Menu

Houten vloeren Veenendaal

Bax Houthandel heeft door gebruik te maken van deze 23 cm brede OS-mix Europees eiken houten vloer, de ruimte een klassiek uiterlijk gegeven. Omdat de vloer donker gerookt is met een coating van wit 50, zorgt het ervoor dat het gehele plaatje niet gelijk heel donker wordt. Had hier bijvoorbeeld witte vloerdelen gebruikt dan werd het een klinisch geheel, wat niet de bedoeling is geweest. Dus ook hier houden wij rekening mee wanneer wij houten vloeren in Veenendaal willen plaatsen.

 

PRIJZEN EN AANBIEDINGEN

pvc visgraat vloer

PVC vloer Veenendaal

Op deze afbeelding is een zwevende installatie techniek gebruikt. Wij zorgen ervoor dat er per woning goed gekeken wordt naar de situatie. Een zwevende installatie techniek betekent dat er eerst een ondervloer gelegd wordt. Daarna wordt de uiteindelijke vloer aan de mes en voeg zijde verlijmd. Met deze methode maak je dus gebruik van een ondervloer, ook deze wordt zorgvuldig door Bax Houthandel uitgekozen. Hier is gekozen voor Isogold, deze vermindert het geluid hinder met 10 dB en heeft een hoge isolatie waarde. Maar dit resultaat kan ook behaald worden met andere materiaalsoorten, zoals bijvoorbeeld een PVC vloer. Wij leggen ook PVC vloeren in Veenendaal.

Vloeren Veenendaal

Aangezien het hier om een bovenverdieping gaat is de nadruk ook gelegd op de lichtinval. Om hier op de juiste manier gebruik te maken van de lichtinval, hebben wij geen gebruik gemaakt van rolgordijnen of Luxaflex. Rolgordijnen houden namelijk licht tegen en in dit geval waren er weinig ramen in de keuken. Het tegenhouden van natuurlijk licht is dus het omgekeerde van wat wij willen voor de vloeren in Veenendaal. Voor de houten vloeren in Veenendaal hebben wij grote plinten aan de muren gebruikt om het klassieke idee vast te houden, hierdoor creëer je ook nog een mooi contrast tussen de muren en de vloer.

Zelf PVC vloer leggen
pvc aanbieding

Houten vloer vernieuwen

Om deze prachtige donker gerookte vloer met een wit 50 coating te beschermen is er een top coat over gedaan. Dit zorgt ervoor dat de vloer beschermt is tegen vuil en vocht. Hierdoor kun je blijven genieten van de prachtige nerf die op vloer zichtbaar is. Dat kunnen wij ook doen wanneer we een houten vloer willen vernieuwen. Wij kijken namelijk naar de stijl die men tracht te bereiken, in het bovenstaande voorbeeld van de houten vloeren in Veenendaal was dit rust en klassiek. Vandaar dat de eettafel wit is met eiken houten stoelen erom heen, dit zorgt ervoor dat er ruimte is voor 6 man en de stijl gehanteerd blijft. Boven de eettafel is er een witte hanglamp gehangen. Zo zorgen wij er voor dat de hanglampen opgaan met de wanden die ook wit zijn en houd je de nadruk op de vloer, die ook alle aandacht verdiend.

Houten vloeren Veenendaal vindt u op het onderstaande adres:

Adres gegevens van Bax Houthandel Barneveld.

Harselaarseweg 73-75
3771 MA Barneveld
Tel: 0342-420880
Fax: 0342-422566
E-mail: info@baxhouthandel.nl

Openingstijden:

Maandag t/m Zaterdag van 8.00h t/m 16.30h
Telefonisch bereikbaar tot 17.00h

Afhalen van goederen 

Voor afhalen van goederen kunt u op alle dagen terecht tot 16.00h Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Barneveld. Voor een uitgebreide routebeschrijving kijk op vestiging Barneveld