Menu

Houten vloeren Zutphen

Bax Houthandel heeft voor deze ruime expositie ruimte gekozen voor brede 23 cm eiken extra rustiek vloer waarbij de afwerking gedaan is met walnoten olie, waardoor je dit klassieke en rustieke uiterlijk krijgt. Had houten vloeren Zutphen hier gegaan voor een andere vloer, dan had het niet de uitwerking gehad waar een expositie ruimte om vraagt.

Door hier direct op de houten vloer blind te nagelen, behoud houten vloeren Zutphen de karakteristieke geluiden die men zo graag wil behouden. Om te voorkomen dat je het hout op hout contact gaat horen, het bekende knarsende geluid, is hier als damp werende laag een folie geplaatst. Voordeel hiervan is dat je, en het klassieke geluid behoud van een houten vloer maar tegelijk niet de vloer in aanraking komt met de ondervloer. Vanwege de grote ruimte is hier bewust gekozen om de vloer in de breedte te leggen, hierdoor behoud je de ruimte waar die voor bedoeld is. Omdat het hier om een grote ruimte gaat is de indeling niet moeilijk, hier is gekozen voor grote ruime meubels, waardoor de ruimte een beetje gebroken wordt. Juist door gebruik te maken van donkere meubels blijft het tijdperk behouden waarin hier getracht is naar te streven. Wat houten vloeren Zutphen optimaal tracht te doen is gebruik te maken van de lichtinval, zeker als het gaat om een expositie ruimte. Hier heb je te maken met verschillende factoren waar rekening mee dient gehouden te worden, hoe valt het licht op de vloer en hoe valt het licht op de expositie attributen. Om dit goed te kunne onderscheiden zijn hier verschillende methodes gebruikt, zo heeft houten vloeren Zutphen bij sommige ramen lamellen gehangen waar bij andere juist luxaflex heeft gedaan. Met behulp van verschillende spotjes kan hier veel gespeeld worden met het licht, waardoor de vloer er altijd optimaal uit kan springen. Om het juiste contrast te behouden tussen donker en licht zijn hier en daar kleden neergelegd, ook heeft houten vloeren Zutphen de plinten wit gelaten, zo komt het contrast nog meer naar voren.
Als afwerking van deze prachtige extra rustieke eiken vloer is het behandeld met walnoten olie, waar je die diepe kleur mee krijgt. De juiste manier van afwerking en bewerking van de vloer is alles bepalend voor het uiterlijk van de vloer. Omdat het gaat om een expositie ruimte waar men rustiek verwacht en een zekere vorm van klasse, is hier bewust voor dit hout en afwerking gekozen. Had houten vloeren Zutphen hier gekozen voor een lichtere vloer of een topcoat als afwerking, dan werd het beoogde resultaat nooit gehaald, namelijk, rust en klasse.

Houten Vloeren Zutphen vind u:

 

Adres gegevens van Bax Houthandel Barneveld.

Harselaarseweg 73-75
3771 MA Barneveld
Tel: 0342-420880
Fax: 0342-422566
E-mail: info@baxhouthandel.nl

Openingstijden:
Maandag t/m Zaterdag van 8.00h t/m 16.30h

Telefonisch bereikbaar tot 17.00h

GESLOTEN OP 31 DECEMBER

Voor afhalen van goederen kunt u op alle dagen terecht to 16.00h

Voor een uitgebreide routen beschrijving kijk op vestiging Barneveld

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Barneveld.