Menu

Eiken vloer van Bax Houthandel

Ontdek alle eiken vloeren van Bax Houthandel. Al beschikbaar vanaf €25,95 per vierkante meter.

Onze Prijzen Onze houten vloeren

Eiken vloeren van de hoogste kwaliteit

Met ruim 25 jaar ervaring in het produceren van eiken vloeren, bent u bij Bax Houthandel verzekerd van de hoogste kwaliteit. U heeft een ruime keuze in eiken vloeren. Van de eikenhouten vloer bestaande uit planken, juist een hele brede eiken vloer of een breed visgraat motief, u staat versteld van ons uitgebreide assortiment. Na de keuze voor het type eiken vloer, kiest u welke afwerking uw voorkeur heeft. Daarbij dient u te denken aan de basiskleur voor uw eiken vloer en de technieken die uw vloer beschermen, zoals het aanbrengen van een polyurethaan toplaag.

Onze drie soorten eiken vloeren

Eiken lamelparket

U kiest uit het budget lamelparket en multiplank lamelparket. Deze vloeren worden geproduceerd met een houten toplaag en een onderlaag van multiplex.

Massief houten vloer

Deze vloeren zijn op aanvraag leverbaar

Speciale eiken vloeren

Een voorbeeld van een speciale vloer is het zeer brede lamelparket. Deze eiken vloer heeft planken tot wel 33 centimeter. Of kiest u liever een grotere moderne eikenhouten vloer met visgraat motief (bijvoorbeeld 18 centimeter breed en 90 centimeter lang)?

Onze houten vloeren

Houten vloer

Houten vloer

Met ruim 25 jaar ervaring in het produceren van houten vloeren, bent u bij Bax Houthandel verzekerd van de hoogste kwaliteit. Bovendien hanteren wij zeer scherpe prijzen voor onze houten vloeren. Dat komt omdat wij de vloeren in eigen beheer produceren. Er zijn verschillende soorten houten vloeren beschikbaar die elk hun eigen kenmerken hebben. Wij adviseren u graag over de best passende houten vloer voor uw woning of bedrijf.

Meer over onze houten vloeren
Lamelparket vloer leggen

Parketvloeren

U kunt kiezen uit diverse parketvloeren van hout bij Bax Houthandel. Houten parketvloeren worden vaak opgebouwd uit lamelparket (ook wel multiplank genoemd). U heeft de keuze uit verschillende patronen voor de installatie van uw parketvloer. Bax Houthandel produceert parketvloeren in eigen beheer. Dat betekent dat u verzekerd bent van een zeer scherpe prijs voor uw parketvloer.

Meer over onze parketvloeren
Trap vloer

Traprenovatie

Voor uw traprenovatie kunt u kiezen voor massief hout of een of een combinatie van lamelparket met massief hout. Lamelparket gebruiken wij vaak voor de stootborden. Dat zijn de rechtopstaande delen van de trap. De traptreden zelf zijn over het algemeen van massief hout of van lamelparket met een massief houten profiel aan de voorzijde.

Meer over traprenovatie

Onze vloeren

Chocolate

Chocolate

De chocolate houten vloer is een stijlvolle, authentieke kleur die goed past bij zowel donker als licht meubilair.

Smoke

Smoke

Deze afwerking zorgt ervoor dat uw houten vloer een robuuste en levendige uitstraling krijgt binnen uw interieur.

Black

Black

Een donkere houten vloer geeft uw interieur een authentieke, warme en ontspannen uitstraling.

Bekijk al onze kleuren in de showroom

Onze werkwijze

Advies op maat aan de hand van een stappenplan

Vindt u het lastig om een keuze te maken, dan staat Bax Houthandel graag paraat met advies voor uw situatie. We gebruiken daarbij een stappenplan om de keuze uit ons assortiment te vereenvoudigen en de verschillen te laten zien tussen onze vloeren. Kom vrijblijvend langs in een van onze showrooms in Barneveld, Zoetermeer, Amsterdam of Utrecht: daar kunnen we u laten hoe onze eiken vloeren er na diverse afwerkingen uitzien en kunt u zich een voorstelling maken van uw mogelijkheden.

Een houtsoort kiezen

Het bezoek aan de showroom
"Laat u inspireren"

Laat je adviseren

Het persoonlijke adviesgesprek
"Offerte op maat"

De productie van houten vloeren

Productie van uw vloer
"In eigen beheer"

Vloeren die worden bezorgd

Bezorging van uw houten vloer
"Bij u thuis afgeleverd"

Man die een houten vloer legt

De installatie van de vloer
"Vakkundig en professioneel gelegd"

Resultaat van houten vloeren

Het prachtige eindresultaat
"Uw eigen houten vloer op maat"

Barneveld

Harselaarseweg 75 3771 MA Barneveld

0342 - 420 880 info@baxhouthandel.nl

Onze locaties

Scherpe prijs
Over Bax Houthandel

Kosten eiken vloer

De totale kosten voor een eiken vloer zijn gebaseerd op uw wensen en de keuzes die u maakt. Factoren zijn bijvoorbeeld de grootte en breedte van de vloer, uw gewenste hoeveelheid knoesten in een plank en de samenstelling van de planken. De prijs hangt eveneens af van de soort eiken vloer die u kiest. Een eiken vloer van budget lamelparket is goedkoper dan een eiken vloer van massief hout. Ook de afwerking bepaalt de prijs (bijvoorbeeld de kleur van de eiken vloer en de bescherming van uw vloer door het aanbrengen van een toplaag). U bent echter wel altijd verzekerd van een zeer scherpe prijs omdat Bax Houthandel de vloer in eigen beheer maakt.

Keuze voor technische aspecten eiken vloer

Ook uw keuzes voor de ondervloer en of u vloerverwarming wilt aanleggen spelen een rol bij de juiste eiken vloer voor uw situatie. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om vloerverwarming onder alle soorten eiken vloeren aan te leggen (zoals de massieve eiken vloer). Bij de multiplank lamelparketvloer is het aanleggen van vloerverwarming wel mogelijk.
Alle kleuren van Bax Houthandel

Nog vragen?

Stel uw vraag of vraag offerte aan

Heeft u nog vragen, bent u benieuwd naar de juiste houten vloer voor uw woning, wilt u een afspraak met ons maken of heeft u heel duidelijk voor ogen welke vloer u bij u thuis wilt leggen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande formulier of vraag direct een offerte aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.