Menu

Parket houten vloeren

De onderstaande buttons wijzen u de weg naar de verschillende onderwerpen rond onze parketvloeren in bv visgraat en blok patroon vloeren. Dit type vloer wordt het meeste van lamelparket cq multiplank gemaakt, de opbouw van 15mm multiplex met een 4mm houten toplaag.

Alle visgraat en parketvloeren worden in onze eigen fabriek geproduceerd.

Alle prijzen op onze website zijn: INCLUSIEF BTW

Algemene informatie visgraat en parketvloeren

U treft de details aan rondom visgraat en parket vloeren. Een houtprijs wordt bepaald hoe groot en hoeveel knoesten er in een plank zitten. Om dit proces te snappen, kijk onder hout selecties.

Breed eiken visgraat parket.

De ene eiken houten vloer is niet de andere. Het is op zich facinerend hoeveel soorten vloeren je uit 1 houtsoort kunt maken. Is het een eiken planken vloer of juist een hele brede eiken vloer of wenst u een breed visgraat parket.

Afwerking visgraat en parketvloeren

Is de keuze gemaakt om welk type houten vloer het gaat dan werpt de vraag zich op hoe deze dient te worden afgewerkt. Een basis olie?, verouderd? of toch iets anders?

Visgraat en parketvloeren,  keuze uit alle vormen

In dit onderdeel vindt u de alle houten vloeren waar uit u een visgraat of parketvloer kunt kiezen.

KIES DE JUISTE VISGRAAT OF PARKETVLOER.

Een stappenplan en een vergelijk tussen verschillende producten kan u van dienst zijn om uit de details te kiezen die uiteindelijk uw eiken houten vloer bepaald. Technische zaken als ondervloer, vloerverwarming zijn eveneens belangrijk om te bepalen wat u nodig heeft.