Menu

Houten vloeren Vianen

Bax Houhtandel koos voor deze kamer een Amerikaans eiken lamel parket met grading OS. Door deze breedte gebruiken zorgt het ervoor dat de kamer een specifiek uiterlijk krijgt. Juist door afwisseling van de kleur die je vind in dit hout, maakt het een speels gevoel te hebben. Had bijvoorbeeld hier een lichtere kleur gebruikt of een white wash, dan had houten vloeren Vianen niet het contrast kunnen houden die het nu heeft.

Als installatie methode is een zwevende installatie methode gebruikt. Dit betekend, dat houten vloeren Vianen een ondervloer heeft gelegd waarna de vloer op de mes en voeg zijde is verlijmd. Er is voor deze methode gekozen om de vloer goed te kunnen isoleren. Tussen ondervloer en nieuwe vloer is een isolatie laag aangebracht. Doordat er in de lengte is gelegd, krijgt de kamer een ruimer idee. Hierdoor creëer je een gevoel dat de kamer groter lijkt dan wat het is. Om het contrast vloer en wand optimaal te houden is hier één van de wanden rood geschilderd, dit is gedaan om het speelse van de kamer te waarborgen door houten vloeren Vianen.Door hier plinten te gaan gebruiken die overeenkomen met de vloer krijg je een mooi geheel met de vloer. En door de grote schuifdeuren komt een mooi lichtval binnen die gereduceerd kan worden door vitrages. Om het in de avond gezellig te maken is hier door houten vloeren Vianen schermer lampen geplaatst. De tv hoek zal het centrale punt van de kamer worden, daarom is ook de zithoek om de TV gebouwd. Houten vloeren Vianen koos voor een zwart lederen bank en een houten salon tafel. Op deze manier houd houten vloeren Vianen de inrichting strak , speels en mooi.
Als afwerking is hier gekozen voor een gradin OS, en door het houtsoort komen er verschillende keuren naar voren, dit maakt de vloer zo speciaal. Had de vloer door gelegt geweest naar de keuken dan had houten vloeren Vianen er een top coat over heen gedaan om de vloer te beschermen tegen vuil en vocht. Maar omdat het hier om de woonkamer gaat kun je hem het beste nu onderhouden door goede olie. Houten vloeren Vianen kijkt altijd naar de manier waarop de vloer het meest gebruikt gaat worden, en aangezien hier het niet gaat om een jong gezin, kan door middel van olie, de onderhoud goed gedaan worden

Houten vloeren Vianen vind u:

 

Adres gegevens van Bax Houthandel Barneveld.

Harselaarseweg 73-75
3771 MA Barneveld
Tel: 0342-420880
Fax: 0342-422566
E-mail: info@baxhouthandel.nl

Openingstijden:
Maandag t/m Zaterdag van 8.00h t/m 16.30h

Telefonisch bereikbaar tot 17.00h

voor een uitgebreide routen beschrijving kijk op vestiging Barneveld

GESLOTEN OP 31 DECEMBER

Voor afhalen van goederen kunt u op alle dagen terecht to 16.00h

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Barneveld.