Menu

Duoplank Lamelparket Vloeren

De benaming duoplank zegt het al, een houtproduct  welke welke opgebouwd is uit twee lagen. Een  onderlaag en een toplaag. De oorspronkelijke naam voor dit product is lamelparket.

Verschillende benamingen voor duoplank

Dit lamelparket komt u in de markt ook tegen onder de benaming van Duoplank, multiplanken of combiplanken. Het blijken allemaal dezelfde producten, immers een onderlaag van MDF of multiplex en een toplaag van origineel hout. Bij het aanschaffen van Duoplanken, multiplanken, combiplanken en lamelparket is het van groot belang te letten dat het product een sterke stabiele onderlaag heeft van bijvoorbeeld multiplex waarop een toplaag verlijmd is.

Op deze pagina krijgt u meer informatie over:

 

Duoplanken in verschillende houtsoorten

Een ruime collectie vloeren van meer dan 30 verschillende houtsoorten is bij ons verkrijgbaar.

Als wij spreken over een ruime keuze, dan praten wij over de volgende houtsoorten:

Europees Eiken, Amerikaans Eiken, Russisch Eiken, Acacia, Kelat, Scheepsdek,  Brown Maple, Ivoor Beuken, Tauari, Beuken, Jatoba, Amerikaans Kersen, Gonzalo Alvez, Marcaco, Merbau, Robijn, Sucupira, Ipé, Azelia, Amerikaans Walnoten, White Maple, Wengé, Deze houtsoorten zijn in verschillende breedte verkrijgbaar. Iedere afzondelijke houtsoort heeft zijn eigen specifieke karakter. Van een egale tot een robuust uiterlijk.

Mocht de natuurlijk uitstraling nog niet helemaal naar uw zin zijn, dan is het mogelijk het hout nog te kleuren. Dit kleuren kunt u doen door middel van het aanbrengen van kleur olie of beits. Dit geeft een breed assortiment aan mogelijkheden daar kleuren onderling ook weer mengbaar zijn. Bax houthandel help u graag bij de kleurbepaling. Kortom er zijn vele mogelijkheden voor uw houten vloer.

 

Duoplank leggen

Het leggen ofwel het installeren van een duoplank vloer gaat op een zelfde manier als een lamelparket vloer. Een uitgebreide leginstructie voor duoplank vloeren vind u onder de technische info leginstructie. U kunt u duoplank vloer zelf leggen. Wilt u dit niet zelf doen, dan nemen wij u graag deze zorg uit handen. Onze eigen Bax Houthandel legteams kunnen uw duoplank vloer voor u leggen. Vraag naar de voorwaarden en zie onze prijslijsten voor de kosten van installeren.

Mocht u nog vragen hebben betreffende het leggen van uw duoplanken vloer, aarzel niet en neem contact met ons op.

 

Prijzen duoplank

Duoplank vloeren zijn er in vele soorten en maten verkrijgbaar. De prijs hangt af van de houtsoort welke verwerkt zit in de toplaag. Zie onze prijslijst voor lamelparket duoplank  Kijk ook eens bij onze prijslijst voor budget lamel. Hier teft u zeer scherpe prijzen aan voor u duoplank vloer. Dit komt omdat Bax Houthandel BV fabrikant is van vloeren en ook uw duoplanken vloer in eigen huis produceert. Duoplank vloeren van hoge kwaliteit direct uit eigen fabriek naar u toe.

Eiken duoplank

Duoplanken zijn bij ons verkrijgbaar in Russisch, Amerikaans, Europees, Frans, Aziatisch, wit en rood eiken. Alle eiken soorten zijn verkrijgbaar in ons eiken duoplank assortiment. Neem een kijkje in onze digitale showroom of ga naar één van onze showrooms in Amsterdam, Barneveld, of Zoetermeer. Hier kunt u alle eiken duoplanken in toonborden zien.