Menu

Houten vloeren Woerden

heeft op deze boven etage een uitstraling van rust willen geven door 26 cm breed eiken lamel parket te leggen. Door de licht antiek behandeling krijg je die rustieke sfeer in de kamer. Had je voor een lichter kleur gegaan dan was je dat gevoel kwijt geweest.

Door in deze kamer de vloer in de lengte te leggen, behoud houten vloeren Woerden de ruimte vast, en benadrukt de grootte van de kamer, had hier ide vloer n de breedte gelegd, dan benadruk je de breedte van de ruimte waardoor je het ruimtelijke gevoel niet zou hebben.
Vanwege het feit dat het hier om een bovenwoning gaat, en dus te maken heb met mensen beneden, is hier voor installatie gekozen om zwevend te leggen. Dit betekend dat houten vloeren Woerden eerst een folie neerlegt waarna de vloer aan de mes- en voeg-zijde zal worden verlijmd. Dit heeft buiten de isolerende functie ook geluid dempend. In sommige steden is er een grens aan geluid hinder wat men mag hebben, door gebruik te maken van deze methode zit je daar onder. Eén van de betere ondervloeren is Isogold. Dit is een ondervloer welke alle eigenschappen bezit welke nodig zijn voor een goede ondervloer. Isogold  is een geluiddempende, thermisch isolerende, damp dichte en egaliserende ondervloer voor houten vloeren, lamel parket, budget lamel, laminaat en parket. Omdat houten vloeren Woerden altijd tracht het maximale gebruik te maken van de lichtinval die per woning verschillend is. Daarom is er in dit geval niet voor vitrage gekozen, maar voor open ramen met enkel voor in de avond verduisterende gordijnen. In beide voorkamers is hier de vloer door gelegd zodat het meer een geheel wordt. In de andere kamer heeft houten vloeren Woerden hier een eettafel geplaatst die ruimte geeft voor 6 man. Om te voorkomen dat de lichtinval het TV kijken belemmerd heeft houten vloeren Woerden voor een TV meubel  op wielen gekozen, zodat deze verplaatst kan worden naar gelang. Juist om de vloer beter tot zijn recht te laten komen, is hier voor donker meubels gekozen. Houten vloeren Woerden heeft daarom een zwart lederen bankstel geplaatst met een glazen salon tafel. Om het geheel af te maken is hier een wandmeubel geplaatst in de stijl die nu gehandhaafd is. Om de plinten in de juiste grootte te bepalen is hier gekeken naar de stijl van het huis. Ook hier houd houten vloeren Woerden zoveel mogelijk rekening mee. In de avond is het belangrijk om een sfeer te creëeren die zowel huiselijk als klassiek blijft, om dit te realiseren heeft houten vloeren Woerden in de hoeken staande schemerlampen geplaatst en verschillende bijzettafeltjes met schemerlampen. Dit verzorgd een intieme sfeer en met de juiste lichtinval komt de vloer er mooi op uit.
Als afwerking is hier de vloer bewerkt met licht antiek, zodat het de klassieke stijl vast houd. Juist omdat hier ook kinderen wonen is er voor bescherming van de vloer door houten vloeren Woerden een Sparky topcoat overheen verwerkt, dit is vuil en waterafstotend.
De juiste afwerking beïnvloed ook de levensduur van de vloer en met de topcoat wordt het ook nog eens onderhoud vriendelijk gemaakt. Je zou bijna iedere vorm van schoonmaak middel kunnen gebruiken.

Houten Vloeren Woerden vind u:

Adres: 
Industrieweg 60
2712 LB ZOETERMEER
Tel: 079-3436611

Fax: 079-3312911

E-mail: info@baxhouthandel.nl

Openingstijden:
Open: di, wo, vrij, zat  9.30h t/m 17.30h

Maandag en donderdag zijn wij gesloten en op 31 december.

Voor een meer uitgebreide routen beschrijving kijk op vestiging Zoetermeer

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Zoetermeer.

Routebeschrijving:

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Zoetermeer. U zult zien dat we makkelijk bereikbaar zijn vanuit Den Haag en Rotterdam.