sloopprojecten waarbij veel grote houten stroken en balken afgebroken moesten worden. Bax Houthandel maakte van deze onderdelen vloerdelen. Hoewel er begonnen is met de productie van houten vloeren op kleine schaal, breidde Bax Houthandel zich al snel uit. Ondertussen hebben wij ruim 25 jaar ervaring in de productie en verkoop van houten vloeren voor een scherpe prijs. Dat doen wij met veel enthousiasme en service naar onze klanten vanuit onze vier vestigingen.

Missie Bax Houthandel

Onze missie is nooit veranderd: de verkoop van een kwalitatief hoogwaardige houten vloer voor een zeer scherpe prijs aan de consument.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact met Bax Houthandel B.V.

Heeft u een vraag? Laat hieronder uw bericht achter of bel naar:

Maak een afspraak

Barneveld

Harselaarseweg 75 3771 MA Barneveld

0342 - 420 880 info@baxhouthandel.nl

Onze locaties

Onze locaties

Nog vragen?

Stel uw vraag of vraag offerte aan

Heeft u nog vragen, bent u benieuwd naar de juiste houten vloer voor uw woning, wilt u een afspraak met ons maken of heeft u heel duidelijk voor ogen welke vloer u bij u thuis wilt leggen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande formulier of vraag direct een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.