Menu

Houten vloeren Zaandam

Een eiken vloer, een parketvloer of een vloer van lamelparket: Bax Houthandel is de specialist als het gaat om houten vloeren in Zaandam.

Prijzen & aanbiedingen Al onze vloeren

Houten vloer kopen in Zaandam

De allermooiste houten vloeren in Zaandam en omstreken uitzoeken? Kom dan naar Bax Houthandel voor topkwaliteit vloerdelen, parket en lamelparket tegen de scherpste prijzen. Uit eigen fabriek leveren wij massieve eiken vloeren in allerlei breedtematen en u kunt ook andere eigentijdse houtsoorten kopen zoals essen, walnoot en jatoba. Met 25 jaar ervaring zijn wij dé houtspecialist in de regio en u kunt ook bij ons terecht voor een complete traprenovatie met hout. Kortom, laat u inspireren door onze enorm uitgebreide collectie houten vloeren.


Onze houten vloeren

Houten vloer

Eiken vloeren

Met ruim 25 jaar ervaring in het produceren van eiken vloeren, bent u bij Bax Houthandel verzekerd van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om een eiken vloer bestaande uit planken, een hele brede eiken vloer of een eiken vloer met een breed visgraat motief: u staat versteld van ons uitgebreide assortiment. Al beschikbaar vanaf €17,95 per vierkante meter.

Meer over onze eiken houten vloeren
Lamelparket vloer leggen

Parketvloeren

U kunt kiezen uit diverse parketvloeren van hout bij Bax Houthandel. Houten parketvloeren worden vaak opgebouwd uit lamelparket (ook wel multiplank genoemd). U heeft de keuze uit verschillende patronen voor de installatie van uw parketvloer. Bax Houthandel produceert parketvloeren in eigen beheer. Dat betekent dat u verzekerd bent van een zeer scherpe prijs voor uw parketvloer.

Meer over onze parketvloeren
Trap vloer

Traprenovatie

Is uw trap versleten of wilt u een keer iets anders met uw trap? Kies dan voor een traprenovatie. Bij Bax Houthandel kunt u kiezen tussen massief hout en lamelparket. Het grote voordeel als u kiest voor Bax Houthandel is dat wij uw houten vloer kunnen laten overlopen in uw trap qua kleur. Op die manier wordt uw interieur één geheel.

Meer informatie over traprenovatie

Onze vloeren van hout

hybride vloeren

Hybride vloer

Naast onze productie van het echt houten lamelparket hebben wij een hybride vloer die u zeker wel ..de vloer van morgen…mag noemen, kijk maar eens:

breed eiken

Heel breed eiken 23, 25, 27, 29cm

Een vloer met een indrukwekkende uitstraling zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

visgraat parket

Visgraat en andere patronen

Visgraat en andere patroonvloeren, kijk eens naar breed visgraat zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

Klik hier om al onze houtsoorten te zien

Duurzaam

Duurzame houten vloer

Hout is een prachtig, sterk natuurproduct dat veel sfeer brengt in elke woning. Onze parketten en houten vloeren in Zaandam betreffen zeer duurzame producten die jarenlang meegaan. Bovendien kan hout altijd meegroeien met uw woonstijl. Wij kunnen de vloeren die bij ons zijn uitgezocht afwerken zoals u dat wilt, in lak, wax of olie op kleur. Of wat dacht u van plankdelen met een speciaal effect, zoals een gerookte, geborstelde of stone wash houten vloer? Ook kunnen wij de vloeren leggen in elk gewenst patroon, zoals een in klassieke visgraat of moderne Hongaarse Punt.

hout inspiratie

Het bezoek aan de showroom
"Laat u inspireren"

vloeren advies

Het persoonlijke adviesgesprek
"Offerte op maat"

De productie van houten vloeren

Productie van uw vloer
"In eigen beheer"

Vloeren die worden bezorgd

Bezorging van uw houten vloer
"Bij u thuis afgeleverd"

Man die een houten vloer legt

De installatie van de vloer
"Vakkundig en professioneel gelegd"

Resultaat van houten vloeren

Het prachtige eindresultaat
"Uw eigen vloer op maat"

Barneveld

Harselaarseweg 75 3771 MA Barneveld

0342 - 420 880 info@baxhouthandel.nl

Onze locaties

Legservice
Over Bax Houthandel

Breed assortiment, goedkope houten vloeren

In onze showroom laten onze houtspecialisten graag de mogelijkheden zien, want bij ons kunt u alle vloeren die we bieden uitgebreid bekijken. Ontdek de unieke structuren van onze houtsoorten en het prachtige effect van bijvoorbeeld extra brede planken. Of overtuig u van de voordelen van voordelig lamelparket dat met de dikke echt houten toplaag een mooi en betaalbaar alternatief biedt voor een volledige houten vloer. Besluit u onze houten vloeren in Zaandam te kopen, dan kunt u ook rekenen op een complete legservice waarbij we zorgen voor het netjes verwijderen van de oude vloer. Bovendien kunnen we de ondervloer meteen isoleren, zodat u straks optimaal van uw nieuwe houten vloer geniet.

Daarom kiest u voor Bax Houthandel

  • Scherp geprijsd en hoge kwaliteit
  • Snelle levering, direct uit onze eigen fabriek
  • Advies op maat van onze houtspecialisten
  • No-nonsense en vakmanschap
  • Goede service en maatwerk
  • Erkend CBW, dus vertrouwd
Alle kleuren

Nog vragen?

Stel uw vraag of vraag offerte aan

Heeft u nog vragen, bent u benieuwd naar de juiste houten vloer voor uw woning, wilt u een afspraak met ons maken of heeft u heel duidelijk voor ogen welke vloer u bij u thuis wilt leggen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande formulier of vraag direct een offerte aan.

"*" indicates required fields

Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.