Menu

Houten vloeren Amsterdam

.

Prijzen en aanbiedingen Alle houtsoorten

Houten vloer kopen in Amsterdam

Een eiken vloer, een parketvloer of een vloer van lamelparket, lamnaat of PVC: Bax Houthandel is de specialist als het gaat om houten vloeren in Amsterdam.

Op zoek naar de allermooiste houten vloeren in Amsterdam voor de scherpste prijs? Kom dan bij Bax Houthandel uw droomvloer uitzoeken. Direct van de fabriek leveren wij goedkope houten vloeren van topkwaliteit. Als planken, parket en lamelparket. Bovendien zijn wij specialist in het produceren van eiken vloeren. Deze kunnen ook met een doorleefd effect worden afgewerkt, zoals roken, borstelen en verouderen. Met een natuurproduct als hout kiest u niet alleen voor een tijdloze sfeer in huis, deze houten vloeren zijn ook ontzettend sterk en gaan jarenlang mee. Naast echt hout verkopen wij Laminaat, PVC en de allernieuwste vloer soort: hybride vloeren.

 

HOUTEN VLOEREN   LAMINAAT   PVC    HYBRIDE VLOEREN   TRAPRENOVATIE

Houten vloeren & lamelparket

houten vloer amsterdam

Houten vloer Amsterdam

Met ruim 25 jaar ervaring in het produceren van Houten vloeren, bent u bij Bax Houthandel verzekerd van een zeer goede prijs en kwaliteitsverhouding. Of het nu gaat om een eiken vloer bestaande uit lamelparket, een hele brede eiken vloer of een visgraat parket: u staat versteld van ons uitgebreide assortiment. Al beschikbaar vanaf €24,95 per vierkante meter.

Meer over onze eiken houten vloeren
Bax Houthandel laminaat

Laminaat Amsterdam

€ 5,95/m2 en u heeft bij ons laminaat in Amsterdam! Een flinke collectie laminaat vloeren staat voor u klaar. Wij bieden alleen goed en nog beter laminaat aan. Wij verhandelen geen B keuze of heel dun laminaat. Kom maar eens kijken, zo af en toe hebben wij ook restpartijen.

Meer over laminaat
PVC vloer

PVC vloer Amsterdam

Net als bij echte houten vloeren is het nuttig om u goed te laten informeren over PVC vloeren. Er is best nogal wat keuze, waarbij PVC soorten erg afhankelijk zijn voor de ondervloer en juist sommige veel minder. Veel keuze en als u zich verdiept, kijk ook eens naar de vloer van morgen...de hybride vloer.

Meer informatie over PVC

Onze houten vloeren

hybride vloeren

Hybride vloer

Naast onze productie van het echt houten lamelparket hebben wij een hybride vloer die je zeker wel ..de vloer van morgen...mag noemen, kijk maar eens:

breed eiken

Heel breed eiken 23, 25, 27, 29cm

Een vloer met een indrukwekkende uitstraling zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

visgraat parket

Visgraat en andere patronen

Visgraat en andere patroonvloeren, kijk eens naar breed visgraat zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

Klik hier om al onze houtsoorten te zien

Onze showroom

Goedkope houten vloeren in Amsterdam

In onze showroom in Amsterdam heeft u de goedkope vloeren van hout voor het uitzoeken. Aan de hand van uw wensen kunnen we niet alleen de beste houten vloer voor u samenstellen, u kunt meteen de verschillen in houtsoorten, kleuren, structuren en afwerkingen met elkaar vergelijken. Zijn daarbij speciale wensen, zoals een houten vloer doorleggen in de keuken? Of zou u de vloer het liefst willen combineren met een vloerverwarming? Dan zetten onze adviseurs de mogelijkheden helder op een rij.

Ter voorbereiding op de keuze van een houten vloer, kijk eens naar ons stappenplan en de technische zaken die bij een vloer komen kijken:

TECHNISCHE INFORMATIE

 

showroom houtsoorten

hout inspiratie

Het bezoek aan de showroom
"Laat u inspireren"

vloeren advies

Het persoonlijke adviesgesprek
"Offerte op maat"

De productie van houten vloeren

Productie van uw vloer
"In eigen beheer"

Vloeren die worden bezorgd

Bezorging van uw houten vloer
"Bij u thuis afgeleverd"

Man die een houten vloer legt

De installatie van de vloer
"Vakkundig en professioneel gelegd"

Resultaat van houten vloeren

Het prachtige eindresultaat
"Uw eigen houten vloer op maat"

Barneveld

Harselaarseweg 75 3771 MA Barneveld

0342 - 420 880 info@baxhouthandel.nl

Onze locaties

Legservice
houten vloer installatie

Complete houten vloeren & parket legservice

Bij Bax Houthandel bieden we totaalservice voor het leggen van onze houten vloeren. Zo wordt uw oude vloer netjes weggehaald, egaliseren en isoleren we de ondergrond waar nodig met een ondervloer en werken de vloer stofvrij en oplosmiddelvrij af. U kunt kiezen voor verschillende finishes in olie, lak of wax waarmee de vloer extra uitstraling krijgt en goed wordt beschermd tegen de inwerking van vocht en vlekken. Daarbij geniet u van hoge garanties op onze vloeren.

Daarom kiest u voor Bax Houthandel

  • Scherp geprijsd en hoge kwaliteit
  • Snelle levering, direct uit onze eigen fabriek
  • Advies op maat van onze houtspecialisten
  • No-nonsense en vakmanschap
  • Goede service en maatwerk
  • Erkend leermeester voor houtbewerking opleiding
Alle kleuren

Nog vragen?

Stel uw vraag of vraag offerte aan

Heeft u nog vragen, bent u benieuwd naar de juiste houten vloer voor uw woning, wilt u een afspraak met ons maken of heeft u heel duidelijk voor ogen welke vloer u bij u thuis wilt leggen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande formulier of vraag direct een offerte aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.