Menu

Traprenovatie Bax Houthandel

In de regel zijn er drie redenen voor een traprenovatie. Bij een beschadigde trap komt de veiligheid in het geding. In dat geval is het zaak om de traprenovatie zo snel mogelijk uit te laten voeren. Als de trap versleten is of er lelijk uitziet, zorgt een traprenovatie voor een trap die er zo goed als nieuw uitziet. Wilt u gewoon iets anders met uw trap, dan is een traprenovatie ook de oplossing. U kiest uit massief hout of een combinatie van lamelparket met massief hout voor u traprenovatie.

Lamelparket gebruiken wij vaak voor de stootborden. Dat zijn de rechtopstaande delen van de trap. De traptreden zelf zijn over het algemeen van massief hout of van lamelparket met een massief houten profiel aan de voorzijde. Het grote voordeel als u kiest voor Bax Houthandel is dat wij uw houten vloer kunnen laten overlopen in uw trap qua kleur. Op die manier wordt uw interieur één geheel.

Trap vloer

Adviesgesprek op maat

Wanneer u overweegt om Bax Houthandel in te schakelen voor uw traprenovatie, gaan we graag met u in gesprek. Wat voor vloer heeft u nu al liggen? Welke kleur van de trap past daar het beste bij? Wilt u de vloer laten overlopen in uw trap, dan is het verstandig om een nieuwe vloer aan te leggen. Ook daarin voorzien wij u graag van advies en stellen we een offerte op maat voor u op. Als u akkoord gaat met de offerte, plannen we een afspraak in om de traprenovatie (en eventueel de installatie van de vloer) uit te voeren. Daarbij richten we ons naar uw agenda. De enige voorwaarde die wij stellen is dat de trap kaal wordt opgeleverd door u.

Voordelen van Bax Houthandel

Bax Houthandel is dé houten vloeren specialist. Als u daarom ook een nieuwe vloer door ons laat leggen, kunnen wij ervoor zorgen dat de vloer naadloos overloopt in uw traptreden. Dat geldt zowel voor de kleur als de houtsoort. Om dit voor u te realiseren zijn er verschillende methodes mogelijk om het hout te bewerken. Voorbeelden zijn het roken of borstelen van het hout. We kunnen uw trap en de vloer afwerken met onze speciale Sparky topcoat. In veel gevallen krijgt u korting op uw traprenovatie als u kiest voor een houten vloer van Bax Houthandel. Informeer naar de voorwaarden.

Traprenovatie amsterdam

Kosten voor traprenovatie, lamelparket constructie 4mm top, totaal 19mm met een 15mm massieve neus. Kopschot kan uit dezelfde houtsoort bestaan of uit wit MDF. Alle kleuren die wij hebben voor houtbewerking zijn toepasbaar. De prijzen zijn een voorbeeld voor eiken. U kunt ook andere houtsoorten uitzoeken. Voor een gemiddelde trap in eiken lamelparket zit u rond euro 2000 inclusief btw en installatie.

prijzen traprenovatie

prijzen traprenovatie

Vrijblijvend contact met Bax Houthandel

Meer informatie over een traprenovatie? Maak een afspraak met onze adviseurs voor advies op maat bij een vestiging bij u in de buurt.

Afspraak maken

Traprenovatie met massief hout

U kunt ook kiezen voor een traprenovatie met traptreden van massief hout. We kunnen bijvoorbeeld delen gebruiken van 28 centimeter breed en deze verlijmen op een dikte van ongeveer 35 millimeter. Als uw trap breder is, is het mogelijk om traptreden te leveren tot ongeveer 40 centimeter. In dat geval zijn de treden vaak 20 millimeter dik. Door het verlijmen van deze delen, kan er ook een dikte worden behaald van 40 millimeter. Een traprenovatie in massief hout is geen standaard traprenovatie, daarom is het lastig om hier op voorhand een prijs voor te noemen. Indien uw voorkeur hier naar uitgaat, maken we voor u een offerte op maat.

Prijzen Traprenovatie Lamelparket

Afhankelijk van uw wensen en keuzes verschillen de prijzen voor een traprenovatie. Om u een idee te geven, gebruiken we onderstaand voorbeeld.
Als we ons lamelparket gebruiken voor uw trap, bedragen de kosten tot 14 treden €1495,- inclusief btw. De reguliere trap leveren wij kaal op. De treden verlijmen we op de al aanwezige treden. Daarvoor gebruiken we multiplanken van 19 millimeter dikte met een stootrand van 5 centimeter hoog en 2 centimeter breed. Uiteraard zijn deze planken netjes afgerond. Voor de afwerking van het stootbord kan wit mdf gebruikt worden of 14 millimeter dik lamelparket.

Breedte traptreden

Afhankelijk van de breedte van de treden kunnen ze uit twee delen worden opgebouwd of uit één gedeelte bestaan. Laatstgenoemde is het geval als de treden niet breder zijn dan 23 centimeter. Gaat uw voorkeur er bij bredere traptreden toch naar uit om de treden uit één gedeelte op te bouwen, dan maken wij hiervoor een offerte op maat.

Barneveld

Harselaarseweg 75 3771 MA Barneveld

0342 - 420 880 info@baxhouthandel.nl

Onze locaties