Menu

Traprenovatie

Het vervangen van traptreden en stootborden.

De keuze bestaat uit het gebruik van massief hout of lamelparket in combinatie met massief hout.

In de regel worden de stootborden (rechtopstaande delen) gemaakt van lamelparket. De treden zelf kunnen van massief hout of lamelparket voorzien van een massief houten profiel aan de voorzijde.

Op de foto hiernaast kunt u zien hoe een houten vloer en een trap met elkaar verbonden worden. De lamelparket vloer wordt aan de trap kopzijde voorzien van een massief houten profiel en zowel de houtsoort als de kleur lopen netjes over.

Als u zowel de vloer als de trap door ons laat doen kunnen wij de traptreden hetzelfde afwerken als de vloer, indien gewenst loopt alles mooi in elkaar over.

Dit betekend, roken borstelen en alle andere hout bewerkingen kunnen worden toegepast evenals de speciale decoren afgewerkt met onze Sparky topcoat.

Prijzen Traprenovatie, traptreden Inclusief btw.

Om een idee te geven werken wij met multiplanken van 19 mm dik met een stootrand van 5 cm hoog en 2 cm breed die netjes afgerond is.

De reguliere trap wordt kaal opgeleverd. De treden worden verlijmd op de bestaande treden. De treden kunnen worden opgebouwd uit 2 planken, dit hangt af van de breedte van de trede. Tot 23 cm maken wij de trede uit 1 stuk.

tot 14 treden kost dit met installatie en inclusief stootbord, inclusief BTW)

Tot 14 treden Prijs € /m2
Traptreden renovatie met lamelparket 1495.-

 

Wilt u bij bredere trapdelen het lamelparket uit 1 deel hebben dan is dat mogelijk, wij zullen voor u een op maat gemaakte offerte maken.

Het stootbord kan met wit MDF worden afgewerkt of met 14 mm dik lamelparket (smart life)

Traprenovatie, traptreden van massief hout.

Traptreden kunnen ook van massief hout worden gemaakt. Wij maken in de praktijk de delen van bijvoorbeeld 28 cm breed op een dikte van zo’n 35 mm. Indien nodig kunnen wij ook breedtes leveren tot rond 40 cm. In de regel zijn de treden dan 20 mm dik. Wij kunnen deze delen ook op elkaar verlijmen waardoor 40 mm kan worden gehaald. Zie onderstaande voorbeelden.

 

  

Omdat dit niet onder standaard traprenovatie valt maken wij voor u hiervoor een op maat gemaakte offerte.

In onderstaande ziet u een traprenovatie met jatoba als houtsoort.