Menu

Multiplank Lamelparket

De onderstaande buttons wijzen u de weg naar de verschillende onderwerpen rond ons Long life product: lamelparket. Dit type lamelparket wordt ook multiplanken of duoplank genoemd.

Een multiplank vloer is een houten vloer die is opgebouwd uit een houten toplaag van 4mm die is vastgemaakt op echt multiplex van 15mm dik. Deze productgroep wordt door ons zelf gemaakt. Wij werken niet met een 3 laag systeem bestaande uit houten latjes. Producten met houten latjes zijn minder in kwaliteit van producten gemaakt van multiplex. U heeft een 19mm dikke plank in handen.

U treft hieronder multiplank prijzen en de aanbiedingen en belangrijke zaken rondom het product long life lamelparket.

Alle prijzen zijn: INCLUSIEF BTW

Multiplank aanbiedingen

Onder aanbiedingen en multiplank prijzen treft u de details aan rondom de kosten van de eiken multiplank en andere houtsoorten. De houtprijs wordt bepaald hoe groot en hoeveel knoesten er in een plank zitten. Om dit proces te snappen, kijk onder hout selecties. Zo kunt u zien wat de grading is voor multiplank eiken.

Multiplank prijzen

 

Het totaal overzicht van alle multiplank prijzen in 19mm en 14mm dik.

Om de prijzen te snappen is het nuttig ook het iccoon hieronder te openen en te begrijpen welke hout selecties er zijn. De prijs is namelijk erg afhankelijk van de houtselectie. De vuistregel is, hoe minder knoesten houten multiplanken hebben, des te duurder is het. De multiplank is bij Bax houthandel goedkoop en onder de gemiddelde marktprijs omdat wij dit zelf produceren en zonder tussenkomst van groothandels en detailisten direct aan u leveren.

 

 

Installatie multiplank vloer

Laat u door ons installeren of legt u zelf. Zowel de kosten als ook een leginstructie is beschikbaar.

 

 


Afwerking multiplanken

Is de keuze gemaakt om welke soort multiplank het gaat worden dan is het de vraag hoe deze dient te worden afgewerkt. Een basis olie?, verouderd? of toch iets anders?

 

 

 

Multiplanken informatie

In dit onderdeel vindt u de algemene productinformatie, technische specificaties en inzicht in garantie punten rondom lamelparket/multiplanken/duoplanken.

 

 

 

Multiplanken technische informatie

Een stappenplan en een vergelijk tussen verschillende producten kan u van dienst zijn om uit de details te kiezen die uiteindelijk uw houten vloer bepalen. Technische zaken als ondervloer, vloerverwarming zijn eveneens belangrijk om te bepalen wat u nodig heeft.