Menu

Houten vloeren Utrecht

.

Prijzen en aanbiedingen Alle houtsoorten

Houten vloer kopen in Utrecht

Een eiken vloer, een parketvloer of een vloer van lamelparket: Bax Houthandel is de specialist als het gaat om houten vloeren in Utrecht.

Voordelig een nieuwe houten vloer kopen? Kom dan naar de showroom van Bax houthandel in Utrecht met de grootste keuze aan houten vloeren en eiken vloeren. Deze produceren wij in eigen fabriek waardoor u kunt rekenen op een scherpe prijs, uitstekende garanties en een mooie kwaliteit. Ook zijn wij specialist in het leveren van lamelparket en houtparket. Bovendien bieden we een voordelige totaalservice waarbij we uw nieuwe houten vloer ook vakkundig en vlot leggen en geheel naar uw wens afwerken.

Onze houten vloeren

eiken houten vloeren utrecht

Eiken vloeren

Met ruim 25 jaar ervaring in het produceren van eiken vloeren, bent u bij Bax Houthandel verzekerd van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om een eiken vloer bestaande uit planken, een hele brede eiken vloer of een eiken vloer met een breed visgraat motief: u staat versteld van ons uitgebreide assortiment. Al beschikbaar vanaf €24,95 per vierkante meter.

Meer over onze eiken houten vloeren
lamelparket utrecht

lamelparket vloeren

U kunt kiezen uit diverse lamelparket en parketvloeren van hout bij Bax Houthandel. Lamelparket en houten parketvloeren worden vaak opgebouwd uit lamelparket (ook wel multiplank genoemd). U heeft de keuze uit verschillende patronen voor de installatie van uw parketvloer. Bax Houthandel produceert parketvloeren in eigen beheer. Dat betekent dat u verzekerd bent van een zeer scherpe prijs voor uw lamelparket.

Meer over onze lamelparket vloeren
Trap vloer

Traprenovatie

Is uw trap versleten of wilt u een keer iets anders met uw trap? Kies dan voor een traprenovatie. Bij Bax Houthandel kunt u kiezen tussen massief hout en lamelparket. Het grote voordeel als u kiest voor Bax Houthandel is dat wij uw houten vloer kunnen laten overlopen in uw trap qua kleur. Op die manier wordt uw interieur één geheel.

Meer informatie over traprenovatie

Onze vloeren van hout

hybride vloeren

Hybride vloer

Naast onze productie van het echt houten lamelparket hebben wij een hybride vloer die u zeker wel ..de vloer van morgen...mag noemen, kijk maar eens:

breed eiken

Heel breed eiken 23, 25, 27, 29cm

Een vloer met een indrukwekkende uitstraling zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

visgraat parket

Visgraat en andere patronen

Visgraat en andere patroonvloeren, kijk eens naar breed visgraat zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

Klik hier om al onze houtsoorten te zien

Onze showroom

Voordelig topkwaliteit houten vloeren in Utrecht

De keuze voor een houten vloer is een duurzame keuze. Het is een natuurproduct dat uiterst sterk is, goed bestand is tegen jarenlang intensief gebruik en zijn uitstraling lang behoudt. Bovendien is hout keer op keer te schuren en opnieuw af te werken zodat de vloer met uw woonwensen kan meegroeien. Kom dus kijken naar onze brede collectie in Europees en Amerikaans eiken vloeren, beuken en essen vloeren. Bovendien zijn wij ook leverancier van geborstelde en gerookte houten vloerdelen en bieden ook vloeren met een grey- of whitewash effect.

Ter voorbereiding op de keuze van een houten vloer, kijk eens naar ons stappenplan en de technische zaken die bij een vloer komen kijken: TECHNISCHE INFORMATIE

 

showroom houtsoorten

hout inspiratie

Het bezoek aan de showroom
"Laat u inspireren"

vloeren advies

Het persoonlijke adviesgesprek
"Offerte op maat"

De productie van houten vloeren

Productie van uw vloer
"In eigen beheer"

Vloeren die worden bezorgd

Bezorging van uw houten vloer
"Bij u thuis afgeleverd"

Man die een houten vloer legt

De installatie van de vloer
"Vakkundig en professioneel gelegd"

Resultaat van houten vloeren

Het prachtige eindresultaat
"Uw eigen houten vloer op maat"

Barneveld

Harselaarseweg 75 3771 MA Barneveld

0342 - 420 880 info@baxhouthandel.nl

Onze locaties

Legservice
houten vloer installatie

Complete legservice & duurzame afwerking

Om optimaal van uw nieuwe houten vloer te genieten, bieden we een voordelige legservice. Met inbegrepen: het verwijderen van de oude vloer, het egaliseren en plaatsen van een isolerende ondervloer en tenslotte worden de houtdelen of het parket volgens het afgesproken patroon zwevend of verlijmd gelegd. Om het hout te beschermen en meer kleurdiepte te geven, kan het hout worden behandeld met olie, wax of lak, die ook op kleur kan worden gebracht. Voor een uniek effect kunnen we ook houten parketvloeren leggen in een fraai visgraat- of blokpatroon.

Daarom kiest u voor Bax Houthandel

  • Scherp geprijsd en hoge kwaliteit
  • Snelle levering, direct uit onze eigen fabriek
  • Advies op maat van onze houtspecialisten
  • No-nonsense en vakmanschap
  • Goede service en maatwerk
  • Erkend leermeester voor houtbewerking opleiding
Alle kleuren

Nog vragen?

Stel uw vraag of vraag offerte aan

Heeft u nog vragen, bent u benieuwd naar de juiste houten vloer voor uw woning, wilt u een afspraak met ons maken of heeft u heel duidelijk voor ogen welke vloer u bij u thuis wilt leggen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande formulier of vraag direct een offerte aan.

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.