Menu

Houten Vloeren Purmerend

heeft voor deze modern ingerichte kamer gekozen voor 18 cm brede OS vloer, waardoor er minder knoesten zichtbaar zijn. Juist door deze kleur blijft de kamer strak en past het bij de interieur waar voor gekozen is. Had houten vloeren Purmerend voor een andere kleur gekozen, met name een donkere kleur, dan was de hele uitwerking van het geheel weg.

Houten vloeren kopen in Purmerend

Houten Vloeren Purmerend bekijkt altijd de situatie alvorens er besloten wordt op welke manier de vloer geïnstalleerd zal worden. Het betreft hier om een boven etage die dus weinig geluid overlast mag bezorgen en goed geïsolleerd dient de worden. Voor al deze redenen is hier dus gekozen om de vloer zwevend te installeren. Dit betekend dat houten vloeren Purmerend eerst een folie laag plaatst, waar de vloer aan de mes – en voeg-zijde zal verlijmd worden. Ook de ondervloer, in dit geval Isogold folie is met zorg uitgekozen. Isogold bezit alle kwaliteiten die een goede ondervloer moet hebben. Door deze ondervloer zal het geluid hinder verminderd worden met 10 dB en blijft de kamer goed geïsoleerd. Om de vloer uit te laten springen in zijn kwaliteit heefthouten vloeren Purmerend de lange muur grijs geverfd, dit om het contrast tussen de vloer en wand optimaal te houden, en tegelijk wordt de ruimte hierdoor gebroken. Zou je alle muren wit laten dan krijg je niet de sfeer die hier beoogt is te bereiken. Juist door de plinten wit te houden, krijgt de vloer een ruimer gevoel ten opzichte van de wanden. Doordat we hier beschikken over grote ramen, hebben we te maken met veel lichtinval, hier weet houten vloeren Purmerend mooi op in te spelen, door gebruik te maken van vitrages, waardoor je de lichtinval reduceert, maar toch niet weghaalt. Zou houten vloerenPurmerend geen gebruik maken van vitrages dan wordt de vloer overbelicht, en verliest het de waarde die de vloer moet hebben, door de weerkaatsing van het licht die dan ontstaat. Ook hier dient dus rekening mee gehouden te worden. Als interieur is hier moderne inrichting vast gehouden, zo hangen er hier zilveren lampen die dan weer overeenkomen met de zilveren vazen. Door deze manier van het afstellen van de accessoires, behoud je de kamer strak en modern. Daarom is er als wandmeubel een strak design gekozen waarop een LCD scherm is komen te staan. Ook als zithoek is hier aan gedacht en de bankstel is daarom ook strak in het design en zwart van kleur. Deze kleur is door houten vloeren Purmerend gebruikt zodat de vloer er mooi op uitspringt.
Als afwerking van de vloer is hier volledig dekkend witte olie gebruikt, wat zich uitstekend leent voor deze inrichting van de kamer.

Houten Vloeren Purmerend vind u:

Adres gegevens van Bax Houthandel Amsterdam.

TT Vasumweg 4AB
Amsterdam-Noord (zijstraat van de Klaprozenweg)
Tel: 020-4932943
Fax: 020-4932936
E-mail: info@baxhouthandel.nl

Openingstijden:

Open: di, wo, vrij, zat  9.30h t/m 17.30h.

Maandag en donderdag zijn wij gesloten en op 31 december!!.

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Amsterdam Noord.

Voor een uitgebreiden routen beschrijving kijk op vestiging Amsterdam

Routebeschrijving:

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Amsterdam.