Menu

Lamelparket schuren

Bent u van plan om een woning te renoveren of wilt u uw houten vloer updaten omdat hij nu versleten is? Elke type vloer vergt een andere aanpak. Het is bij zacht lamelparket zaak om heel gelijkmatig en secuur te werken. Een massievere lamelparket vloer mag gerust meerdere malen geschuurd worden. U kunt ervoor kiezen om zelf lamelparket te schuren, of dit door een van onze specialisten te laten doen.

CONTACT OPNEMEN

Man schuurt een eiken vloer

Lamelparket schuren en lakken

Een lamelparket schuren en lakken gaan in de meeste gevallen gepaard met elkaar. Een net geschuurde vloer zonder lak of bescherming is namelijk erg kwetsbaar. Een lamelparket kan na het schuren ook geolied worden met vloer olie. Voordat een lamelparket wordt geschuurd en geolied is het belangrijk dat de vloer en ruimte stofvrij is. Om alle stof weg te krijgen, wordt de vloer vervolgens met een vochtige doek afgenomen.

 

Zelf lamelparket schuren

Wenst u zelf een lamelparket te schuren? Houdt er dan rekening mee dat dit veel voorbereiding vergt. Voor u begint is het het handigst dat alle meubels worden weggehaald. Het schuren van een lamelparket vloer zorgt er namelijk voor dat er veel stof vrij komt, vooral als er sprake is van een dikkere toplaag. Afhankelijk van het type vloer, moet een vloer meerdere malen geschuurd worden. In de eerste instantie worden grove korrels en oneffenheden weggeschuurd. Vervolgens kunt u de vloer mooi glad schuren.

visgraat parket

Goedkoop lamelparket laten schuren

Bij Baxhouthandel kunt u terecht voor het plaatsen en schuren van lamelparket vloeren. We beschikken over verschillende soorten lamelparket. Van budget vloeren tot nieuwe hybride vloer combinaties. U bent van harte welkom om de vloeren te bekijken in een van onze showrooms.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Lamelparket laten schuren door Bax Houthandel

Adres gegevens van Bax Houthandel

Harselaarsweg 73-75
3771 MA Barneveld
Tel: 0342-420880
Fax: 0342-422566
E-mail: info@baxhouthandel.nl

Openingstijden:

Wij zijn van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 16:30 geopend! U kunt ons telefonisch bereiken tot 17:00.

Afhalen van goederen

Wilt u lamelparket bestellen of zelf uw vloer schuren? U kunt bij ons diverse vloeren afhalen. In onze vestiging in Barneveld kunt u op alle dagen terecht tot 16:00. Je bent bij ons ook van harte welkom voor de aanschaf van houten vloeren.