Menu

PVC vloer Apeldoorn

Een pvc vloer, een vinylvloer of een hybride vloer: Bax Houthandel is de specialist als het gaat om pvc vloeren in Apeldoorn.

PVC aanbiedingen PVC vloeren

In Apeldoorn een goedkope, pvc vloeren kopen en zeker zijn van een goede kwaliteit? Dan biedt Bax Houthandel het grootste aanbod pvc vloeren, vinyl en hybride vloeren. Niet uit China maar gemaakt in Duitsland. In onze showrooms heeft u keuze uit vele soorten vloeren en profiteert u van aantrekkelijke aanbiedingen. Bovendien ligt met onze complete leg service uw PVC vloer binnenkort al in huis. Wij laten u graag van de vele mogelijkheden van onze producten zien. Ons filiaal in Barneveld ligt op een slordige 20 minuten van Barneveld, vlak bij afslag Voorthuizen aan de A1.

pvc vloeren opties

pvc vloer apeldoorn

PVC vloer project in Apeldoorn

Deze PVC vloer Apeldoorn is gelegd op een houten vloer. Dat is wel een bijzondere methode omdat een houten vloer als basis helemaal niet geschikt is voor een PVC vloer. De vloer liep ook nog eens aardig scheef en de planken onderling zijn gaan werken zodat over de gehele vloer opstaande randen te voelen waren. De techniek die toegepast is is de houten vloer te egaliseren met korrels. Rond 10cm is de vloer afgevuld en zijn er speciale platen met mes en voeg op deze korrels gelegd. deze zijn van verschillende merken verkrijgbaar. Kijk even in onze blog als het gaat om deze egalisatie en uitvlakken. Over de platen is een 2mm aangebracht en is het klik PVC in 4mm uitvoering daar netjes overheen gelegd. De PVC vloer Apeldoorn is rondom afgewerkt met een massief eiken plint in natuur olie. Dit past mooi bij het eiken ontwerp van de PVC vloer. Gekozen is voor een eiken ontwerp zonder knoesten.

aanbieding pvc vloer
vinyl vloer apeldoorn

Vinyl vloer Apeldoorn

Deze vinyl vloer Apeldoorn is gelegd op een gerenoveerde betonvloer met vloerverwarming in een badkamer. De ondervloer is een 2mm perforatie folie met een hele lage weerstand en kan er een prima warmte doorheen. De vinyl vloer Apeldoorn is een 4mm dik vinyl met klik systeem. Het ontwerp van het PVC is het patroon van een echte eiken vloer is een zacht witte toon. Het ontwerp heeft knoesten zodat het er mooi levendig uitziet. Voordat het PVC is gelegd is de vloer met zelf nivellerende egaline behandeld.

showroom Barneveld
hybride pvc vloer

Hybride vloer de vervanger van PVC

Een hybride vloer is een type vloer dat een stap verder gaat dan het reguliere pvc. Een hybride vloer heeft de voordelen van PVC echter combineert dit met de voordelen van laminaat. Een duurzame natuurvriendelijke vloer die eruit ziet als PVC, voelt als pvc en de zachte loop heeft als zodanig en toch is deze hybride vloer vrij van PVC en bestaat deze 12mm vloer uit een kern van watervast HDF. PVC is een stuk dunner en gevoeliger voor de ondervloer. Hybride is veel makkelijk te installeren en trekt zich minder aan van de ondervloer zoals we dat met laminaat kennen. De voordelen van laminaat gekoppeld met de voordelen van pvc en geheel woon gezond!

PVC vloer Amersfoort zou eigenlijk, simpel gezegd, een vloer van plastic zijn. PVC staat voor poly vinyl chloride. Dit is de basis van verschillende soorten plastic. In feite kan men met zo een basis daar van alles aan designs mee maken omdat er een foto in het plastic is aangebracht en deze foto kan letterlijk van alles zijn. Een groot deel van de markt heeft de focus op een imitatie van een houten vloer en in mindere mate wordt dit gevolgd door foto’s van diverse soorten natuursteen. Grof weg kunnen we een PVC vloer in deze twee groepen indelen. Ditzelfde geldt ook voor een hybride vloer. Dit is dan wel geen foto echter kan er met de vezel techniek en polymeer letterlijk van alles als ontwerp gekozen worden. Het voordeel van hybride is dat het geen week makers in de producten bevat en wij zien tonnen PVC materiaal in Nederland verwerkt worden met weekmakers erin. Gelukkig is daar nu een oplossing voor.

Hybride vloer

Onze vloeren van hout

hybride vloeren

Hybride vloer

Naast onze productie van het echt houten lamelparket hebben wij een hybride vloer die u zeker wel ..de vloer van morgen…mag noemen, kijk maar eens:

breed eiken

Heel breed eiken 23, 25, 27, 29cm

Een vloer met een indrukwekkende uitstraling zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

visgraat parket

Visgraat en andere patronen

Visgraat en andere patroonvloeren, kijk eens naar breed visgraat zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

Klik hier om al onze houtsoorten te zien

Goedkope pvc vloeren Apeldoorn

Met pvc vloerdelen kiest u voor een vloer die heel veel jaren mee kan gaan. Dit materiaal betreft een natuurproduct dat zich makkelijk voegt naar iedere woon idee en slijt langzaam. U heeft daarbij keuze uit allerlei afwerkingen en kleuren zoals we deze kennen bij echte houten vloeren en lamelparket. Bovendien kunt u uw pvc vloer in mooie patronen laten leggen zoals een klassieke visgraat of een dubbel strook variant. Ook bieden we vloeren met een zeer strakke en moderne look of juist een verouderde uitstraling en gerookte eiken vloeren en white wash delen.

Photograph:ter Hürne pictures

Vakkundig pvc vloeren laten leggen in Apeldoorn

In Apeldoorn en omstreken is uw nieuwe pvc vloer snel gelegd. U kunt rekenen op kort levertijden en een vakkundige en eigen leg service waarmee uw vloer op zo’n manier wordt gelegd dat deze jaren zijn fraaie uitstraling behoudt. Ook het weghalen van de oude vloer, het plaatsen van een passende ondervloer verzorgt ons team.

hout inspiratie

Het bezoek aan de showroom
"Laat u inspireren"

vloeren advies

Het persoonlijke adviesgesprek
"Offerte op maat"

De productie van houten vloeren

Productie van uw vloer
"In eigen beheer"

Vloeren die worden bezorgd

Bezorging van uw houten vloer
"Bij u thuis afgeleverd"

Man die een houten vloer legt

De installatie van de vloer
"Vakkundig en professioneel gelegd"

Resultaat van houten vloeren

Het prachtige eindresultaat
"Uw eigen vloer op maat"

Barneveld

Harselaarseweg 75 3771 MA Barneveld

0342 - 420 880 info@baxhouthandel.nl

Onze locaties

houten vloer showroom

Bax Houthandel, PVC vloeren zonder tussenhandel naar U.

Een pvc of hybride vloer direct van de fabriek naar u, zonder tussenhandel en profiteert u van topkwaliteit voor een scherpe prijs. Bovendien geven we iedere klant uitgebreid advies om de juiste vloer vloer te vinden. Zo vertellen we graag wat er allemaal mogelijk is als u ook een vloerverwarming wilt plaatsen of het liefst een pvc vloer in de keuken. Liever op zoek naar een budget-houten vloer? Kijk dan bij ons grote aanbod pvc vloeren in 2mm, zeker als u zelf gaat leggen scheelt dit veel geld.

Daarom kiest u voor Bax Houthandel

  • Scherp geprijsd en hoge kwaliteit
  • Snelle levering, direct uit onze eigen fabriek
  • Advies op maat van onze houtspecialisten
  • No-nonsense en vakmanschap
  • Goede service en maatwerk
  • Ruim 25 jaar eigen productie, dus vertrouwd
Alle kleuren

Nog vragen?

Stel uw vraag of vraag offerte aan

Heeft u nog vragen, bent u benieuwd naar de juiste houten vloer voor uw woning, wilt u een afspraak met ons maken of heeft u heel duidelijk voor ogen welke vloer u bij u thuis wilt leggen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande formulier of vraag direct een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.