Menu

Houten Vloeren Zaandam

Bax Houthandel Zaandam heeft de open haard gebruikt als het centrale punt van deze woning, en om het contrast tussen de open haard en de vloer vast te houden, is hier de vloer licht gerookt en vervolgens behandeld met wit100. Had houten vloeren Zaandam de vloer donkerder gedaan , dan werd de kamer ook kleiner qua aanzicht, juist door de lichtere tint geeft het ruimte en een zomers uiterlijk.

 

Hier heeft houten vloeren Zaandam gekozen om de vloer direct te verlijmen op de betonnen vloer. Hier had men eventueel ook zwevend kunnen installeren. Denk hier aan geluiddempend voor de onderburen of in de binnenstad. In dit geval was dat niet nodig dus vandaar dat er door houten vloeren Zaandam voor deze installatie is gekozen. Door de nadruk op de vloer te behouden zijn de plinten in de kleur van de vloer gelaten. Hierdoor ontstaat er een groter contrast tussen muur en vloer. Waar houten vloeren Zaandam altijd rekening mee probeert te houden, is optimaal gebruikt te maken van de lichtinval en de ruimte waar men over beschikt. Hier beschikt men over een ruime verlichting- effect die binnenkomt via de ramen. Om dit een beetje te kunnen doseren naar eigen belang heeft houten vloeren Zaandam hier lamellen opgehangen die lichtgrijs van kleur zijn. Er is voor deze kleur gekozen zodat de vloer zijn volle aandacht behoudt. Dit beteken dat door aan de lamellen te draaien, je een persoonlijker sfeer door kan krijgen. Omdat het centrale punt de open haard is heeft houten vloeren Zaandam de zitplaats hiervoor gebouwd. Hier zijn 2 bankstellen geplaatst met zwart lederen bekleding en daar tussen een recht hoekige salon tafel. Om het zit gedeelte en de hobby gedeelte een beetje gescheiden te houden heeft houten vloeren Zaandam achter de open haard een computerkast geplaatst van grenen, waardoor die op de vloer mooi overloopt. De eettafel is meer achterin geplaatst aan de muur zijde, zodat je verschillende sectors in de kamer creëer, waardoor je de ruimte optimaal kan gebruiken.
Ook heeft 
houten vloeren Zaandam gedacht aan de verlichting die zijn uitwerking op de vloer kan hebben, daarom heeft men voor zachte verlichting gekozen, zodat het de sfeer knus maakt in de avond. Hier is veel gebruik gemaakt van dimlichten. Het huiselijke aan de kamer is verzorgd door de kamerplanten die de kamer rijk is.
Als afwerking van de vloer, die absoluut niet vergeten mag worden, heeft 
houten vloerenZaandam de vloer licht gerookt waarbij het deel van het hout met minder looizuur lichter tot wit wordt. Door daarna het te behandelen met wit100 krijg je deze prachtige look. Hier heeft houten vloeren Zaandam hard aan gewerkt om tot dit resultaat te komen

Houten Vloeren Zaandam vind u:

 

Adres gegevens van Bax Houthandel Amsterdam.

 

TT Vasumweg 4AB
Amsterdam-Noord (zijstraat van de Klaprozenweg)
Tel: 020-4932943
Fax: 020-4932936
E-mail: info@baxhouthandel.nl

 

Openingstijden:

Open: di, wo, vrij, zat  9.30h t/m 17.30h.

Maandag en donderdag zijn wij gesloten en op 31 december!!.

 

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Amsterdam Noord.

Voor een uitgebreiden routen beschrijving kijk op vestiging Amsterdam

Routebeschrijving:

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Amsterdam.