Menu

Houten Vloeren Wormerveer

26 cm brede eiken lamelparket delen in teak olie. Grading, select rustiek.

Bax Houthandel heeft voor deze flat gekozen voor een 26cm brede eiken lamelparket delen in teak olie. Grading is select rustiek.

In deze flat heeft houten vloeren Wormerveer gekozen voor een zwevende installatie techniek. Dit betekend dat er eerst een ondervloer gelegd wordt voordat de uiteindelijke vloer aan de mes en voeg-zijde verlijmd zal worden door houten vloeren Wormerveer. Om hier de ruimte groot te laten en het contrast tussen muur en vloer optimaal te laten heeft houten vloeren Wormerveer de plinten rondom de vloer aan de muur bevestigd. Hierdoor lijkt het dat de vloer omhoog kruipt. Ook de richting waar gelegd zal worden heeft zijn uitwerking op het visuele gebeuren, doordat houten vloeren Wormerveer hier in de looprichting (lengte) heeft gelegd, creëert houten vloeren Wormerveer een ruimtelijk idee. Om dit vast te houden heeft houten vloeren Wormerveer ervoor gekozen om grote meubel stukken te gebruiken. Dit zodat de breedte van plank, die heel breed is, meer tot zijn recht te laten komen. Hier heeft houten vloeren Wormerveer grote relax fauteuils geplaatst van wit leer. doe daarbij een mooie design salontafel in de vorm van een tijger, creeërt gelijk een andere gewaarwording. De TV die geplaatst is op een wandmeubel die laag en bruin is geeft een warm gevoel qua stijl. Dit alles vind je in e voorkamer. Hier houd houten vloeren Wormerveer rekening mee. Als je uit het raam kijkt, dan kijk je op een rivier uit waar dagelijks schepen voeren, om dit niet te blokkeren heeft houten vloeren Wormerveer bij dat raam geen rolgordijn gehangen enkel lamellen. Door die lamellen kan je je lichtinval persoonlijk sturen welke kant je wil dat het gaat. Bij het andere raam heeft houten vloeren Wormerveer een rolgordijn gehangen, dit omdat deze dan wel het lichtinval heeft maar ook ervoor zorgt dat je niet persé naar de bomen hoeft te kijken. Houten vloeren Wormerveer heeft hier vanuit de keuken door gelegd naar de woonkamer en de aangrenzende voorkamer. Dit zorgt ervoor dat houten vloeren Wormerveer, de ruimtes bij elkaar wil laten lijken en ruimte te geven. Had hier per vertrek andere vloer bekledingen gelegen dan was dit idee verloren gegaan. Om de eethoek dicht bij de keuken te laten zorgt houten vloeren Wormerveer ervoor dat de eet gedeelte als apart gezien wordt. Dit heeft als voordeel dat je de voorkamer ook echt als lounge kan indelen. Dit heeft Houten vloerenWormerveer ook gedaan. Als afwerking is hier voor deze prachtige vloer een teak olie gebruikt en doordat de hout select rustiek is, komt alles mooi naar voren, hier houd uiteraard houten  vloeren Wormerveer er zo veel mogelijk rekening mee

Houten Vloeren Wormerveer vind u:

 

Adres gegevens van Bax Houthandel Amsterdam.

TT Vasumweg 4AB
Amsterdam-Noord (zijstraat van de Klaprozenweg)
Tel: 020-4932943
Fax: 020-4932936
E-mail: info@baxhouthandel.nl

Openingstijden:

Open: di, wo, vrij, zat  9.30h t/m 17.30h.

Voor een uitgebreiden routen beschrijving kijk op vestiging Amsterdam

Maandag en donderdag zijn wij gesloten en op 31 december!!.

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Amsterdam Noord.

Routebeschrijving:

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Amsterdam.