Menu

Houten Vloeren Rotterdam

Kies voor Bax Houthandel als u zoekt naar houten vloeren in Rotterdam. Wat vindt u bijvoorbeeld van onderstaande 21 centimeter brede Europese eiken vloer met grading OS is afgewerkt in wit 50 olie? Bax Houthandel heeft de houten vloer een mooie zachte whitewash gegeven. Hierdoor blijft een deel van de originele eiken tonen zichtbaar. Dit zorgt ervoor dat er een zacht contrast wordt gecreëerd tussen de vloer en de wanden. Op die manier wordt de ruimte groot en tegelijk zacht koel. Kiest u voor donkere plinten, dan heeft u het nadeel dat de muren te statisch worden. Het resultaat is dan afstand tussen de muren en de vloer. Deze 19 millimeter dikke vloer is direct verlijmd. Dat betekent dat er geen gebruik is gemaakt van een ondervloer. De vloer is direct op het beton gelijmd, mede omdat de vloer voorzien is van vloerverwarming.

Plaatsing houten vloeren Rotterdam

Bij het plaatsen van onze houten vloeren in Rotterdam, houdt Bax Houthandel rekening met uw interieur. Om optimaal gebruik te maken van de ruimte van de kamer, is ervoor gekozen om de vloer in de lengte neer te leggen. Juist door deze plaatsing, oogt de keuken direct ruimer dan voorheen. Om weerkaatsing van het licht op het aanrechtblad te voorkomen, hebben wij aangeraden het onderste deel van het keukenraam te voorzien van een lichte kleur vitrage. Dit heeft als gevolg dat de ruimte verlicht blijft. Het betreft een open keuken, daarom kozen we ervoor de vloer door te leggen. Juist door het interieur licht van kleur te houden, springt de iets donkere kleur van de eiken houten vloer er mooi uit. De afwerking met een zachte white wash tint van de vloer past daarom heel mooi in het interieur. De loop- en zichtrichting en de richting van de planken lopen in dit project synchroon, want dat is het meest ideaal voor een kamer.

Afwerking vloer

Het gaat hier om een ruimte waar zich ook een keuken bevindt. Daarom is de afwerking van hoog belang. Daarom is er gekozen voor een Sparky topcoat. Met deze topcoat mag de vloer nat worden en kan deze eenvoudig schoongemaakt worden. Voor het interieur heeft Bax Houthandel gekozen voor een glazen eettafel met een RVS constructie. Het gevoel van ruimte blijft bestaan omdat de tafel van glas is. Er is gekozen voor eetkamerstoelen met wit lederen zitting en kleine accessoires aan de muur, wederom om het ruimtelijke gevoel vast te houden en de whitewash van de vloer mooi tot uiting te laten komen.
Bax Houthandel heeft fleurige bloemen voor op tafel en kamerplanten aangeraden, zodat de vloer blijft opvallen.

Vestiging Bax Houthandel nabij Rotterdam

Adres: 
Industrieweg 60
2712 LB ZOETERMEER
Tel: 079-3436611

Fax: 079-3312911

E-mail: info@baxhouthandel.nl

 

Openingstijden:
Open: di, wo, vrij, zat  9.30h t/m 17.30h

Maandag en donderdag zijn wij gesloten en op 31 december.

 

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Zoetermeer.