Menu

Massief Houten Tafels

Wat je met een stapel hout al niet kunt doen………

Naast het zeer uitgebreide assortiment houten vloeren, parketvloeren en het lamelparket (duoplank), maken wij ook massieve houten tafels in onze fabriek. Echt origineel handwerk voor een kwalitatieve tafel die zeker een mensenleven meegaat.

Uw tafel op maat gemaakt, zoals u het wilt.

Wij maken uw tafel in de breedte, lengte en hoogte die u graag wilt alsmede de houtsoort die u mooi vind. Een echt ambacht welke de moeite waard is. Laat uw huiselijk sieraad bij ons maken, zodat u jaren lang van uw pronkstuk kunt genieten. Een tafel voor de keuken, de woonkamer, de eetkamer……..wij maken hem!

De tafel is het meest gebruikte meubelstuk in uw huis. Nu is het mogelijk om dagelijks te genieten van het gebruiksgemak van uw tafel, daar het de sfeer uitstraalt die u eigenlijk wilt. Rood hout, licht hout, donker hout…..het kan allemaal.

Een tafel die in uw interieur past. Gemaakt van de houtsoorten Europees eiken, Amerikaans eiken, Robijn, Jatoba, Merbau, Macaco, Amerikaans walnoten, Ipé, Sucupira,Gonzalo Alvez, Maple, Kersen, etc…..

Prijzen van de tafels

Daar er vele mogelijkheden zijn met een sterk individueel karakter kunt een offerte bij ons aanvragen voor uw op maat gemaakte tafel.