Menu

PVC vloer Rotterdam

Een pvc vloer, een vinylvloer of een hybride vloer: Bax Houthandel is de specialist als het gaat om pvc vloeren in Rotterdam.

PVC aanbiedingen PVC vloeren

In Rotterdam een goedkope, pvc vloeren kopen en zeker zijn van een goede kwaliteit? Dan biedt Bax Houthandel het grootste aanbod pvc, vinyl en hybride vloeren. Niet uit China maar gemaakt in Duitsland. In onze showrooms heeft u keuze uit vele soorten vloeren en profiteert u van aantrekkelijke aanbiedingen. Bovendien ligt met onze complete leg service uw PVC vloer binnenkort al in huis. Wij laten u graag van de vele mogelijkheden van onze producten zien. Voor een PVC vloer nabij Rotterdam kunt u terecht in ons filiaal in Zoetermeer. Deze ligt op een kleine 20 minuten van Rotterdam.

pvc vloeren opties

pvc vloer rotterdam

PVC vloer project in Rotterdam

Deze pvc vloer in Rotterdam is gelegd op een hele nieuwe betonvloer met vloerverwarming. De ondervloer is een 2mm perforatie folie zodat de weerstand goed laag blijft en er een prima warmte. Deze vloer is gelegd op een hele nieuwe betonvloer met vloerverwarming. De ondervloer is een 2mm perforatie folie zodat de weerstand goed laag blijft en er een prima warmte regulering is tussen PVC en de vloerverwarming. De PVC vloer Rotterdam is een 6mm vol vinyl met een klik systeem. Gekozen is voor een donkere vloer met een tropische uitstraling. Het heeft wat weg van Ipé hout, vandaar dat de vloer rondom is afgewerkt met ipé plinten die in de olie zijn gezet. Het geheel is in sterk contrast met de witte hoge wanden en een strak modern design maakt het de kamer tot een bijzonder geheel. Het is zeker geen doorsnee woonkamer. Voordat het PVC is gelegd is de vloer met egaline behandeld. In de regel is een ondervloer nooit egaal genoeg om daar een PVC vloer op te leggen. Nu is het wel zo dat een 6mm absoluut minder gevoelig is voor de oneffenheden in de ondervloer dan een 2 of 44mm PVC vloer. Helaas blijft het een enorm aandachtspunt dat ondervloeren heel glad dienen te zijn, dat brengt bijna altijd een extra kostenpost met zich mee.

aanbieding pvc vloer
vinyl vloer Rotterdam

Vinyl vloer Rotterdam

Deze vinyl vloer Rotterdam is een natuursteen uitvoering met een klik systeem. Dit is een ontwerp waarbij gekozen is voor grote tegels. De kamer is er voldoende groot voor en geeft zo een ruime uitstraling. Vinyl en PVC worden in de regel door elkaar heen gebruikt. De cement dekvloer van dit huis heeft geen vloerverwarming, daarmee kan de vinyl vloer Rotterdam om een reguliere 2mm folie worden gelegd. Ook bij deze vloer is het van belang dat de cement vloer egaal is, vandaar dar deze eerst is behandeld met egaline voordat de vinyl tegels op het beton konden wordt geplaatst. De vloer is rondom afgewerkt met hoge witte mdf plinten.

showroom Barneveld
hybride vloerenHybride vloer de vervanger van PVC

Een hybride vloer is een type vloer dat een stap verder gaat dan het reguliere pvc. Een hybride vloer heeft de voordelen van PVC echter combineert dit met de voordelen van laminaat. Een duurzame natuurvriendelijke vloer die eruit ziet als PVC, voelt als pvc en de zachte loop heeft en toch is deze hybride vloer vrij van PVC en bevat geen plastic. Deze 12mm vloer bestaat uit een kern van watervast HDF. PVC in 2,4 of 6mm is een stuk dunner en veel gevoeliger voor de ondervloer. Een Hybride vloer is veel makkelijker te installeren en trekt zich minder aan van de ondervloer zoals we dat van laminaat kennen. De voordelen van laminaat gekoppeld met de voordelen van pvc en geheel woon gezond!

