Menu

Eiken lamelparket

Eiken lamelparket. Een type vloer en een houtsoort die in deze tijden heel veel verkocht wordt.

Eiken Lamelparket

Het woord lamelparket is een algemene naam voor een houten toplaag dat op iets anders is geplakt. Bij Bax houthandel wordt voor lamelparket geen onderlaag met latjes (zie de foto onder) gebruikt of worden vloeren dunner dan 14mm geproduceert. Wij gebruiken voor al onze onderlagen: multiplex. Dit is stabieler en maakt de vloer kwalitatief een stuk beter.

Het goedkoopste lamelparket vindt u bij ons onder budget lamelparkt va 17,50/m2 incl btw:

ALLES UIT EIGEN PRODUCTIE, ZONDER TUSSENHANDEL GAAT DE VLOER DIRECT NAAR U.

Soorten eiken lamelparket

Bax Houthandel produceert 2 soorten eiken lamel parket, de 19mm en 14mm variant.

19mm heeft een eiken toplaag van 4mm

14mm heeft een eiken toplaag van of 1,5mm of 2,5mm

14mm dik eiken budgetlamel19mm dik eiken lamelparket

 

Hieronder kunt u naar de algemene informatie lamelparket gaan van deze twee typen vloeren:

 

Mogelijkheden met eiken lamel vloerdelen

Eiken lamel parket

Eiken lamelparket wordt door Bax Houten vloeren engineers in onze eigen fabriek gemaakt. Het eiken lamelparket gemaakt met een toplaag van 4mm op 15mm multiplex komen we in de markt ook tegen als eiken multiplanken of eiken duoplanken.

Een 19mm dikke vloer is uitstekend geschikt voor vloeren in een woonkamer of winkel. Deze vloer kan tegen een stootje. Deze variant is zeer geschikt voor vloerverwarming en is verkrijgbaar in een breedte tot wel 35cm. (op verzoek kunnen we not maximaal 40cm produceren).

Eiken lamelparket Gerookt

Eiken lamelparket kan worden gerookt cq worden behandeld in drie varianten:

1. licht roken. 2 Donker roken en 3. carbonizeren.

Na het roken kan men naturel afwerken of bv met een grijs of white wash. Gerookte vloeren kunnen ook eerst worden geborsteld en dan worden grookt. Voor een website zijn dan allen heel veel mogelijkheden bij elkaar. Klik op het icoon en u krijgt in ieder geval een impressie. Besluit dan al dan niet naar 1 van onze filialen te komen om het allemaal in het echte te zien.

Eiken lamel planken met een oude of verouderde look.

Bij oude eiken vloeren of verouderde eiken vloeren is altijd de vraag van toepassing. Hoe ziet oud eruit qua houtbewerking en wat is de favoriete kleur. Omdat meningen nogal uiteen liggen in wat de definitie van een oude eiken houten vloer zou moeten zijn vindt u bij dit iccoon een idee wat wij daar allemaal onder scharen.


EIKEN LAMELPARKET EN VLOERVERWARMING.

Vloerverwarming met eiken lamelparket of eiken multiplanken gaan goed samen. De warmte doorlaatbaarheid en de stabilitiet zijn voldoende goed. Het icoon leidt u naar de specifiekere informatie die van toepassing is.

Eiken lamelparket en de overige zaken.

Als u nog meer zaken wilt weten dan vindt u de iconen die u naar specifieke onderwerken leiden. Wij hopen dat het u helpt en dat u besluit bij ons langs te komen om alles in het echte te zien.