Menu

pvc vloeren Amsterdam

Een pvc vloer, een vinylvloer of een hybride vloer: Bax Houthandel is de specialist als het gaat om pvc vloeren in Amsterdam.

PVC aanbiedingen PVC vloeren

In Amsterdam goedkope, pvc vloeren kopen en zeker zijn van topkwaliteit? Dan biedt Bax Houthandel het grootste aanbod pvc vloeren, vinyl en hybride vloeren. In onze showroom in Amsterdam heeft u keuze uit vele soorten vloeren en profiteert u van aantrekkelijke aanbiedingen. Bovendien ligt met onze complete leg service de vloer binnenkort al in huis. Wij overtuigen u graag van de vele mogelijkheden van dit product.

pvc vloer Amsterdam opties

pvc vloer amsterdam

PVC vloer project in Amsterdam

Een pvc vloer heeft vele ontwerpen, van planken tot visgraat, wat smaller en breder en ook de lengte kan van medium naar lang. Dit project is een pvc visgraat in een vochtige ruimte en juist daar is dit type vloer een prima oplossing om tot een mooie ruimte te komen. Zeker de combinatie van deze pvc of vinyl met tegels. Deze pvc vloer Amsterdam is een bijzonder plaatje geworden. Dit zijn pvc stroken. Voordat de vloer is gelegd is eerst de ondervloer met egaline geheel vlak gemaakt en met een schuurmachine kleine oneffenheden glad gemaakt. Daarna de de ondervloer stof vrij gemaakt en is het PVC verlijmd op het beton.

aanbieding pvc vloer
vinyl vloer amsterdam

vinyl vloer Amsterdam

Nog een Amsterdams project. Een eiken pvc vloer. Een 6mm pvc vloer op een folie gelegd. Een zwevende installatie voordien van medium hoge witte MDF plinten. Levendige eiken pvc planken, makkelijk schoon te houden, maakt het geheel tot een hele leefbare vloer. Wat op zich wat extra kosten met zich meebrengt is het egaliseren van de cement dekvloer. De putjes en kuiltjes, hoe klein ook kunnen een afdruk geven in het PVC. De hybride vloeren hebben hier geen last van, als het binnen de perken blijft natuurlijk. Toch eens kijken naar een echt houten vloer die ook onderhoudsvriendelijk is kijk eens in ons filiaal in Amsterdam, zie de link.

showroom Amsterdam

Hybride vloer filiaal Amsterdam

Een hybride vloer is een type vloer dat een stap verder gaat dan het brede scala aan pvc. Een hybride vloer heeft de voordelen van PVC en combineert dit met de voordelen van laminaat. Een duurzame natuurvriendelijke vloer die eruit ziet als PVC, voelt als PVC en een zachte loop heeft en toch is deze hybride vloer vrij van PVC en bevat geen plastic. Deze 12mm vloer bestaat uit een kern van watervast HDF. PVC in 2,4 of 6mm is een stuk dunner en veel gevoeliger voor de ondervloer. Een Hybride vloer is veel makkelijker te installeren en trekt zich minder aan van de ondervloer zoals we dat van laminaat kennen. De voordelen van laminaat gekoppeld met de voordelen van pvc en geheel woon gezond!

PVC vloer Ede zou eigenlijk, simpel gezegd, een vloer van plastic zijn. PVC staat voor poly vinyl chloride. Dit is de basis van verschillende soorten plastic. In feite kan men met zo een basis daar van alles aan designs mee maken omdat er een foto in het plastic is aangebracht en deze foto kan letterlijk van alles zijn. Een groot deel van de markt heeft de focus op een imitatie van een houten vloer en in mindere mate wordt dit gevolgd door foto’s van diverse soorten natuursteen. Grof weg kunnen we een PVC vloer in deze twee groepen indelen. Ditzelfde geldt ook voor een hybride vloer. Dit is dan wel geen foto echter kan er met de vezel techniek en polymeer letterlijk van alles als ontwerp gekozen worden. Het voordeel van hybride is dat het geen week makers in de producten bevat en wij zien tonnen PVC materiaal in Nederland verwerkt worden met weekmakers erin. Gelukkig is daar nu een oplossing voor.

