Menu

Houten vloeren Weesp

Een eiken vlecht vloer, naturel afgewerkt. De grading is select rustiek.

Bax Houthandel heeft voor deze eikenvloer deze vlecht wijze gekozen, doordat de kleur naturel is met een OS grading komt de vloer mooi tot zijn recht Had houten vloeren Weesp hier een donkere kleur gekozen dan werd de kamer nog kleiner.

 

.

Vanwege het feit dat het hier om een boven woning gaat, is hier door houten vloeren Weesp bewust gekozen voor een verlijmde installatie techniek. Dit betekend dat er eerst een board broodjes ondervloer wordt vastgeschoten op de houten ondervloer met daartussen een 10 DB isogold geluidsreducerend folie. waarna de patroonvloer daat weer op wordt verlijmd en blind vastgeschoeten (in het mes en voeg). Houten vloeren Weesp had de optie om direct op het beton te verlijmen echter is de techniek met lijmen en vastschieten technisch en voor het eindresultaat een stuk beter. Omdat het hier om een boven woning gaat, en houten vloeren Weesp te maken heeft met geluids hinder normen, was er geen betere installatie techniek mogenlijk. Omdat er op deze manier de vloer gelegd is, creëer je een bijna 3D ervaring. Dit geeft tegelijk een speels effect waar op gericht is. Houten vloeren Weesp heeft als interieur gekozen in deze slapkamer voor een hoogslaper, dit genereerd ruimte die anders verloren zou gaan. Door optimaal gebruik te maken van de ruimte, blijft de ruimte ruim. Dit betekend dat onder de hoogslaper plek is voor een kinder tent waar gepeeld kan worden. op deze manier behoud houten vloeren Weesp de speel en slaapruimte gescheiden.
Als afwerking is hier gebruik gemaakt van naturel kleur. de grading is rustiek. Hier is gekeken naar de ruimte voor waar die gebruikt gaat worden. houten vloeren Weesp is verteld dat dit een kinder kamer wordt, vandaar de speelse manier van aankleden.
Had hier een donkere vloer gelegen dan werd de kamer kleiner qua aanzicht, en raak je de ruimte juist kwijt. Hier heeft houten vloeren Weesp ook rekening mee naar wat men verwacht. Omdat hier de plinten dun en wit zijn maak je de nadruk op de vloer groter, dit gecombineerd met de juiste lichtinval, dan heb je de vloer mooi uitgelicht. Omdat hier maar 1 raam aanwezig is, is het dus van belang die optimaal te gebruiken, vandaar dat houten vloeren Weespgeen vitrage heeft gebruikt maar juist open te laten. Voor de sfeer in de avond is hier een gordijn opgehangen door houten vloeren Weesp. Met de juiste verlichting aan het plafond, zorgt houten vloeren Weesp ervoor dat ook in de avond wanneer de gordijnen gesloten zijn, dat er genoeg licht is om te kunnen genieten van de vlloer.

Houten Vloeren Weesp vind u:

Adres gegevens van Bax Houthandel Amsterdam.

TT Vasumweg 4AB
Amsterdam-Noord (zijstraat van de Klaprozenweg)
Tel: 020-4932943
Fax: 020-4932936
E-mail: info@baxhouthandel.nl

Openingstijden:

Open: di, wo, vrij, zat  9.30h t/m 17.30h.

Maandag en donderdag zijn wij gesloten en op 31 december!!.

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Amsterdam Noord.

Voor een uitgebreiden routen beschrijving kijk op vestiging Amsterdam

Routebeschrijving:

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Amsterdam.