Menu

Houten vloeren Rotterdam

Een eiken vloer, een parketvloer of een vloer van lamelparket: Bax Houthandel is de specialist als het gaat om houten vloeren in Rotterdam.

Prijzen en aanbiedingen showroom

Houten vloer kopen in Rotterdam

Een eiken vloer, een parketvloer of een vloer van lamelparket, laminaat of PVC of een visgraat vloer: Bax Houthandel is de specialist als het gaat om houten vloeren in Rotterdam.

Op zoek naar de allermooiste houten vloeren in Rotterdam voor de scherpste prijs? Kom dan bij Bax Houthandel uw droomvloer uitzoeken. Direct van de fabriek leveren wij goedkope houten vloeren van topkwaliteit. Als planken, parket en lamelparket. Alle vloeren komen uit onze eigen fabriek en gaan naar u zonder tussenhandel.

Met ruim 400 soorten houten vloeren hebben wij echt het meest uitgebreide vloeren assortiment van Nederland tegen een prijs die onder marktconform ligt. De goedkoopste van Nederland?…vaak wel, oordeel zelf want er is meer dan de prijs alleen.

Met een natuurproduct als hout kiest u niet alleen voor een tijdloze sfeer in huis, deze houten vloeren zijn ook ontzettend sterk en gaan jarenlang mee. Naast echt hout verkopen wij Laminaat, PVC en de allernieuwste vloer soort: hybride vloeren.

 

HOUTEN VLOEREN LAMINAAT PVC  HYBRIDE VLOEREN TRAPRENOVATIE

Onze houten vloeren

houten vloer rotterdam

Houten vloer Rotterdam

Houten vloer Rotterdam is een eiken project in een 19mm dikke lamelparket uitvoering. Een mooie brede plank in 22,5 cm. Wij hebben tot wel 29cm breed echter was de huiskamer met 42 m2 net even te klein. Voor zo iets is een 50 of meer m2 noodzakelijk anders komt het effect niet goed tot zijn recht. De vloer is een select rustiek, lekker wat knoesten erin waardoor de vloer goed leefbaar is. Het hout is afgewerkt met een zachte teak toon met daaroverheen een transparante top coat. Speciaal om de kleur mooi te houden en de vloer onderhoudsarm. De houten vloer Rotterdam is zwevend gelegd op een beton met daar tussen een 2mm folie. Dit is een damp werende laag en zorgt ook voor een mooie loop anders gaan de planken op het beton knarsen en dat wordt hiermee voorkomen. Met ruim 25 jaar ervaring in het produceren van eiken vloeren, bent u bij Bax Houthandel verzekerd van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om een eiken vloer bestaande uit planken, een hele brede eiken vloer of een eiken vloer met een breed visgraat motief: u staat versteld van ons uitgebreide assortiment. Al beschikbaar vanaf €17,95 per vierkante meter.

eiken houten vloeren
parketvloer rotterdam

Parketvloer Rotterdam

Parketvloer Rotterdam is een Jatoba vloer over twee verdiepingen. De plank is 19mm dik en de toplaag is 4mm. De afwerking is met een naturel olie zodat de wijn rode tonen van het hout goed opleven. Het heeft even een aanloopje nodig want de vloer komt in deze staat rond 4 maanden na oplevering. De vloer is afgewerkt met witte staande MDF plinten. De ondervloer is van beton en men heeft ervoor gekozen om de planken rechtstreeks op het beton te verlijmen. Men weet dat het herstel van een gelijmde vloer niet makkelijk is en daardoor kostbaar. De beneden vloer heeft vloerverwarming en boven niet. Deze parketvloer Rotterdam is vrij van knoesten en is een pure hout selectie: OS++. De hoge witte muren en de vele licht partijen maken het huis echt schitterend maar met deze vloer erin is het een heel bijzonder project geworden.

Showroom parketvloeren
visgraat vloer rotterdam

Visgraat vloer Rotterdam

Visgraat vloer Rotterdam is er eentje die in een huis op leeftijd is aangebracht. Er lag een oud, te veel beschadigd visgraat in alleen waren dit kleine plankjes. Hoewel dit zeker niet ons breedte planken zijn is deze wel breed genoeg omdat het om vier ruimtes gaat die geheel zijn door gelegd. Een bredere plank zou de punten in het visgraat raar laten uitkomen. De oude visgraat is verwijderd anders werd de vloer te hoog. Het was zeker een optie om de vloer over de oude heen te leggen omdat je daar mooi op kunt vast schieten, helaas, dus oude vloer eruit en de nieuwe direct op het beton verlijmen. De vloerdelen zijn met een zacht witte olie afgewerkt waarna er een transparante top coat overheen is aangebracht. Visgraat vloer Rotterdam ligt op de beneden en bovenverdieping, toch bij elkaar ruim 110m2. Alle wanden zijn voorzien van witte staande MDF plinten. Lees meer over dit type vloeren:

visgraat vloeren

Onze vloeren van hout

hybride vloeren

Hybride vloer

Naast onze productie van het echt houten lamelparket hebben wij een hybride vloer die u zeker wel ..de vloer van morgen…mag noemen, kijk maar eens:

breed eiken

Heel breed eiken 23, 25, 27, 29cm

Een vloer met een indrukwekkende uitstraling zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

visgraat parket

Visgraat en andere patronen

Visgraat en andere patroonvloeren, kijk eens naar breed visgraat zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

Klik hier om al onze houtsoorten te zien

Uit eigen fabriek

Goedkope houten vloeren in Rotterdam

laminaat Rotterdam

€ 5,95/m2 en u heeft bij ons laminaat in Rotterdam. Een flinke collectie laminaat vloeren staat voor u klaar. Wij bieden alleen goed en nog beter laminaat aan. Wij verhandelen geen B keuze of heel dun laminaat. Kom maar eens kijken, zo af en toe hebben wij ook restpartijen. lees verder: Laminaat vloeren

LAMINAAT VLOEREN

laminaat showroom

PVC vloer Rotterdam

Net als bij echte houten vloeren is het nuttig om u goed te laten informeren over PVC vloeren. Er is best nogal wat keuze, waarbij PVC soorten erg afhankelijk zijn voor de ondervloer en juist sommige veel minder. Veel keuze en als u zich verdiept, kijk ook eens naar de vloer van morgen…de hybride vloer.

pvc VLOEREN

PVC vloeren

Goedkope vloeren in Rotterdam

In onze showroom in Zoetermeer heeft u de goedkope vloeren van hout voor het uitzoeken. Aan de hand van uw wensen kunnen we niet alleen de beste houten vloer voor u samenstellen, u kunt meteen de verschillen in houtsoorten, kleuren, structuren en afwerkingen met elkaar vergelijken. Zijn daarbij speciale wensen, zoals een houten vloer door leggen in de keuken? Of zou u de vloer het liefst willen combineren met een vloerverwarming? Dan zetten onze adviseurs de mogelijkheden helder op een rij.

Ter voorbereiding op de keuze van een houten vloer, kijk eens naar ons stappenplan en de technische zaken die bij een vloer komen kijken:

TECHNISCHE INFORMATIE

showroom houtsoorten

Traprenovatie Rotterdam

Is uw trap versleten of wilt u een keer iets anders met uw trap? Kies dan voor een traprenovatie. Bij Bax Houthandel kunt u kiezen tussen massief hout en lamelparket. Het grote voordeel als u kiest voor Bax Houthandel is dat wij uw houten vloer kunnen laten overlopen in uw trap qua kleur. Op die manier wordt uw interieur één geheel.

TRAPRENOVATIE

Traprenovatie amsterdam

 

hout inspiratie

Het bezoek aan de showroom
"Laat u inspireren"

vloeren advies

Het persoonlijke adviesgesprek
"Offerte op maat"

De productie van houten vloeren

Productie van uw vloer
"In eigen beheer"

Vloeren die worden bezorgd

Bezorging van uw houten vloer
"Bij u thuis afgeleverd"

Man die een houten vloer legt

De installatie van de vloer
"Vakkundig en professioneel gelegd"

Resultaat van houten vloeren

Het prachtige eindresultaat
"Uw eigen vloer op maat"

Barneveld

Harselaarseweg 75 3771 MA Barneveld

0342 - 420 880 info@baxhouthandel.nl

Onze locaties

Legservice
Over Bax Houthandel

Vakkundig uw houten vloer laten leggen

Met onze installatieservice in de regio Rotterdam bent u er zeker van dat uw nieuwe houten vloer vakkundig wordt gelegd. Zo zorgen we voor het weghalen van de oude vloerbedekking, leveren een passende, isolerende ondervloer en werken de vloer tot in de puntjes af. Dat kan met lak, olie of wax in een tint die bij uw woonstijl past. Bovendien kan de vloer extra worden behandeld tegen vocht en vlekken. Wilt u een houten vloer leggen in intensief belopen ruimtes of een keuken, dan denken onze vloerexperts mee welk type vloer daar het meest geschikt voor is. Uiteraard ontvangt u op al onze houten vloeren een uitstekende garantie.

Daarom kiest u voor Bax Houthandel

  • Scherp geprijsd en hoge kwaliteit
  • Snelle levering, direct uit onze eigen fabriek
  • Advies op maat van onze houtspecialisten
  • No-nonsense en vakmanschap
  • Goede service en maatwerk
  • Erkend CBW, dus vertrouwd
Alle kleuren

Nog vragen?

Stel uw vraag of vraag offerte aan

Heeft u nog vragen, bent u benieuwd naar de juiste houten vloer voor uw woning, wilt u een afspraak met ons maken of heeft u heel duidelijk voor ogen welke vloer u bij u thuis wilt leggen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande formulier of vraag direct een offerte aan.

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.