Menu

Beuken vloer

Een beuken vloer roept bij ons gemiddeld iets van IKEA op, en dat is voor de Beuken vloer, in zijn algemeenheid, niet iets positief. Wie dacht dat een beuken vloer saai is en u er in feiten niet zoveel mee kan doen, blijkt verkeerd geïnformeerd. Beuken kan men in een white wash vorm zetten en de basis kleur van beuken parket is te veranderen, zie voorbeelden op deze pagina.

De basis uitstraling van een beuken vloer is een hout soort met een rustige nerf en een lichte hout toon. Bij Bax Houthandel is beuken verkrijgbaar in de selecties OSMIX en OS.

PRIJZEN EEN AANBIEDINGEN

beuken-houten-vloer

Beuken parket

Beuken parket is op de foto hiernaast afgewerkt in een white wash. De rustige nerf maakt het geheel tot een luchtige vloer met zeer weinig knoesten.Het voordeel van beuken parket is dat de kleurverschillen onderling niet zo groot zijn.

Een vloer als deze geeft een moderne uitstraling. Onder aan de pagina ziet u meer afwerk opties, dan kan het uiteen lopen van klassiek naar modern, licht verouderd en koloniaal. Met Beuken parket hebben best veel mogelijkheden.

Beuken lamelparket

Wij produceren beuken parket in een 14mm lamelparket in breedte 12-14cm voor:

€32,50/m2

Een Beuken vloer, in een 19mm dikke lamelparket uitvoering met een toplaag van 4mm in 18 cm breed kost deze houten vloer incl. btw:

€45,95/m2

Het beuken parket op de foto hiernaast is afgewerkt met een naturel lak.

beuken lamelparket

Beuken houten vloer kleuren

Beuken houten vloer kleuren, beuken laat zich kleuren, klik op de foto om het plaatje groter me maken, u ziet dan ook de wijze van afwerking.

 

beuken vloer

Beuken vloer

De Beuken vloer op het plaatje hiernaast is aangebracht op een board platen ondergrond omdat deze ondergrond niet zo egaal was. De beton vloer heeft geen vloerverwarming. Dat is maar goed ook want en beuken vloer gaat daar niet zo goed mee samen. De beuken vloer is blind vernageld aan de platen.

De afwerking van deze Beuken vloer is gedaan met een hard wax olie, hierdoor krijgt de Beuken vloer een zachte uitstraling. De vloer is afgewerkt met witte MDF plinten en bij de kozijnen zijn platten Beuken plinten aangebracht. Het geheel is modern, licht van kleur en toch met voldoende karakter in de hoogste houtselectie: OS.

Beuken houten vloeren eigenschappen:

 

 

Alle houtsoorten

Alle houtsoorten

Showroom alle houtsoorten