Menu

Houten vloeren Wassenaar

Heeft een ruimte die langwerpig is, men koos voor deze ruime woning om de brede planken diagonaal te leggen, dit zorgt voor een verruimend effect en door de legging van de planken krijgt de de kamer een speels effect. Omdat men hier diagonaal gelegd heeft breekt het de lengte van de kamer, maar behoud wel zijn elegantie en specifieke uitstraling.

Houten vloeren Wassenaar heeft als installatie de rachel methode gekozen, dit betekend dat er rachels (latjes ) geplaatst zullen worden die haaks onder de vloer komen te liggen. Tussen de rachels worden board platen gelegd, wat voor meer geluidsdemper zorgt. Over het bed van rachels en soft board platen wordt een folie gelegd. Deze folie maakt het mogelijk dat er tussen planken en rachels geen traditioneel hout contact is.

Het grote voordeel van deze installatie, is dat iedere plank individueel vast gelegd wordt op de rachels, waardoor de stevigheid van de vloer alleen maar groter wordt. Ook erg gemakkelijk voor als u de vloer mee wilt nemen bij verhuizing. Waar houten vloeren wassenaar ook altijd rekening mee probeert te houden is hoe de lichtinval in de woning is. Hier in deze woning heeft men veel lichtinval via de grote raam partij aan de achterkant van de woning. Door de lichtinval optimaal te kunnen personaliseren zijn hier lichte luxaflex komen te hangen, omdat de luxaflex licht van kleur is kan zelfs bij gesloten luxaflex nog gebruik gemaakt worden van de lichtinval. Als interieur ging houten vloeren Wassenaar ervan uit dat de stijl sjiek maar toch ook ruim moest worden, vandaar dat men grote meubels gebruikt hebben om de ruimte open te houden. Om het af en toe te breken koos men voor een donker wandkast en open-haard, dit om het contrast te bewaren.

Hier zijn middel hoge mdf plinten gekozen zodat de vloer beter bij het geheel past, met name de kleur van het hout zorgt ervoor dat de kamer ruimtelijk blijft. Als bankstel heeft men voor een grenen kleur bankstel gekozen met daarbij passende stoelen en om het af te maken een oude schippers kist als salon tafel. Ook het TV- meubel zal licht van kleur zijn, voor kleur is er gekozen om gebruik te maken van verschillende planten.

Als afwerking is hier in dit huis door houten vloeren Wassenaar gekozen voor een oxidatieve witte olie behandeling, dit betekend dat door olie met wit pigment aan te brengen een kleur wordt toegevoegd aan het hout. De oxidatieve olie geeft een  natuurlijke uitstraling en geeft meerdere wit tonen afhankelijk van de porie dichtheid in het hout..
Hier is natuurlijk ook gekeken naar het uiteindelijke verwachting van de klant. Hier is niet voor een topcoat gekozen omdat houten vloeren Wassenaar juist de robuustheid van het hout wilde behouden. Uiteraard zorgt de juiste manier van afwerking voor een langer levensduur en kleur behoud.

 Houten vloeren Wassenaar vind u:

Adres: 
Industrieweg 60
2712 LB ZOETERMEER
Tel: 079-3436611

Fax: 079-3312911

E-mail: info@baxhouthandel.nl

Openingstijden:
Open: di, wo, vrij, zat  9.30h t/m 17.30h

Maandag en donderdag zijn wij gesloten en op 31 december.

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Zoetermeer.

Routeplanner naar onze vestiging: