Menu

PVC vloer Den Haag

Een pvc vloer, een vinylvloer of een hybride vloer: Bax Houthandel is de specialist als het gaat om pvc vloeren in Den Haag.

PVC aanbiedingen pvc vloeren

In Den Haag een mooie, goedkope, pvc vloeren kopen en zeker zijn van een goede kwaliteit? Dan biedt Bax Houthandel het grootste aanbod pvc vloeren, vinyl en hybride vloeren. Alles komt direct van de fabriek zonder tussenhandel. Alles is gemaakt in Duitsland. In onze showroom in Zoetermeer heeft u keuze uit vele soorten vloeren en profiteert u van aantrekkelijke aanbiedingen. Wij kunnen tevens de installatie voor u verzorgen met eigen teams, de vloer kan binnenkort al bij u thuis liggen. Wij overtuigen u graag van de vele mogelijkheden van de producten.

PVC vloeren opties

pvc vloer Den Haag

PVC vloer project in Den Haag

Hoe modern kan een kamer worden. Deze pvc vloer in Den Haag heeft een zeer modern karakter en krijgt een speciale uitstraling doordat een deel van de wand met hetzelfde pvc is voorzien. Voordat men aan pvc leggen toekomt is het project eerst goed geëgaliseerd. De keuze was gevallen op een iets duurder pvc in een 6mm dikte. Men heeft bewust gekozen niet voor een 2 of 4mm te gaan omdat dit voor de klant een duidelijk betere kwaliteit is. Een bijkomend voordeel van deze pvc vloer in Den Haag is dat het pvc aan de wand goed geluid kan absorberen, hierdoor is de grote ruimte akoestisch een stuk beter geworden. Het project is afgewerkt met licht grijze MDF plinten. Hier gaat een gezin met twee kinderen wonen. Men had bewust voor PVC gekozen ivm en onderhoudsarme karakter en de absorberende loop. Met twee kinderen is PVC ook nog eens zeer makkelijk schoon te maken.

aanbieding pvc vloer
vinyl vloer Den Haag

Vinyl vloer Den Haag

Een vinyl vloer of PVC vloer, beide termen worden door elkaar gebruikt. Ook in dit project, vinyl vloer Den Haag, is gebruik gemaakt van een planken ontwerp maar dan in een PVC uitvoering. Men wil de vloer kunnen verhuizen en niet verlijmd hebben aan de ondervloer. Daarom is dit project gelegd met een 9mm dikke vloer waarbij de bovenzijde PVC is en de basis HDF met een onderlaag van kurk. Deze vinyl vloer in Den Haag heeft planken waarbij de ondervloer aan het product zelf vast zit, er hoeft geen aparte ondervloer geplaatst te worden. Bijkomstigheid is dat deze kamer heel veel invallend licht heeft. Op zich is het met Vinyl/PVC wel altijd opletten want een verhoogde temperatuur kan werking uitlokken.

Showroom Zoetermeer
hybride vloeren

Hybride vloer

Een hybride vloer is een nieuw soort vloer dat een stap verder gaat dan het reguliere pvc. Een hybride vloer heeft de voordelen van PVC eigenschappen combineert dit met de voordelen van laminaat. Een duurzame natuurvriendelijke vloer die eruit ziet als PVC, voelt als pvc en de zachte loop heeft als zodanig en toch is deze hybride vloer vrij van PVC en bevat geen plastic. De opbouw is een 12mm vloer met een kern van watervast HDF. PVC is een stuk dunner en mede daardoor gevoeliger voor de kwaliteit van de ondervloer. Hybride is veel makkelijk te installeren en trekt zich minder aan van de ondervloer zoals we dat met laminaat kennen. De voordelen van laminaat gekoppeld met de voordelen van pvc en geheel woon gezond!

PVC vloer Den Haag zou eigenlijk, simpel gezegd, een vloer van plastic zijn. PVC staat voor poly vinyl chloride. Dit is de basis van verschillende soorten plastic. In feite kan men met zo een basis daar van alles aan designs mee maken omdat er een foto in het plastic is aangebracht en deze foto kan letterlijk van alles zijn. Een groot deel van de markt heeft de focus op een imitatie van een houten vloer en in mindere mate wordt dit gevolgd door foto’s van diverse soorten natuursteen. Grof weg kunnen we een PVC vloer in deze twee groepen indelen. Ditzelfde geldt ook voor een hybride vloer. Dit is dan wel geen foto echter kan er met de vezel techniek en polymeer letterlijk van alles als ontwerp gekozen worden. Het voordeel van hybride is dat het geen week makers in de producten bevat en wij zien tonnen PVC materiaal in Nederland verwerkt worden met weekmakers erin. Gelukkig is daar nu een oplossing voor.

