Menu

PVC vloer Hilversum

Een pvc vloer, een vinylvloer of een hybride vloer: Bax Houthandel is de specialist als het gaat om pvc vloeren in Hilversum.

PVC aanbiedingen PVC vloeren

In Hilversum een goedkope, pvc vloeren kopen en zeker zijn van een goede kwaliteit? Dan biedt Bax Houthandel het grootste aanbod pvc vloeren, vinyl en hybride vloeren. Niet uit China maar gemaakt in Duitsland. In onze showrooms heeft u keuze uit vele soorten vloeren en profiteert u van aantrekkelijke aanbiedingen. Bovendien ligt met onze complete leg service uw PVC vloer binnenkort al in huis. Wij laten u graag van de vele mogelijkheden van onze producten zien. Ons filiaal in Barneveld ligt op een slordige 20 minuten van Hilversum.

pvc vloeren opties

pvc vloer Hilversum

PVC vloer project in Hilversum

Deze pvc vloer in Hilversum is gelegd op een gerenoveerde betonvloer met vloerverwarming. De ondervloer is een 2mm perforatie folie met een hele lage weerstand en kan er een prima warmte doorheen. Deze pvc vloer in Hilversum is gelegd op een aangepaste betonvloer met vloerverwarming die ook direct geheel egaal is gemaakt voor het leggen van PVC. De PVC vloer Hilversum is een 6mm dik vinyl met een klik systeem. Het ontwerp van het PVC is een zacht grijs natuursteen met de witte wanden en het strak modern ontwerp komt de kamer goed in harmonie. Voordat het PVC is gelegd is de vloer met zelf nivellerende egaline behandeld. In de regel is een ondervloer nooit egaal genoeg om daar een PVC vloer op te leggen.

Aanbieding PVC vloer
vinyl vloer hilversum

Vinyl vloer Hilversum

Deze pvc vloer in Hilversum is gelegd op een gerenoveerde betonvloer met vloerverwarming. De ondervloer is een 2mm perforatie folie met een hele lage weerstand en kan er een prima warmte doorheen. De PVC vloer Hilversum is een 6mm dik vinyl met een klik systeem. Het ontwerp van het PVC is een zacht grijs natuursteen met de witte wanden en het strak modern ontwerp komt de kamer goed in harmonie. Voordat het PVC is gelegd is de vloer met zelf nivellerende egaline behandeld.

Showroom Barneveld
hybride pvc vloerHybride vloer de vervanger van PVC

Deze vinyl vloer Hilversum is een rustiek eiken ontwerp in 4mm met een klik systeem. Dit is een ontwerp waarbij gekozen voor een meer natuurlijke wat robuuste uitstraling. De badkamer is er voldoende groot voor en heeft meer weg van een reguliere kamer dan een badkamer met tegels. Vinyl en PVC worden in de regel door elkaar heen gebruikt. Zo af en toe komen we de term LVT tegen wat staat voor: luxury vinyl tile en dit zijn eigenlijk ook gewoon PVC planken. De cement dekvloer in de badkamer heeft vloerverwarming, daarmee dient de vinyl vloer Hilversum op een 2mm perforatie folie te worden gelegd. Bij deze vloer is het ook van belang dat de cement dekvloer egaal is, vandaar dat deze eerst is behandeld met egaline voordat de vinyl planken op het beton werden geplaatst. De vloer is rondom afgewerkt met staande witte mdf plinten.

Hybride vloer

Onze vloeren van hout

hybride vloeren

Hybride vloer

Naast onze productie van het echt houten lamelparket hebben wij een hybride vloer die u zeker wel ..de vloer van morgen…mag noemen, kijk maar eens:

breed eiken

Heel breed eiken 23, 25, 27, 29cm

Een vloer met een indrukwekkende uitstraling zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

visgraat parket

Visgraat en andere patronen

Visgraat en andere patroonvloeren, kijk eens naar breed visgraat zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

Klik hier om al onze houtsoorten te zien

Goedkope pvc vloeren Hilversum

Met pvc vloerdelen kiest u voor een vloer die heel veel jaren mee kan gaan. Dit materiaal betreft een natuurproduct dat zich makkelijk voegt naar iedere woon idee en slijt langzaam. U heeft daarbij keuze uit allerlei afwerkingen en kleuren zoals we deze kennen bij echte houten vloeren en lamelparket. Bovendien kunt u uw pvc vloer in mooie patronen laten leggen zoals een klassieke visgraat of een dubbel strook variant. Ook bieden we vloeren met een zeer strakke en moderne look of juist een verouderde uitstraling en gerookte eiken vloeren en white wash delen. U kunt bij ons ook terecht voor PVC vloeren in Rotterdam en omstreken.

Vakkundig pvc vloeren laten leggen in Hilversum

In Hilversum en omstreken is uw nieuwe pvc vloer snel gelegd. U kunt rekenen op kort levertijden en een vakkundige en eigen leg service waarmee uw vloer op zo’n manier wordt gelegd dat deze jaren zijn fraaie uitstraling behoudt. Ook het weghalen van de oude vloer, het plaatsen van een passende ondervloer verzorgt ons team.

hout inspiratie

Het bezoek aan de showroom
"Laat u inspireren"

vloeren advies

Het persoonlijke adviesgesprek
"Offerte op maat"

De productie van houten vloeren

Productie van uw vloer
"In eigen beheer"

Vloeren die worden bezorgd

Bezorging van uw houten vloer
"Bij u thuis afgeleverd"

Man die een houten vloer legt

De installatie van de vloer
"Vakkundig en professioneel gelegd"

Resultaat van houten vloeren

Het prachtige eindresultaat
"Uw eigen vloer op maat"

Barneveld

Harselaarseweg 75 3771 MA Barneveld

0342 - 420 880 info@baxhouthandel.nl

Onze locaties

houten vloer showroom

Bax Houthandel, PVC vloeren zonder tussenhandel naar U.

Een pvc of hybride vloer direct van de fabriek naar u, zonder tussenhandel en profiteert u van topkwaliteit voor een scherpe prijs. Bovendien geven we iedere klant uitgebreid advies om de juiste vloer vloer te vinden. Zo vertellen we graag wat er allemaal mogelijk is als u ook een vloerverwarming wilt plaatsen of het liefst een pvc vloer in de keuken. Liever op zoek naar een budget-houten vloer? Kijk dan bij ons grote aanbod pvc vloeren in 2mm, zeker als u zelf gaat leggen scheelt dit veel geld.

Daarom kiest u voor Bax Houthandel

  • Scherp geprijsd en hoge kwaliteit
  • Snelle levering, direct uit onze eigen fabriek
  • Advies op maat van onze houtspecialisten
  • No-nonsense en vakmanschap
  • Goede service en maatwerk
  • Ruim 25 jaar eigen productie, dus vertrouwd
Alle kleuren

Nog vragen?

Stel uw vraag of vraag offerte aan

Heeft u nog vragen, bent u benieuwd naar de juiste houten vloer voor uw woning, wilt u een afspraak met ons maken of heeft u heel duidelijk voor ogen welke vloer u bij u thuis wilt leggen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande formulier of vraag direct een offerte aan.

"*" indicates required fields

Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.