Menu

Russisch eiken lamelparket

Naast Europees eiken, Amerikaans en het Tauari eiken ziet u op deze pagine de Russisch eiken vloer. Russisch eiken ziet er iets meer faal uit en heeft een nerf vergelijkbaar met die van de Amerikaanse soortgenoot echter dan wat smaller. Het eiken is iets zachter dan het Amerikaanse en vergelijkbaar met de Europese variant. Russisch eiken wordt geproduceerd op een latjes systeem (3 laags), al onze andere vloeren op multiplex (2 laags).

VISGRAAT PARKET HEEL BREED EIKEN AMERIKAANS EIKEN TAUARI EIKEN

russisch eiken super white

Russich eiken super white

Deze variant geeft een accent aan de hout nerf, het hout rondom de nerf blijft mooi licht. Russisch eiken kenmerkt zich door de laagste looi zuur concentratie van alle houtsoorten, hierdoor worden kleuren iets meer vaag en zijn de planken niet goed te roken of met een kleur reactie techniek te veranderen. Men kan u daar alles over vertellen in de showroom.

Deze vloer zit een beetje tussen Europees eiken en Amerikaans eiken in, In onze hoogste grading: OS, een bijzondere vloer

Russich eiken old grey

Russisch eiken laat zich in bijna alle olie soorten kleuren, de tonen blijven in het algemeen iets zachter dan bij Europees en USA eiken. Deze houtsoort is het mooist vanaf 18cm en breder,

Wij verkopen een deze vloer inclusief BTW voor:

€36,95/m2

 

russisch eiken old grey

Keuze voor technische aspecten eiken vloer

Ook uw keuzes voor de ondervloer en of u vloerverwarming wilt aanleggen spelen een rol bij de juiste eiken vloer voor uw situatie. Het wordt afgeraden om vloerverwarming onder alle soorten massief eiken vloeren aan te leggen. Bij de multiplank lamelparketvloer of 3 laags parket gemaakt op latjes, is het aanleggen van vloerverwarming wel mogelijk.

Kenmerken van een Russisch eiken vloer

 

 

 

 

Alle houtsoorten

Bax houthandel heeft best veel houtsoorten en een aantal van deze houtsoorten kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt met verschillende technieken waardoor wij meerdan 250 soorten houten vloeren kunnen produceren, kijk eens in onze showroom.

Showroom alle houtsoorten

Verder kijken?

Bekijk al onze andere houten vloeren:

 

HOUTEN VLOEREN