Hybride vloer

Onze vloeren van hout

hybride vloeren

Hybride vloer

Naast onze productie van het echt houten lamelparket hebben wij een hybride vloer die u zeker wel ..de vloer van morgen…mag noemen, kijk maar eens:

breed eiken

Heel breed eiken 23, 25, 27, 29cm

Een vloer met een indrukwekkende uitstraling zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

visgraat parket

Visgraat en andere patronen

Visgraat en andere patroonvloeren, kijk eens naar breed visgraat zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

Klik hier om al onze houtsoorten te zien

Goedkope pvc vloeren Den Haag

Met pvc vloerdelen kiest u voor een vloer die heel veel jaren mee kan gaan. Dit materiaal betreft een natuurproduct dat zich makkelijk voegt naar iedere woon idee en slijt langzaam. U heeft daarbij keuze uit allerlei afwerkingen en kleuren zoals we deze kennen bij echte houten vloeren en lamelparket. Bovendien kunt u uw pvc vloer in mooie patronen laten leggen zoals een klassieke visgraat of een dubbel strook variant. Ook bieden we vloeren met een zeer strakke en moderne look of juist een verouderde uitstraling en gerookte eiken vloeren en white wash delen.

Photograph:ter Hürne pictures

Vakkundig pvc vloeren laten leggen in Den Haag

In Den Haag en omstreken is uw nieuwe pvc vloer snel gelegd. U kunt rekenen op kort levertijden en een vakkundige en eigen leg service waarmee uw vloer op zo’n manier wordt gelegd dat deze jaren zijn fraaie uitstraling behoudt. Ook het weghalen van de oude vloer, het plaatsen van een passende ondervloer verzorgt ons team. Bekijk ook onze houten vloer in Apeldoorn.

hout inspiratie

Het bezoek aan de showroom
"Laat u inspireren"

vloeren advies

Het persoonlijke adviesgesprek
"Offerte op maat"

De productie van houten vloeren

Productie van uw vloer
"In eigen beheer"

Vloeren die worden bezorgd

Bezorging van uw houten vloer
"Bij u thuis afgeleverd"

Man die een houten vloer legt

De installatie van de vloer
"Vakkundig en professioneel gelegd"

Resultaat van houten vloeren

Het prachtige eindresultaat
"Uw eigen vloer op maat"

Barneveld

Harselaarseweg 75 3771 MA Barneveld

0342 - 420 880 info@baxhouthandel.nl

Onze locaties

lamelparket zoetermeer

Bax Houthandel, PVC vloeren zonder tussenhandelnaar U.

Een pvc vloer direct van de fabriek naar u, zonder tussenhandel en profiteert u van topkwaliteit voor een scherpe prijs. Bovendien geven we iedere klant uitgebreid advies om de juiste vloer vloer te vinden. Zo vertellen we graag wat er allemaal mogelijk is als u ook een vloerverwarming wilt plaatsen of het liefst een pvc vloer in de keuken. Liever op zoek naar een budget-houten vloer? Kijk dan bij ons grote aanbod pvc vloeren of hybride vloeren, zeker als u zelf gaat leggen scheelt dit veel geld.

Daarom kiest u voor Bax Houthandel

  • Scherp geprijsd en hoge kwaliteit
  • Snelle levering, direct uit onze eigen fabriek
  • Advies op maat van onze houtspecialisten
  • No-nonsense en vakmanschap
  • Goede service en maatwerk
  • Ruim 25 jaar eigen productie, dus vertrouwd
Alle kleuren

Nog vragen?

Stel uw vraag of vraag offerte aan

Heeft u nog vragen, bent u benieuwd naar de juiste houten vloer voor uw woning, wilt u een afspraak met ons maken of heeft u heel duidelijk voor ogen welke vloer u bij u thuis wilt leggen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande formulier of vraag direct een offerte aan.

"*" indicates required fields

Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.