showroom Amsterdam

Onze vloeren van hout

hybride vloeren

Hybride vloer

Naast onze productie van het echt houten lamelparket hebben wij een hybride vloer die u zeker wel ..de vloer van morgen...mag noemen, kijk maar eens:

breed eiken

Heel breed eiken 23, 25, 27, 29cm

Een vloer met een indrukwekkende uitstraling zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

visgraat parket

Visgraat en andere patronen

Visgraat en andere patroonvloeren, kijk eens naar breed visgraat zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

Klik hier om al onze houtsoorten te zien

Goedkope pvc vloeren Amsterdam

Met pvc vloerdelen kiest u voor een vloer die jarenlang meegaat. Dit materiaal betreft een natuurproduct dat zich makkelijk voegt naar iedere woon style en slijt langzaam. U heeft daarbij keuze uit allerlei afwerkingen en kleuren zoals we deze kennen bij echte houten vloeren in olie, of lak. Bovendien kunt u uw pvc vloer in mooie patronen laten leggen zoals een klassieke visgraat of een twee strook variant. Ook bieden we vloeren met een zeer strakke en moderne look of juist een verouderde uitstraling en gerookte eiken vloeren en white wash delen.

Photograph:ter Hürne pictures

Vakkundig pvc vloeren laten leggen in Amsterdam

In Amsterdam en omstreken is uw nieuwe pvc vloer snel gelegd. U kunt rekenen op kort levertijden en een vakkundige legservice waarmee uw vloer op zo’n manier wordt gelegd dat deze jaren zijn fraaie uitstraling behoudt. Ook het weghalen van de oude vloer, het plaatsen van een passende ondervloer verzorgt ons team.

hout inspiratie

Het bezoek aan de showroom
"Laat u inspireren"

vloeren advies

Het persoonlijke adviesgesprek
"Offerte op maat"

De productie van houten vloeren

Productie van uw vloer
"In eigen beheer"

Vloeren die worden bezorgd

Bezorging van uw houten vloer
"Bij u thuis afgeleverd"

Man die een houten vloer legt

De installatie van de vloer
"Vakkundig en professioneel gelegd"

Resultaat van houten vloeren

Het prachtige eindresultaat
"Uw eigen houten vloer op maat"

Barneveld

Harselaarseweg 75 3771 MA Barneveld

0342 - 420 880 info@baxhouthandel.nl

Onze locaties

pvc vloeren filiaal amsterdam

Bax Houthandel, PVC vloeren zonder tussenhandel naar U.

Een pvc vloer direct van de fabriek naar u, zonder tussenhandel en profiteert u van topkwaliteit voor een scherpe prijs. Bovendien geven we iedere klant uitgebreid advies om de juiste vloer vloer te vinden. Zo vertellen we graag wat er allemaal mogelijk is als u ook een vloerverwarming wilt plaatsen of het liefst een pvc vloer in de keuken. Liever op zoek naar een budget-houten vloer? Kijk dan bij ons grote aanbod pvc vloeren in 2mm, zeker als u zelf gaat leggen scheelt dit veel geld.

Daarom kiest u voor Bax Houthandel

  • Scherp geprijsd en hoge kwaliteit
  • Snelle levering, direct uit onze eigen fabriek
  • Advies op maat van onze houtspecialisten
  • No-nonsense en vakmanschap
  • Goede service en maatwerk
  • Ruim 25 jaar eigen productie, dus vertrouwd
Alle kleuren

Nog vragen?

Stel uw vraag of vraag offerte aan

Heeft u nog vragen, bent u benieuwd naar de juiste houten vloer voor uw woning, wilt u een afspraak met ons maken of heeft u heel duidelijk voor ogen welke vloer u bij u thuis wilt leggen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande formulier of vraag direct een offerte aan.

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.