Hybride vloer

Onze vloeren van hout

hybride vloeren

Hybride vloer

Naast onze productie van het echt houten lamelparket hebben wij een hybride vloer die u zeker wel ..de vloer van morgen…mag noemen, kijk maar eens:

breed eiken

Heel breed eiken 23, 25, 27, 29cm

Een vloer met een indrukwekkende uitstraling zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

visgraat parket

Visgraat en andere patronen

Visgraat en andere patroonvloeren, kijk eens naar breed visgraat zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

Klik hier om al onze houtsoorten te zien

Onze werkwijze

PVC vloeren Rotterdam

PVC vloeren in Rotterdam zouden eigenlijk, simpel gezegd, vloeren van plastic zijn. PVC staat voor poly vinyl chloride. Dit is de basis van verschillende soorten plastic. In feite kan men met zo een basis daar van alles aan designs mee maken omdat er een foto in het plastic is aangebracht en deze foto kan letterlijk van alles zijn. Een groot deel van de markt heeft de focus op een imitatie van een houten vloer en in mindere mate wordt dit gevolgd door foto’s van diverse soorten natuursteen. Grof weg kunnen we een PVC vloer in deze twee groepen indelen. Ditzelfde geldt ook voor een hybride vloer. Dit is dan wel geen foto echter kan er met de vezel techniek en polymeer letterlijk van alles als ontwerp gekozen worden. Het voordeel van hybride is dat het geen week makers in de producten bevat en wij zien tonnen PVC materiaal in Nederland verwerkt worden met weekmakers erin. Gelukkig is daar nu een oplossing voor.

PVC vloer kopen Rotterdam

Met pvc vloerdelen kiest u voor een vloer die heel veel jaren mee kan gaan. Een PVC vloer kopen in Rotterdam kan gemakkelijk bij Bax Houthandel. Dit materiaal betreft een natuurproduct dat zich makkelijk voegt naar iedere woon idee en slijt langzaam. U heeft daarbij keuze uit allerlei ontwerpen en kleuren zoals we deze kennen bij echte houten vloeren en lamelparket. Bovendien kunt u uw pvc vloer in mooie patronen laten leggen zoals een klassieke visgraat of een dubbel strook variant. Ook bieden we vloeren met een zeer strakke en moderne look of juist een verouderde uitstraling en gerookte eiken vloeren en white wash delen of een mooi natuursteen ontwerp.

Vakkundig pvc vloeren leggen in Rotterdam

In Rotterdam en omstreken is uw nieuwe pvc vloer snel gelegd. U kunt rekenen op kort levertijden en een vakkundige en eigen leg service waarmee uw vloer op zo’n manier wordt gelegd dat deze jaren zijn fraaie uitstraling behoudt. Ook het weghalen van de oude vloer, het plaatsen van een passende ondervloer verzorgt ons team.

hout inspiratie

Het bezoek aan de showroom
"Laat u inspireren"

vloeren advies

Het persoonlijke adviesgesprek
"Offerte op maat"

De productie van houten vloeren

Productie van uw vloer
"In eigen beheer"

Vloeren die worden bezorgd

Bezorging van uw houten vloer
"Bij u thuis afgeleverd"

Man die een houten vloer legt

De installatie van de vloer
"Vakkundig en professioneel gelegd"

Resultaat van houten vloeren

Het prachtige eindresultaat
"Uw eigen vloer op maat"

Barneveld

Harselaarseweg 75 3771 MA Barneveld

0342 - 420 880 info@baxhouthandel.nl

Onze locaties

houten vloer showroom

Bax Houthandel, PVC vloeren zonder tussenhandel naar U.

Een pvc of hybride vloer direct van de fabriek naar u, zonder tussenhandel en profiteert u van topkwaliteit voor een scherpe prijs. Bovendien geven we iedere klant uitgebreid advies om de juiste vloer vloer te vinden. Zo vertellen we graag wat er allemaal mogelijk is als u ook een vloerverwarming wilt plaatsen of het liefst een pvc vloer in de keuken. Liever op zoek naar een budget-houten vloer? Kijk dan bij ons grote aanbod pvc vloeren in 2mm, zeker als u zelf gaat leggen scheelt dit veel geld.

Daarom kiest u voor Bax Houthandel

  • Scherp geprijsd en hoge kwaliteit
  • Snelle levering, direct uit onze eigen fabriek
  • Advies op maat van onze houtspecialisten
  • No-nonsense en vakmanschap
  • Goede service en maatwerk
  • Ruim 25 jaar eigen productie, dus vertrouwd
Alle kleuren

Nog vragen?

Stel uw vraag of vraag offerte aan

Heeft u nog vragen, bent u benieuwd naar de juiste houten vloer voor uw woning, wilt u een afspraak met ons maken of heeft u heel duidelijk voor ogen welke vloer u bij u thuis wilt leggen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande formulier of vraag direct een offerte aan.

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.