Menu

PVC vloer Ede

Een pvc vloer, een vinylvloer of een hybride vloer: Bax Houthandel is de specialist als het gaat om pvc vloeren in Ede.

PVC aanbiedingen PVC vloeren

pvc vloeren opties

pvc vloer ede

PVC vloer project in Ede

Deze pvc vloer in Ede is gelegd op een nieuwe betonvloer met vloerverwarming. De ondervloer is een 2mm perforatie folie met een hele lage weerstand en kan er een prima warmte doorheen. De PVC vloer is een 4mm dik vinyl met een klik systeem. Het ontwerp van het PVC bestaat uit twee kleuren. De basis is een zachte room kleur natuursteen met mooie nerven. Het tweede ontwerp is er eentje die lijkt op donker hard hout. Dit vormt een eiland waar de banken zijn geplaatst en daaromheen ligt het natuursteen PVC. Alles bij elkaar een fraai plaatje. We kunnen in dit project zien dat men PVC ook wanden, of een deel van een wand kan bekleden. Juist zo een wand accent doorlopend in de vloer kan een heel mooi effect hebben. Voordat het PVC is gelegd is de dek vloer behandeld zodat deze mooi glad is.. In de regel is een ondervloer nooit egaal genoeg om daar een PVC vloer op te leggen. Nu is het wel zo dat een 6mm absoluut minder gevoelig is voor de oneffenheden in de ondervloer dan een 2 of 4mm PVC vloer. Helaas blijft het een zwaar aandachtspunt dat ondervloeren heel glad moet zijn, dat komt bijna altijd met een meerprijs en zien we vaak niet in het budget meegenomen worden.

Aanbieding PVC vloer
vinyl vloer ede

Vinyl vloer Hilversum

Deze vinyl vloer Ede is een licht rustiek eiken plank in 4mm met een klik systeem. Dit is een ontwerp waarbij gekozen voor een natuurlijke, licht robuuste uitstraling. De kamer is er voldoende groot voor een breder vinyl. De kleur is wit met een vleugje grijs. Vinyl en PVC worden in de regel door elkaar heen gebruikt. Zo af en toe komen we de term LVT tegen wat staat voor: luxury vinyl tile en dit zijn eigenlijk ook gewoon PVC planken. De cement dekvloer in de huiskamer heeft vloerverwarming, de vinyl vloer Hilversum is daarom op een 2mm perforatie folie gelegd.

Showroom Barneveld
hybride pvc vloer


Hybride vloer de vervanger van PVC

Een hybride vloer is een type vloer dat een stap verder gaat dan het brede scala aan pvc. Een hybride vloer heeft de voordelen van PVC en combineert dit met de voordelen van laminaat. Een duurzame natuurvriendelijke vloer die eruit ziet als PVC, voelt als PVC en een zachte loop heeft en toch is deze hybride vloer vrij van PVC en bevat geen plastic. Deze 12mm vloer bestaat uit een kern van watervast HDF. PVC in 2,4 of 6mm is een stuk dunner en veel gevoeliger voor de ondervloer. Een Hybride vloer is veel makkelijker te installeren en trekt zich minder aan van de ondervloer zoals we dat van laminaat kennen. De voordelen van laminaat gekoppeld met de voordelen van pvc en geheel woon gezond!

PVC vloer Ede zou eigenlijk, simpel gezegd, een vloer van plastic zijn. PVC staat voor poly vinyl chloride. Dit is de basis van verschillende soorten plastic. In feite kan men met zo een basis daar van alles aan designs mee maken omdat er een foto in het plastic is aangebracht en deze foto kan letterlijk van alles zijn. Een groot deel van de markt heeft de focus op een imitatie van een houten vloer en in mindere mate wordt dit gevolgd door foto’s van diverse soorten natuursteen. Grof weg kunnen we een PVC vloer in deze twee groepen indelen. Ditzelfde geldt ook voor een hybride vloer. Dit is dan wel geen foto echter kan er met de vezel techniek en polymeer letterlijk van alles als ontwerp gekozen worden. Het voordeel van hybride is dat het geen week makers in de producten bevat en wij zien tonnen PVC materiaal in Nederland verwerkt worden met weekmakers erin. Gelukkig is daar nu een oplossing voor.

