Menu

Houten Vloeren Soest

Europees eiken 18cm select rustiek gecarboniseerd en afgewerkt met naturel olie en topcoat.

Bax Houthandel heeft in deze klassieke woning die je heel veel in Soest zult vinden, gekozen om zo dicht mogelijk bij het origineel te blijven, door gebruik te maken van 18 cm brede eiken vloer die gecarboniseerd is waardoor je die donkere gloed krijg. Dit bewerken met een naturel olie laag en als bescherming een topcoat, zorgt voor het optimale.

 

Door zo dicht mogelijk te blijven bij het origineel is hier direct op de bestaande oude vloer blind te nagelen. Om te voorkomen dat je het knarsende geluid hoort van hout op hout, heeft houten vloeren Soest tussen de oude en de nieuwe vloer een folie laag geplaatst. Omdat het hier gaat om een klassieke woning zijn hier ook geen grote plinten langs de muren geplaatst, maar juist smalle en dunne van hetzelfde kleur als de vloer, hierdoor wordt de nadruk op de vloer nog meer gelegd. Wat men veel tegen komt in dit soort woningen is de eenvoud van meubels, om hier gehoor aan te geven heeft, houten vloeren Soest hier ook een eiken eettafel geplaatst met vier stoelen erom heen. De rest van de meubels , zoals een zithoek en salon tafel vind je in dezelfde trend terug. Om enigszins  kleine accessoire kleuren te veranderen is hier gebruik gemaakt van licht eiken buffet kastje om de ruimte te breken. Door het geheel nog meer te breken is hier de raamkant grijs geverfd, dit is gedaan met het oog op het contrast dat het geeft op de vloer en de andere wanden. Houten vloeren Soest maakt altijd gebruik van de lichtinval, ook hier is dat gedaan. Om de vloer meer tot zijn uitstraling te laten komen waar het zoveel om vraagt, is hier juist geen vitrages komen te hangen, zo kan er optimale licht schijnen op de mooie donkere vloer.
In veel van deze woningen is hier in de achterkamer de aangrenzende keuken, zo ook hier, daarom heeft houten vloeren Soest de vloer willen beschermen met een topcoat, wat ideaal is voor in de keuken waar gemorst mag en kan worden.
Het carboniseren van de vloer geeft deze donkere kleur aan dit eiken vloer, en om het af te  maken is het daarna bewerkt met een naturel olie. En omdat de vloer doorloopt naar de keuken is er als laatste nog een topcoat overheen gegaan. Houten vloeren Soest probeert ten alle tijden met alles rekening te houden

 

Houten vloeren Soest vind u:

 

Adres gegevens van Bax Houthandel Barneveld.

Harselaarseweg 73-75
3771 MA Barneveld
Tel: 0342-420880
Fax: 0342-422566
E-mail: info@baxhouthandel.nl

Openingstijden:
Maandag t/m Zaterdag van 8.00h t/m 16.30h

Telefonisch bereikbaar tot 17.00h

GESLOTEN OP 31 DECEMBER

Voor afhalen van goederen kunt u op alle dagen terecht to 16.00h

Voor een uitgebreide routen beschrijving kijk op vestiging Barneveld

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Barneveld.