Menu

Houten vloeren Rotterdam

Een eiken vloer, een parketvloer of een vloer van lamelparket: Bax Houthandel is de specialist als het gaat om houten vloeren in Rotterdam.

Prijzen & aanbiedingen Houten vloeren showroom

Houten vloer kopen in Rotterdam

Wilt u in Rotterdam goedkope houten vloeren van topkwaliteit kopen? Overtuig u dan van het grote aanbod van Bax Houthandel. Een houten vloer is een prachtig natuurproduct om in huis toe te passen. Niet alleen geven dit soort vloeren ontzettend veel sfeer door hun unieke patronen, ze dempen ook geluid, voelen prettig aan, zijn nauwelijks aan slijtage onderhevig en zijn met een beetje zorg onderhoudsvriendelijk. Bovendien gaan dit soort vloeren jarenlang mee wat het een duurzame investering maakt.

Onze houten vloeren

Houten vloer

Eiken vloeren

Met ruim 25 jaar ervaring in het produceren van eiken vloeren, bent u bij Bax Houthandel verzekerd van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om een eiken vloer bestaande uit planken, een hele brede eiken vloer of een eiken vloer met een breed visgraat motief: u staat versteld van ons uitgebreide assortiment. Al beschikbaar vanaf €17,95 per vierkante meter.

Meer over onze eiken houten vloeren
Lamelparket vloer leggen

Parketvloeren

U kunt kiezen uit diverse parketvloeren van hout bij Bax Houthandel. Houten parketvloeren worden vaak opgebouwd uit lamelparket (ook wel multiplank genoemd). U heeft de keuze uit verschillende patronen voor de installatie van uw parketvloer. Bax Houthandel produceert parketvloeren in eigen beheer. Dat betekent dat u verzekerd bent van een zeer scherpe prijs voor uw parketvloer.

Meer over onze parketvloeren
Trap vloer

Traprenovatie

Is uw trap versleten of wilt u een keer iets anders met uw trap? Kies dan voor een traprenovatie. Bij Bax Houthandel kunt u kiezen tussen massief hout en lamelparket. Het grote voordeel als u kiest voor Bax Houthandel is dat wij uw houten vloer kunnen laten overlopen in uw trap qua kleur. Op die manier wordt uw interieur één geheel.

Meer informatie over traprenovatie

Onze houten vloeren

hybride vloeren

Hybride vloer

Naast onze productie van het echt houten lamelparket hebben wij een hybride vloer die je zeker wel ..de vloer van morgen...mag noemen, kijk maar eens:

breed eiken

Heel breed eiken 23, 25, 27, 29cm

Een vloer met een indrukwekkende uitstraling zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

visgraat parket

Visgraat en andere patronen

Visgraat en andere patroonvloeren, kijk eens naar breed visgraat zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

Klik hier om al onze houtsoorten te zien

Uit eigen fabriek

Goedkope houten vloeren in Rotterdam

Als u een goedkope houten vloer in de regio Rotterdam wilt kopen, dan bent u bij Bax Houthandel aan het juiste adres. Wij leveren vanuit onze eigen fabriek fraaie houten vloeren in allerlei maten; zoals eiken vloeren, brede planken vloeren, houtparket in visgraat of blokpatroon of kies voor de praktische voordelen van lamelparket. U heeft de keuze in diverse houtstructuren, tinten en afwerking, zoals ook houten vloeren met een doorleefd gerookt, geborsteld of stone wash effect.

hout inspiratie

Het bezoek aan de showroom
"Laat u inspireren"

vloeren advies

Het persoonlijke adviesgesprek
"Offerte op maat"

De productie van houten vloeren

Productie van uw vloer
"In eigen beheer"

Vloeren die worden bezorgd

Bezorging van uw houten vloer
"Bij u thuis afgeleverd"

Man die een houten vloer legt

De installatie van de vloer
"Vakkundig en professioneel gelegd"

Resultaat van houten vloeren

Het prachtige eindresultaat
"Uw eigen houten vloer op maat"

Barneveld

Harselaarseweg 75 3771 MA Barneveld

0342 - 420 880 info@baxhouthandel.nl

Onze locaties

Legservice
Over Bax Houthandel

Vakkundig uw houten vloer laten leggen

Met onze installatieservice in de regio Rotterdam bent u er zeker van dat uw nieuwe houten vloer vakkundig wordt gelegd. Zo zorgen we voor het weghalen van de oude vloerbedekking, leveren een passende, isolerende ondervloer en werken de vloer tot in de puntjes af. Dat kan met lak, olie of wax in een tint die bij uw woonstijl past. Bovendien kan de vloer extra worden behandeld tegen vocht en vlekken. Wilt u een houten vloer leggen in intensief belopen ruimtes of een keuken, dan denken onze vloerexperts mee welk type vloer daar het meest geschikt voor is. Uiteraard ontvangt u op al onze houten vloeren een uitstekende garantie.

Daarom kiest u voor Bax Houthandel

  • Scherp geprijsd en hoge kwaliteit
  • Snelle levering, direct uit onze eigen fabriek
  • Advies op maat van onze houtspecialisten
  • No-nonsense en vakmanschap
  • Goede service en maatwerk
  • Erkend CBW, dus vertrouwd
Alle kleuren

Nog vragen?

Stel uw vraag of vraag offerte aan

Heeft u nog vragen, bent u benieuwd naar de juiste houten vloer voor uw woning, wilt u een afspraak met ons maken of heeft u heel duidelijk voor ogen welke vloer u bij u thuis wilt leggen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande formulier of vraag direct een offerte aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.