Menu

Laminaat parket vloer

Wat is laminaat parket

In de markt komt u ook wel de benaming laminaat parket tegen. Wat wordt hier eigelijk mee bedoelt?
Uit ons onderzoek wordt deze term gebruikt voor de duurdere klasse laminaat en ook wel voor fineerparket.  Het is mischien een klein beetje verwarend maar het is zeker geen aparte productgroep. Laminaat parket kan beter vertaald worden als laminaat of als fineerparket. Deze twee soorten zijn wel aparte productgroepen. Er is een groot verschil tussen laminaat en fineerparket. Zie voor meer informatie onze pagina’s over Quick step laminaat en Balterio laminaat of de informatie over fineerparket.

Laminaat parket leggen

Er is een groot verschil tussen de legtechnieken van laminaat en die van parket. Parketvloeren zijn harder van materiaal waardoor ander gereedschap vereist is dan bij het leggen van laminaat.. Ook de bevestiging van een houten vloer is anders dan dit van een laminaat vloer. Om een duidelijk overzicht te krijgen tussen laminaat en parket, kijk even bij de specificaties van houten vloeren en die van laminaat. Laminaat parket zijn dus twee woorden met een betekenis voor ieder apart.

Laminaat parket Quick step

Laminaat wat er visueel uit zit als parket, wordt weleens laminaat parket genoemd. In het laminaat is zelfs een voelbare houtstructuur aangebracht. Vele motieven en keuren zijn leverbaar in dit laminaat parket. Kijk eens bij de mogelijkheden welke Quick step laminaat parket voor uw heeft.

Laminaat parket Balterio

Laminaat met voelbaar structuur vind u ook in het laminaat parket van Balterio. Vele soorten en kleuren voor iedere design. Het uiterlijk van een parketvloer maar dan in een laminaat uitvoering. Kijk een eens bij de info over Balterio laminaat parket.

LAMINAAT PARKET ONDERHOUD

Parket en laminaat verschillen beide in hun afwerking dus ook in hun onderhoud. Parket is orgineel hout welke kan worden afgewerkt met vloerolie, vloerlak of hardwax Laminaat heeft een plastic toplaag ter bescherming van de foto print. Deze toplaag dient met andere producten behandeld te worden. Laminaat parket dient als laminaat onderhouden te worden conform het advies van onderhoud laminaat. het parket dient onderhouden te worden conform het advies onderhoud lak of onderhoud olie

Laminaat parket prijzen

De prijzen van laminaat parket variëren. Als het gaat om laminaat of houten parketvloeren. Zie voor meer info over de prijzen van laminaat parket de volgende pagina’s: