Menu

Houten Vloeren Monsters

Houten vloeren zijn bij uitstek in trek om daar monsters van te willen hebben. Hetzij voor de keuze van uw houten vloer of als u een bedrijf heeft om ze weder te verkopen of te gebruiken als referentie materiaal voor uw ontwerpen.

In onderstaande treft u de opties voor:

1. Particulier.

2. Professioneel gebruik

Voor al onze houtsoorten klik hier: ALLE HOUTSOORTEN

Houten vloeren monsters, stalen. Particulieren.

Houten vloeren voorbeelden voor particulieren, hoe gaan we daar mee om. Het aanvragen van een monster zonder een groot paneel of een stuk van een vloer gezien te hebben leidt tot een grote kans dat u op het verkeerde been gezet gaat worden.

Als u naar een willekeurige plank kijkt en zaagt deze in stukken van 20 cm. Vervolgens legt u deze stukken hout naast elkaar dan zult u zien dat er best al veel variatie is tussen de stukjes hout. Nu neemt u 3 planken en doet hetzelfde. U begrijpt dat als je 1 stukje hebt dan is het maar net de vraag of u juist die net lichtere of juist donkere heeft of net dat stukje met een grote knoest of juist helemaal niet.

Bent u naar 1 van onze filialen geweest dan zou u een monster kunnen krijgen. Voor dit monster geldt wel dat het is ter indicatie. Het stukje hout staat niet model hoe de vloer als geheel gaat worden, daar hebben wij juist in onze showrooms grote panelen of stukken vloer voor om u juist en zo volledig mogelijk te informeren.

AANVRAAG PROJECT BEZOEK

Een project bezoek kan heel erg nuttig zijn. U laat een inspectie doen wat mogelijk is en niet en wij kunnen voor uw eerste indruk of wellicht al tweede indruk, als u bij ons bent geweest, uw vloer keuze als staal meenemen.

Stuur ons een mail naar:

info@baxhouthandel.com

en wij bellen u voor het plannen van een afspraak.

 

 

 

Houten vloeren monsters, stalen. Professionals

 

Binnen de professionele setting zijn er per jaar meerdere projecten. Voor de diegene die een kort monster overzicht wilt hebben om dit, bijvoorbeeld, als referentie te gebruiken voor de meest gangbare vloeren.

Ontwerpers vinden het prettig om zo’n kort overzicht te hebben. Wij hebben hiervoor een stalen map ontwikkeld zoals hiernaast is aangegeven.

Hierin heeft a de basis kleuren en belangrijke modificatie processen wat wij kunnen doen met eiken. Daarnaast het roken en borstelen en stalen die voorzien zijn van onze onderhoudsarme Sparky top coat.

Voor diegene die weder verkopen of Bax Houthandel zien als goede referentie en houten met de eigen producten combineert, bv keuken centra of meubel zaak e.d., is het mogelijk dat wij voor u een display samenstellen aan de hand van de ruimte die u heeft. Onder ziet u een 2 luik display, dit kan ook een 1 luik of zelfs 3 luik zijn.

Mail of bel ons en wij komen bij u langs met een stalen map en/of bepalen de inhoud en opzet van een display.