Menu

Houten Vloeren Putten

Breed visgraat, 17 x 85cm. De eiken visgraat vloer is donker gerookt en met naturel olie en een beschermende topcoat afgewerkt. De grading is OS-mix.

Bax Houthandel is voor deze woning die je in de pure natuur vind, voor een breed visgraat gegaan, hierdoor komt het motief er mooi uit op de vloer en door het donker te roken creëer je juist dat de vloer opvallend wordt en speels tegelijk. Door speling van het hout krijg je deze prachtige vloer.

Als installatie methode is gekozen voor een verlijmde installatie, dit betekend dat houten vloeren Putten een board broodjes verlijmde ondervloer in legt, waarna vervolgens de vloer op de platen wordt verlijmd en op het mes wordt vastgeschoten. Ook de ondervloer is van belang als het gaat om kwalitatief leggen, daarom is er hier gekozen voor Isogold. Deze is de beste in zijn genre, isolatie, geluid dempend. Omdat houten vloeren Putten deze vloer als visgraat gelegd heeft creëer je een speels uiterlijk die past bij de locatie van de woning. Om het gevoel vast te houden dat je in de natuur woont, heeft houten vloeren Putten ervoor gekozen om lichte kleuren te gebruiken voor de meubels. Ook de wandkast waar de TV op staat is licht grenen, en past dus mooi bij de vloer. Vanwege de tuindeuren waar veel licht inval komt, kun je mooi spelen met het licht door er lamellen te plaatsen, op deze manier blijf je licht inval een persoonlijke zaak. Zodat het licht altijd belangrijk blijft ten opzichte van de vloer, heeft houten vloeren Putten kleine schermer lampen geplaatst die bediend kunnen worden met een dimmer, dit zorgt voor een sfeer verlichting die in combinatie met de vloer niet te evenaren valt.
De juiste afwerking en onderhoud aan de vloer draagt enorm mee aan de levensduur van een vloer. Hier heeft houten vloeren Putten voor een vloer die donker gerookt is, de grading is OS. En om de vloer te beschermen tegen vocht en vuil is er uiteindelijk nog een topcoat erover heen gedaan. Deze topcoat is ook erover heen gedaan omdat de vloer ook is doorgelegt naar de keuken, waar dus geknoeid mag en kan worden. Om het schoon te maken, kan er dankzij de topcoat, ieder willekeurig schoonmaak middel praktisch gebruikt worden. Ook hier kijkt houten vloeren Putten aandachtig naar. Hoe gaat er geleefd worden in deze ruimte en hoe groot is de kans op beschadiging.

Houten Vloeren Putten vind u:

Adres gegevens van Bax Houthandel Barneveld.

Harselaarseweg 73-75
3771 MA Barneveld
Tel: 0342-420880
Fax: 0342-422566
E-mail: info@baxhouthandel.nl

Openingstijden:
Maandag t/m Zaterdag van 8.00h t/m 16.30h

Telefonisch bereikbaar tot 17.00h

GESLOTEN OP 31 DECEMBER

Voor afhalen van goederen kunt u op alle dagen terecht to 16.00h

voor een uitgebreide routen beschrijving kijk op vestiging Barneveld

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Barneveld.