Menu

Brown Maple vloer

Een Brown Maple vloer is er eentje op zich zelf, hooguit essen kan er bij in de buurt komen. een karaktervolle keuze. Een Brown Maple vloer is wat nadrukkelijker aanwezig dan de gemiddelde houten vloer en door de wisselingen in wit en bruin tonen is deze levendig.

Als advies geven wij mee, de  Brown Maple vloer af te werken met een zachte white wash, hiermee worden de geel tonen naar de toekomst toe onderdrukt. Deze houtsoort is bij ons verkrijgbaar in de selectie: OS.

PRIJZEN EEN AANBIEDINGEN

brown maple parket

Brown maple parket

Brown maple parket, een combinatie van witte , licht – en donker bruine tonen, het is white Maple maar dan met een bruine kleur erbij. Het is een aparte uitgesproken houtsoort. De nerf kent kronkeltjes, karakteristiek voor Maple. Zo af en toe een klein knoestje of dots echt een levendige plank.

Wat style betreft is het niet heel modern, zeker geen country look, het is meer een vorm van hout architectuur zonder dit in 1 woord te vatten. Brown maple parket is niet zo duur en laat zich wel kleuren, gedacht kan worden als tonen teak, walnoten of meer donker. De afwerking kan goed in olie of lak. Brown Maple parket of Maple in zijn algemeenheid is een medium harde vloer, prima voor de huiselijke situatie.

Brown Maple lamelparket

Brown Maple lamelparket, in een 19mm dikke uitvoering met een toplaag van 4mm in 18 cm breed kost deze houten vloer incl. btw:

€42,95/m2

Brown Maple in combinatie met vloerverwarming:

Als producent zullen we altijd aangeven dat vloerverwarming en hout op zich niet liefde is op het eerste gezicht. Hout wordt in droogkamers klaargemaakt voor een huiselijk klimaat met een vochtigheid spreiding tussen 45-65%. Gaat men de vloerverwarming gebruiken in de winter dan zal de vochtigheid in de ruimte ook binnen deze marge dienen te worden gehouden.

 

brown maple lamelparket
brown maple vloer

Brown Maple vloer

Deze Brown Maple vloer, afgewerkt in een zachte witte olie maakt onderdeel uit van een gehele bovenverdieping met drie slaapkamers en een overloop. De ondergrond is beton, men heeft daar rachels op geplakt en over deze latten is een folie gelegd. De 19mm dikke Brown Maple planken zijn hier blind op vernageld.

Doordat de latten op rond 30cm liggen is de vloer mooi star. De vloer is rondom zo een 12-15mm vrij gehouden en afgewerkt met witte MDF plinten. De breedte van de plank is 18cm. De vloerdelen zijn afgewerkt met Sparky top coat, hierdoor is de vloer makkelijk te reinigen en loopt dit heerlijk op blote voeten.

Karakter eigenschappen van Brown maple houten vloeren

 

 

Alle houtsoorten

Bax houthandel heeft best veel houtsoorten en een aantal van deze houtsoorten kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt met verschillende technieken waardoor wij meerdan 250 soorten houten vloeren kunnen produceren, kijk eens in onze showroom.

Bax houthandel heeft best veel houtsoorten en een aantal van deze houtsoorten kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt met verschillende technieken waardoor wij meerdan 250 soorten houten vloeren kunnen produceren, kijk eens in onze showroom.

Verder kijken?

Bekijk al onze andere houten vloeren:

 

HOUTEN VLOEREN