Menu

Traprenovatie Bax Houthandel

U kiest uit massief hout of een combinatie van lamelparket met massief hout voor u traprenovatie.

Onze Prijzen Onze houten vloeren

Wanneer kiest u voor een traprenovatie?

In de regel zijn er drie redenen voor een traprenovatie. Bij een beschadigde trap komt de veiligheid in het geding. In dat geval is het zaak om de traprenovatie zo snel mogelijk uit te laten voeren. Als de trap versleten is of er lelijk uitziet, zorgt een traprenovatie voor een trap die er zo goed als nieuw uitziet. Wilt u gewoon iets anders met uw trap, dan is een traprenovatie ook de oplossing.

Materialen voor uw traprenovatie

Als u Bax Houthandel inschakelt voor uw traprenovatie heeft u de keuze uit massief hout of een combinatie van lamelparket met massief hout. Lamelparket gebruiken wij vaak voor de stootborden. Dat zijn de rechtopstaande delen van de trap. De traptreden zelf zijn over het algemeen van massief hout of van lamelparket met een massief houten profiel aan de voorzijde. Het grote voordeel als u kiest voor Bax Houthandel is dat wij uw houten vloer kunnen laten overlopen in uw trap qua kleur. Op die manier wordt uw interieur één geheel.

Onze houten vloeren

Houten vloer

Eiken vloer

Met ruim 25 jaar ervaring in het produceren van eiken vloeren, bent u bij Bax Houthandel verzekerd van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om een eiken vloer bestaande uit planken, een hele brede eiken vloer of een eiken vloer met een breed visgraat motief: u staat versteld van ons uitgebreide assortiment. Al beschikbaar vanaf €25,95 per vierkante meter.

Meer over onze eiken houten vloeren
Lamelparket vloer leggen

Parketvloeren

U kunt kiezen uit diverse parketvloeren van hout bij Bax Houthandel. Houten parketvloeren worden vaak opgebouwd uit lamelparket (ook wel multiplank genoemd). U heeft de keuze uit verschillende patronen voor de installatie van uw parketvloer. Bax Houthandel produceert parketvloeren in eigen beheer. Dat betekent dat u verzekerd bent van een zeer scherpe prijs voor uw parketvloer.

Meer over onze parketvloeren
Trap vloer

Traprenovatie

Is uw trap versleten of wilt u een keer iets anders met uw trap? Kies dan voor een traprenovatie. Bij Bax Houthandel kunt u kiezen tussen massief hout en lamelparket. Het grote voordeel als u kiest voor Bax Houthandel is dat wij uw houten vloer kunnen laten overlopen in uw trap qua kleur. Op die manier wordt uw interieur één geheel.

Meer over onze traprenovatie

Onze vloeren

Chocolate

Chocolate

De chocolate houten vloer is een stijlvolle, authentieke kleur die goed past bij zowel donker als licht meubilair.

Smoke

Smoke

Deze afwerking zorgt ervoor dat uw houten vloer een robuuste en levendige uitstraling krijgt binnen uw interieur.

Black

Black

Een donkere houten vloer geeft uw interieur een authentieke, warme en ontspannen uitstraling.

Bekijk al onze kleuren in de showroom

Onze werkwijze

Adviesgesprek op maat

Wanneer u overweegt om Bax Houthandel in te schakelen voor uw traprenovatie, gaan we graag met u in gesprek. Wat voor vloer heeft u nu al liggen? Welke kleur van de trap past daar het beste bij? Wilt u de vloer laten overlopen in uw trap, dan is het verstandig om een nieuwe vloer aan te leggen. Ook daarin voorzien wij u graag van advies en stellen we een offerte op maat voor u op. Als u akkoord gaat met de offerte, plannen we een afspraak in om de traprenovatie (en eventueel de installatie van de vloer) uit te voeren. Daarbij richten we ons naar uw agenda. De enige voorwaarde die wij stellen is dat de trap kaal wordt opgeleverd door u.

Een houtsoort kiezen

Het bezoek aan de showroom
"Laat u inspireren"

Laat je adviseren

Het persoonlijke adviesgesprek
"Offerte op maat"

De productie van houten vloeren

Productie van uw vloer
"In eigen beheer"

Vloeren die worden bezorgd

Bezorging van uw houten vloer
"Bij u thuis afgeleverd"

Man die een houten vloer legt

De installatie van de vloer
"Vakkundig en professioneel gelegd"

Resultaat van houten vloeren

Het prachtige eindresultaat
"Uw eigen houten vloer op maat"

Barneveld

Harselaarseweg 75 3771 MA Barneveld

0342 - 420 880 info@baxhouthandel.nl

Onze locaties

Vloer en trap
Over Bax Houthandel

Voordelen van Bax Houthandel

Bax Houthandel is dé houten vloeren specialist. Als u daarom ook een nieuwe vloer door ons laat leggen, kunnen wij ervoor zorgen dat de vloer naadloos overloopt in uw traptreden. Dat geldt zowel voor de kleur als de houtsoort. Om dit voor u te realiseren zijn er verschillende methodes mogelijk om het hout te bewerken. Voorbeelden zijn het roken of borstelen van het hout. We kunnen uw trap en de vloer afwerken met onze speciale Sparky topcoat. In veel gevallen krijgt u korting op uw traprenovatie als u kiest voor een houten vloer van Bax Houthandel. Informeer naar de voorwaarden.

Traprenovatie met massief hout

U kunt ook kiezen voor een traprenovatie met traptreden van massief hout. We kunnen bijvoorbeeld delen gebruiken van 28 centimeter breed en deze verlijmen op een dikte van ongeveer 35 millimeter. Als uw trap breder is, is het mogelijk om traptreden te leveren tot ongeveer 40 centimeter. In dat geval zijn de treden vaak 20 millimeter dik. Door het verlijmen van deze delen, kan er ook een dikte worden behaald van 40 millimeter. Een traprenovatie in massief hout is geen standaard traprenovatie, daarom is het lastig om hier op voorhand een prijs voor te noemen. Indien uw voorkeur hier naar uitgaat, maken we voor u een offerte op maat.
Alle kleuren van Bax Houthandel

Nog vragen?

Stel uw vraag of vraag offerte aan

Heeft u nog vragen, bent u benieuwd naar de juiste houten vloer voor uw woning, wilt u een afspraak met ons maken of heeft u heel duidelijk voor ogen welke vloer u bij u thuis wilt leggen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande formulier of vraag direct een offerte aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.