Menu

Visgraat Parket Vloer

Diversen patronen voor het leggen van uw houten parketvloeren zijn mogelijk. Ook het leggen van een visgraat patroon is mogelijk voor uw houten parket vloer. Visgraat motief is mogelijk bij massieve houten vloeren, budget lamel vloeren en lamelparket vloeren. Uitgebreide informatie over het visgraat motief vind u onder de Classic life parketvloeren.

Eiken visgraat vloeren.

Eiken visgraat vloeren maar dan in een brede uitvoering zijn in deze tijden zeer populair.

zie Eiken breed visgraat parket

Visgraat vloeren

Zo rond de jaren 30 werden de parketvloeren veelal is visgraat motief gelegd. Middels het vastspijkeren met duizenden spijkers werden de houten stroken trapsgewijs in visgraat motief gelegd. Tegenwoordig kan deze techniek op een andere manier worden toegepast. Daar nu veel gebruik word gemaakt van bredere houtsoorten is het hiermee ook mogelijk een visgraat structuur in uw vloer te brengen. Het geeft uw houten vloer, budget lamel vloer en lamelparket vloer een geheel eigen uitstalling. Visgraat vloeren zijn weer geheel terug in het hedendaagse vloeren beeld. Zie voorbeelden in onze showroom.

Visgraat lamelparket

Lamelparket vloeren zijn parketvloeren die zich uitstekend lenen om in een visgraat motief gelegd te worden. Door het ruime aanbod van verschillende houtsoorten waaronder acacia, kelat, brown maple, white maple, ook wel esdoorn, haag beuken, gestoomd beuken, tauari, jatoba, kersen, goncalo alvez of tijger hout, macaco, merbau, robijn of curupixa, sucupira of zwarte kabbas, ipé, afzelia, wengé, walnoten, lariks, grenen. Dit geeft veel meer mogelijkheden dan de veelal in het verleden gebruikte Europees of Frans eiken, Amerikaans eiken, Russisch eiken, rood Amerikaans eiken voor visgraat vloeren.

Visgraat laminaat

Ook laminaat is goed te leggen in een visgraat motief. Daar Bax Houthandel BV Quick step laminaat en Balterio laminaat verkoopt, kunnen wij u een zeer breed assortiment bieden van laminaat. Bijna alle kleurstellingen zijn voor handen waardoor u uw eigen samenstelling kunt bepalen. Bij het leggen van een visgraat laminaat is het ook mogelijk een kleuren mix te maken wat het geheel nog veel spannender kan maken.

VISGRAAT PRIJZEN, DE KOSTEN VAN VISGRAAT PARKET VLOEREN

Vaak hoor je “Visgraat parket” dat is bijna onbetaalbaar geworden, het is erg duur. Eigenlijk valt dit best wel mee. Qua materiaal kost het iets meer dan een traditionele massieve houten vloer, budget lamel vloer en lamelparket vloer. De verwerking van de vloer kost qua arbeid wel meer tijd, waardoor de installatiekosten wel hoger zijn dan de traditionele legmethodes.
Voor meer informatie over de visgraat vloeren kijk eens in onze prijslijst voor de Classic life vloeren.