Hybride vloer

Onze vloeren van hout

hybride vloeren

Hybride vloer

Naast onze productie van het echt houten lamelparket hebben wij een hybride vloer die je zeker wel ..de vloer van morgen...mag noemen, kijk maar eens:

breed eiken

Heel breed eiken 23, 25, 27, 29cm

Een vloer met een indrukwekkende uitstraling zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

visgraat parket

Visgraat en andere patronen

Visgraat en andere patroonvloeren, kijk eens naar breed visgraat zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

Klik hier om al onze houtsoorten te zien

Goedkope pvc vloeren Ede

Met pvc vloerdelen kiest u voor een vloer die heel veel jaren mee kan gaan. Dit materiaal betreft een natuurproduct dat zich makkelijk voegt naar iedere woon idee en slijt langzaam. U heeft daarbij keuze uit allerlei afwerkingen en kleuren zoals we deze kennen bij echte houten vloeren en lamelparket. Bovendien kunt u uw pvc vloer in mooie patronen laten leggen zoals een klassieke visgraat of een dubbel strook variant. Ook bieden we vloeren met een zeer strakke en moderne look of juist een verouderde uitstraling en gerookte eiken vloeren en white wash delen.

Photograph:ter Hürne pictures

Vakkundig pvc vloeren laten leggen in Ede

In Ede en omstreken is uw nieuwe pvc vloer snel gelegd. U kunt rekenen op kort levertijden en een vakkundige en eigen leg service waarmee uw vloer op zo’n manier wordt gelegd dat deze jaren zijn fraaie uitstraling behoudt. Ook het weghalen van de oude vloer, het plaatsen van een passende ondervloer verzorgt ons team.

hout inspiratie

Het bezoek aan de showroom
"Laat u inspireren"

vloeren advies

Het persoonlijke adviesgesprek
"Offerte op maat"

De productie van houten vloeren

Productie van uw vloer
"In eigen beheer"

Vloeren die worden bezorgd

Bezorging van uw houten vloer
"Bij u thuis afgeleverd"

Man die een houten vloer legt

De installatie van de vloer
"Vakkundig en professioneel gelegd"

Resultaat van houten vloeren

Het prachtige eindresultaat
"Uw eigen houten vloer op maat"

Barneveld

Harselaarseweg 75 3771 MA Barneveld

0342 - 420 880 info@baxhouthandel.nl

Onze locaties

houten vloer showroom

Een pvc of hybride vloer direct van de fabriek naar u, zonder tussenhandel en profiteert u van topkwaliteit voor een scherpe prijs. Bovendien geven we iedere klant uitgebreid advies om de juiste vloer vloer te vinden. Zo vertellen we graag wat er allemaal mogelijk is als u ook een vloerverwarming wilt plaatsen of het liefst een pvc vloer in de keuken. Liever op zoek naar een budget-houten vloer? Kijk dan bij ons grote aanbod pvc vloeren in 2mm, zeker als u zelf gaat leggen scheelt dit veel geld.

Daarom kiest u voor Bax Houthandel

  • Scherp geprijsd en hoge kwaliteit
  • Snelle levering, direct uit onze eigen fabriek
  • Advies op maat van onze houtspecialisten
  • No-nonsense en vakmanschap
  • Goede service en maatwerk
  • Ruim 25 jaar eigen productie, dus vertrouwd
Alle kleuren

Nog vragen?

Stel uw vraag of vraag offerte aan

Heeft u nog vragen, bent u benieuwd naar de juiste houten vloer voor uw woning, wilt u een afspraak met ons maken of heeft u heel duidelijk voor ogen welke vloer u bij u thuis wilt leggen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande formulier of vraag direct een offerte aan.

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.