Menu

Houten vloeren Amsterdam

Een eiken vloer, een parketvloer, een vloer van lamelparket, of visgraat vloer : Bax Houthandel is de specialist als het gaat om houten vloeren in Amsterdam.

Prijzen en aanbiedingen showroom

Houten vloer kopen in Amsterdam

Een eiken vloer, een parketvloer, een vloer van lamelparket, laminaat of PVC: Bax Houthandel is de specialist als het gaat om houten vloeren in Amsterdam. Op zoek naar de allermooiste houten vloeren in Amsterdam voor de scherpste prijs? Kom dan bij Bax Houthandel uw droomvloer uitzoeken. Direct van de fabriek leveren wij goedkope houten vloeren van topkwaliteit. Als planken, parket en lamelparket.

Bovendien zijn wij specialist in het produceren van eiken vloeren. Deze kunnen ook met een doorleefd effect worden afgewerkt, zoals roken, borstelen en verouderen. Met een natuurproduct als hout kiest u niet alleen voor een tijdloze sfeer in huis, deze houten vloeren zijn ook ontzettend sterk en gaan jarenlang mee. Naast echt hout verkopen wij Laminaat, PVC en de allernieuwste vloer soort: hybride vloeren.

 

HOUTEN VLOEREN   LAMINAAT   PVC    HYBRIDE VLOEREN   TRAPRENOVATIE

Onze houten vloeren

houten vloer amsterdam

Houten vloer Amsterdam

Met ruim 25 jaar ervaring in het produceren van Houten vloeren, bent u bij Bax Houthandel verzekerd van een zeer goede prijs en kwaliteitsverhouding. Of het nu gaat om een eiken houten vloer bestaande uit lamelparket, een hele brede eiken vloer of een visgraat parket: u staat versteld van ons uitgebreide assortiment. Al beschikbaar vanaf €24,95 per vierkante meter.

Houten vloer Amsterdam laat u een breed eiken lamelparket zien in een white wash olie. Beschermd met een transparante Sparky top coat, zodat de kleur goed beschermd blijft. De planken zijn zwevend gelegd op een 2mm folie. De ondervloer is van beton en heeft geen vloerverwarming. Juist omdat het een grote woonkamer is, komen brede planken mooi tot zijn recht. De planken zijn 22,5 cm breed en de hout selectie is select rustiek. Houten vloer Amsterdam is afgewerkt met een massief staande eiken plint. Afgewerkt in dezelfde kleur als de vloer. Lees verder:

eiken houten vloeren
parketvloer amsterdam

Parketvloer Amsterdam

Deze parketvloer Amsterdam is een Jatoba lamelparket in 18,5 cm breed en heeft een dikte van 19mm. De vloer ligt op een 2mm folie en is blind vernageld op het mes aan de houten ondervloer. De parketvloer Amsterdam is afgewerkt met naturel olie en voorzien van een extra beschermende Sparky top coat.

De vloer is afgewerkt met staande witte MDF plinten en op sommige plaatsen met een platte massieve Jatoba plint. De vloer kan op vloerverwarming, echter heeft dit parket dat niet. Een parketvloer, een planken vloer, lamelparket vloer, vele termen worden helaas door elkaar gebruikt. In onze digitale showroom kunt u een eerste indruk hebben wat wij aan houtsoorten hebben. Totaal hebben wij in hout al een slordige 400 opties, helaas kunnen we ze niet allen weergeven. Lees verder:

Showroom parketvloeren
visgraat vloer amsterdam

Visgraat vloer Amsterdam

Een eiken visgraat vloer Amsterdam op een houten ondervloer. Deze uitvoering is een licht rustieke uitvoering waarbij het doel was niet een hele strakke visgraat vloer te hebben maar eentje die wat breder is en wat kiertjes mag bevatten. Een iets meer originele licht robuuste uitstraling in plaatst van een hele gladde strakke klassieke vloer. De opdracht was, een levendige vloer en dat is gelukt. De afwerking is in een hele zachte witte olie. Het project is afgewerkt met massief eiken plinten in dezelfde kleur.

