Menu

Houten vloeren leggen

Onder installatie treft u ook de arbeid die we leveren op andere onderdelen die gerelateerd zijn aan het gebruik van planken, waaronder traprenovatie en het schuren van vloeren. Het leggen van houten vloeren, kent verschillende technieken en binnen houten vloeren worden verschillende typen gebruikt. Onder houten vloer leggen treft u de verschillende opties aan.

Houten vloer leggen, inclusief btw

Een houten vloer leggen is een klus die bepaald of de vloer er uiteindelijk mooi bij ligt of toch net niet. Dit kan het verschil zijn tussen zelf leggen of laten leggen. Bax Houthandel heeft verschillende installatie teams die ook bij Bax Houthandel werken. Wij gebruiken louter eigen personeel en geven de klus niet aan een ZZP’er of freelancer. Wij zouden u daarmee mogelijk tekort doen. Naast het houten vloer leggen, is het schuren van vloeren en zeker ook het opnieuw afwerken hiervan is een speciale klus. Vele decoren die wij hebben zijn toepasbaar na het schuren van de vloer helaas niet alle. Wij maken ontwerpen die echt plank voor plank in onze machinale afwerk straat behandeld dienen te worden. Het renoveren van trappen kan met behulp van planken die ook voor houten vloeren gebruikt kunnen worden. Het installeren van de planken maakt het tot een traprenovatie. Onder traprenovatie vindt u de installatie opties terug en wat voor materialen gebruikt kunnen worden.

Houten vloeren leggen. Alles in 1 keer

Het houten vloeren leggen en de traprenovatie maakt het tot een klus die wij in 1 maal kunnen uitvoeren. Dat geldt ook voor een uitbouw, het aanleggen van een bestaande vloer die daarna in zijn geheel geschuurd dient te worden en tot slot te worden voorzien van een afwerking. Wij maken offertes waarbij per onderdeel is aangegeven wat het onderdeel kost.

 

Contact opnemen