Menu

Houten Vloeren Zandvoort

Walnoten oxidatieve olie op een select rustiek eiken planken vloer.

Bax Houthandel heeft hier laten zien hoe een eiken planken vloer bewerkt met walnoten olie op een select rustiek vloer eruit kan zien. Het straalt warmte en klasse uit die tegelijk rust uitstraalt.

 

In deze ruimte boven verdieping die je veel aan de boulevard zie heeft houten vloeren Zandvoort de installatie techniek gebruikt die het meeste gebruikt wordt op etage woningen, namelijk zwevend. Dit houd in dat er eerst een ondervloer gelegd word en daarop wordt aan de mes en voeg zijde de eiken vloer verlijmd. Ook de keuze in de ondervloer hier is van groot belang, omdat het hier om een boven etage gaat heeft houten vloeren Zandvoort gekozen voor Isogold. Isogold is de beste in hun soort, deze folie isoleert als de beste en verminderd het geluid hinder met 10 dB wat heel belangrijk is als je boven woont. Ook hier houd houten vloeren Zandvoort rekening mee. Door de vloer in de looprichting te leggen, in de lengte in dit geval, geef je de kamer nog meer zijn ruimte. En omdat de vloer vanuit de hal door gelegd is, zorgt houten vloeren Zandvoort ervoor dat de twee vertrekken met elkaar verbonden blijft. Waardoor de ruimte nog groter wordt. Om dit effect nog te optimaliseren heeft houten vloeren Zandvoort de wandkast laag en wit van kleur gedaan, zodat de contrast hoog is tussen vloer en wand. Juist door de kasten wand zo dicht mogelijk bij de tussendeur te plaatsen verleng je de woonruimte. Vanwege de mogelijkheden om de wandkast in delen te verhogen is hier handig op ingespeeld door houten vloeren Zandvoort, om bij de tussen deur de hoogte hoog te zetten en daarna laag te houden. Ook dit draagt bij aan het ruimtelijk effect.Had hier houten vloeren Zandvoort voor een ander kleur wandkast gekozen dan viel de aandacht niet meer op de vloer waardoor je het ruimtelijk effect kwijt zal raken. Vanuit de woonkamer komt de lichtinval binnen via de ramen die hoog tot aan het plafond zijn. Om te kunnen spelen met het licht zijn hier lamellen voor geplaatst zodat je de lichtinval persoonlijk kan afstellen. Juist door de plinten net zo hoogte maken als de onderkant van de wandkast, behoud je het gevoel dat de kast bij de muur hoort, waardoor Zandvoort nog meer gebruikt maakt van de visuele effect op de vloer.
Als afwerking is hier de vloer behandeld met een oxidatieve olie van walnoten en dit op een rustieke eiken planken vloer, maakt dat houten vloeren Zandvoort hier het klassieke en rustieke vasthoud. Alsmede door te spelen met juiste formaat plinten en accessoires, behoud je de ruimte groot en open, waardoor je je waant in luxe.

Houten vloeren Zandvoort vind u:

TT Vasumweg 4AB
Amsterdam-Noord (zijstraat van de Klaprozenweg)
Tel: 020-4932943
Fax: 020-4932936
E-mail: info@baxhouthandel.nl

Openingstijden:

Open: di, wo, vrij, zat  9.30h t/m 17.30h.

Maandag en donderdag zijn wij gesloten en op 31 december!!.

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Amsterdam Noord.

Voor een uitgebreiden routen beschrijving kijk op vestiging Amsterdam

Routebeschrijving:

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Amsterdam.