De houten ondervloer is niet egaal genoeg, de ondervloer is zoveel mogelijk vastgezet en opstaande delen recht geschuurd, daarna zijn platen gelegd. De visgraat vloer Amsterdam is hierop gelijmd en vast geschoten. Ook binnen de groep van visgraat vloeren zijn best veel varianten mogelijk. Lees meer over de visgraatvloer:

visgraat vloer

Onze vloeren van hout

hybride vloeren

Hybride vloer

Naast onze productie van het echt houten lamelparket hebben wij een hybride vloer die u zeker wel ..de vloer van morgen…mag noemen, kijk maar eens:

breed eiken

Heel breed eiken 23, 25, 27, 29cm

Een vloer met een indrukwekkende uitstraling zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

visgraat parket

Visgraat en andere patronen

Visgraat en andere patroonvloeren, kijk eens naar breed visgraat zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

Klik hier om al onze houtsoorten te zien

Onze showroom

Goedkope vloeren in Amsterdam

laminaat Amsterdam

€ 5,95/m2 en u heeft bij ons laminaat in Amsterdam! Een flinke collectie laminaat vloeren staat voor u klaar. Wij bieden alleen goed en nog beter laminaat aan. Wij verhandelen geen B keuze of heel dun laminaat. Kom maar eens kijken, zo af en toe hebben wij ook restpartijen.

LAMINAAT VLOEREN

 

laminaat showroom

PVC vloer Amsterdam

Net als bij echte houten vloeren is het nuttig om u goed te laten informeren over PVC vloeren. Er is best nogal wat keuze, waarbij PVC soorten erg afhankelijk zijn voor de ondervloer en juist sommige veel minder. Veel keuze en als u zich verdiept, kijk ook eens naar de vloer van morgen…de hybride vloer.

 

pvc VLOEREN

 

PVC vloeren

Goedkope vloeren in Amsterdam

In onze showroom in Amsterdam heeft u de goedkope vloeren van hout voor het uitzoeken. Aan de hand van uw wensen kunnen we niet alleen de beste houten vloer voor u samenstellen, u kunt ook meteen de verschillen in houtsoorten, kleuren, structuren en afwerkingen met elkaar vergelijken. Zijn daarbij speciale wensen, zoals een houten vloer door leggen in de keuken? Of zou u de vloer het liefst willen combineren met een vloerverwarming? Dan zetten onze adviseurs de mogelijkheden helder op een rij.

Ter voorbereiding op de keuze van een houten vloer, kijk eens naar ons stappenplan en de technische zaken die bij een vloer komen kijken:

TECHNISCHE INFORMATIE

 

showroom houtsoorten

Traprenovatie Amsterdam

Is uw trap versleten of wilt u een keer iets anders met uw trap? Kies dan voor een traprenovatie. Bij Bax Houthandel kunt u kiezen tussen massief hout en lamelparket. Het grote voordeel als u kiest voor Bax Houthandel is dat wij uw houten vloer kunnen laten overlopen in uw trap qua kleur. Op die manier wordt uw interieur één geheel.

TRAPRENOVATIE

 

Traprenovatie amsterdam

 

hout inspiratie

Het bezoek aan de showroom
"Laat u inspireren"

vloeren advies

Het persoonlijke adviesgesprek
"Offerte op maat"

De productie van houten vloeren

Productie van uw vloer
"In eigen beheer"

Vloeren die worden bezorgd

Bezorging van uw houten vloer
"Bij u thuis afgeleverd"

Man die een houten vloer legt

De installatie van de vloer
"Vakkundig en professioneel gelegd"

Resultaat van houten vloeren

Het prachtige eindresultaat
"Uw eigen vloer op maat"

Barneveld

Harselaarseweg 75 3771 MA Barneveld

0342 - 420 880 info@baxhouthandel.nl

Onze locaties

Legservice
houten vloer installatie

Complete houten vloeren & parket legservice

Bij Bax Houthandel bieden we een totaalservice voor het leggen van onze houten vloeren. Zo wordt uw oude vloer netjes weggehaald, egaliseren en isoleren we de ondergrond waar nodig met een ondervloer en werken de vloer stofvrij en oplosmiddelvrij af. U kunt kiezen uit verschillende finishes in olie, lak of wax waarmee de vloer extra uitstraling krijgt en goed wordt beschermd tegen de inwerking van vocht en vlekken. Daarbij geniet u van hoge garanties op onze vloeren.

Daarom kiest u voor Bax Houthandel

  • Scherp geprijsd en hoge kwaliteit
  • Snelle levering, direct uit onze eigen fabriek
  • Advies op maat van onze houtspecialisten
  • No-nonsense en vakmanschap
  • Goede service en maatwerk
  • Erkend leermeester voor houtbewerking opleiding
Alle kleuren

Nog vragen?

Stel uw vraag of vraag offerte aan

Heeft u nog vragen, bent u benieuwd naar de juiste houten vloer voor uw woning, wilt u een afspraak met ons maken of heeft u heel duidelijk voor ogen welke vloer u bij u thuis wilt leggen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande formulier of vraag direct een offerte aan.

"*" indicates required fields

Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.