Menu

Houten vloer kopen in Utrecht

Onze vestiging in Utrecht is onder renovatie, maar u bent welkom in onze hoofdvestiging in Barneveld. Bax Houthandel is de specialist in eiken vloeren, parketvloeren en lamelparket in Utrecht.

Bezoek onze showroom in Barneveld voor het grootste assortiment houten vloeren, geproduceerd in onze eigen fabriek voor scherpe prijzen en uitstekende garanties. Wij bieden ook lamel- en houtparket, en werken de vloeren geheel naar uw wens af.

Houten vloer kopen

We beschikken over een groots assortiment aan houten vloeren. Deze produceren wij in eigen fabriek waardoor u kunt rekenen op een scherpe prijs, uitstekende garanties en een mooie kwaliteit. Daarnaast zijn wij specialist in het leveren van lamel- en houtparket. Bovendien bieden we ze aan tegen voordelige prijzen! De vloer wordt geheel naar u wens afgewerkt.


Eiken vloeren in Utrecht

Eiken vloeren in Utrecht

Met ruim 25 jaar ervaring in het produceren van eiken vloeren, bent u bij Bax Houthandel verzekerd van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om een eiken vloer bestaande uit planken, een hele brede eiken vloer of een eiken vloer met een breed visgraat motief.

U zult versteld staan van ons uitgebreide assortiment aan houten vloeren. Onze vloeren zijn beschikbaar vanaf €24,95 per vierkante meter. U kunt de vloeren volledig naar wens maken.

Lamelparket vloeren in Utrecht

Lamelparket vloeren in Utrecht

U kunt kiezen uit diverse lamelparket en parketvloeren van hout bij Bax Houthandel. Lamel en houten parketvloeren worden vaak opgebouwd uit lamelparket (ook wel multiplank genoemd).

U heeft de keuze uit verschillende patronen voor de installatie van uw parketvloer. Bax Houthandel produceert parketvloeren in eigen beheer. Dat betekent dat u verzekerd bent van een zeer scherpe prijs voor uw lamelparket.

Traprenovatie in Utrecht

Traprenovatie in Utrecht

Is uw trap versleten of wilt u een keer iets anders met uw trap? Kies dan voor een traprenovatie. Bij Bax Houthandel kunt u kiezen tussen massief hout en lamelparket.

Het grote voordeel als u kiest voor Bax Houthandel is dat wij uw houten vloer kunnen laten overlopen in uw eigen trap op het gebied van kleur. Op die manier wordt uw interieur één geheel.

Al onze vloeren van hout

Naast onze productie van het echt houten lamelparket hebben wij een hybride vloer die u zeker wel de vloer van morgen mag noemen.

Een vloer met een indrukwekkende uitstraling zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten. Daaronder ziet u ook onze breed eiken vloeren van 23, 25, 27 en 29cm.

Voor visgraat en andere patroonvloeren, kijk eens naar breed visgraat zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

Onze houten vloeren

Onze houten vloeren

De keuze voor een houten vloer is een duurzame keuze. Het is een natuurproduct dat uiterst sterk is, goed bestand is tegen jarenlang intensief gebruik en zijn uitstraling lang behoudt.

Bovendien is hout keer op keer te schuren en opnieuw af te werken zodat de vloer de kans heeft om met uw woonwensen mee te groeien.

Voordelig topkwaliteit houten vloeren in Utrecht

Voordelig topkwaliteit houten vloeren in Utrecht

Neem een kijkje in onze brede collectie van hout. Denk hierbij aan Europees en Amerikaans eiken vloeren, beuken en essen vloeren. Bovendien zijn wij ook leverancier van geborstelde en gerookte houten vloerdelen en bieden ook vloeren met een grey- of whitewash effect.

Ter voorbereiding op de keuze van een houten vloer, kijk eens naar ons stappenplan en de technische zaken die bij een vloer komen kijken.

<p><b>Het bezoek aan de showroom</b><br />
“Laat u inspireren”</p>

Het bezoek aan de showroom
“Laat u inspireren”

<p><b>Het persoonlijke adviesgesprek</b><br />
“Offerte op maat”</p>

Het persoonlijke adviesgesprek
“Offerte op maat”

<p><b>Productie van uw vloer</b><br />
“In eigen beheer”</p>

Productie van uw vloer
“In eigen beheer”

<p><b>Bezorging van uw houten vloer</b><br />
“Bij u thuis afgeleverd”</p>

Bezorging van uw houten vloer
“Bij u thuis afgeleverd”

<p><b>De installatie van de vloer</b><br />
“Vakkundig en professioneel gelegd”</p>

De installatie van de vloer
“Vakkundig en professioneel gelegd”

<p><b>Het prachtige eindresultaat</b><br />
“Uw eigen vloer op maat”</p>

Het prachtige eindresultaat
“Uw eigen vloer op maat”

Complete legservice

Complete legservice

Om optimaal van uw nieuwe houten vloer te genieten, bieden we een voordelige legservice aan. Deze service omvat het verwijderen van de oude vloer, het egaliseren en plaatsen van een isolerende ondervloer, en het leggen van de nieuwe houten vloer of het parket volgens het afgesproken patroon.

Onze experts zorgen ervoor dat de houtdelen of het parket zwevend of verlijmd worden gelegd, afhankelijk van uw voorkeur. Met deze complete service bent u verzekerd van een perfect afgewerkte vloer die jarenlang meegaat.

Duurzame afwerking

Duurzame afwerking

Om het hout te beschermen en meer kleurdiepte te geven, kan het worden behandeld met olie, wax of lak. Deze kleurbehandelingen zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zodat u de perfecte tint kunt kiezen voor uw interieur.

Voor een uniek en stijlvolle uitstraling kunnen wij ook houten parketvloeren leggen in fraaie visgraat- of blokpatronen. Deze patronen geven uw vloer een elegante en tijdloze look, die perfect past bij zowel klassieke als moderne inrichtingen.

Daarom kiest u voor Bax Houthandel

Daarom kiest u voor Bax Houthandel

  • Scherp geprijsd en hoge kwaliteit
  • Snelle levering, direct uit onze eigen fabriek
  • Advies op maat van onze houtspecialisten
  • No-nonsense en vakmanschap
  • Goede service en maatwerk
  • Erkend leermeester voor houtbewerking opleiding

Houten vloeren showroom in Utrecht

Door onze interessante aanbiedingen en scherpe prijzen op houten vloeren is een bezoek aan onze showroom in Barneveld beslist de moeite waard. Dit filiaal is open van maandag t/m zaterdag van 8.00 – 16.30 uur. Heeft u vragen, bel vrijblijvend 342-420880 voor contact met onze houtspecialisten.

Onze locaties

Contact met Bax Houthandel

Stel uw vraag

Heeft u nog vragen, bent u benieuwd naar de juiste houten vloer voor uw woning of wilt u een afspraak met ons maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

"*" indicates required fields

Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.