Menu

Houten Vloeren Noordwijk

Een wit100 white wash op een extra rustieke vloer. Mix de cracks en knoesten van dit plaatje en de foto hier onder en er is een goed beeld wat extra rustiek inhoud.

Bax Houthandel heeft voor deze ruime woonkamer gekozen voor extra rustiek vloer, met veel cracks en knoesten. Hier is opgelet op de manier waarop de vloer gemaakt en afgewerkt is met wit100 white wash, dit geeft die extra lichte kleur.
had houten vloeren Noordwijk een witte of een donkere vloer gebruikt, dan had je de ruimtelijke gevoel wat je hier hebt, aangetast, en dat zou zonde zijn.

Als installatie methode heeft houten vloeren Noordwijk direct blind op de bestaande vloer genageld, dit is gedaan zodat het klassieke gekraak van de vloer blijft bestaan. Om te voorkomen dat de nieuwe vloer met de oude vloer in contact komt, heeft houten vloeren Noordwijk een folie gelegd, die heeft een dampwerende functie, waardoor je dus dat geknars van hout op hout niet krijgt. Ook word hierdoor meer isolatie gebracht wat een handige bijeenkomst is. Door de ruimte groot te laten blijven en vooral open, heeft houten vloeren Noordwijk voor plinten langs de muur gekozen die middel groot zijn, hierdoor krijg je ook nog meer een contrast tussen muur en vloer, vooral door de muur een andere kleur te geven, breekt het de ruimte ook.Had hier een andere installatie methode gebruikt geweest dan was ook het klassiek gekraak van de houten vloer vergaan, en die wilde houten vloeren Noordwijk juist behouden. Voor interieur is gekozen voor een wit bankstel, dit zodat de vloer zijn uitwerking blijft houden ten opzichte van de rest. In de hoeken zijn kamerplanten geplaatst, dit om de kleur een beetje te breken en er een huiselijk gevoel van te creëeren. Juist door de kamerplanten breng je ook meer kleur in de woning maar blijft de sfeer rustiek, waar houten vloeren Noordwijk ook naar streeft. Doordat houten vloeren Noordwijk een vloer heeft gekozen waar veel knoesten gecombineerd met cracks, komen de kastdeurtjes ook weer mooi naar voren die in de wanden geplaatst zijn. Als interieur keuze is gevallen voor een grenen eettafel met plek voor 6 man en een zithoek in lichtbruin leer. De salon tafel is wederom grenen, dit om kleurvast te blijven, zou houten vloeren Noordwijk meer andere kleuren gebruiken dan komt de vloer er niet mooi op uit.
Om de juiste afwerking te kiezen heeft houten vloeren Noordwijk specifiek gekeken naar het gebruik van de vloer en de slijtage kans. Gezien het feit dat de vloer niet naar de keuken is door gelegd, heeft men niet voor een top coat gekozen, maar heeft houten vloeren Noordwijk juist de kleur an afwerking puur gehouden. Dit geeft deze specifieke uitstraling die helemaal op zijn plek is. En omdat de lichtinval die via de ramen aan de voorkant binnenkomt, af te stellen is door middel van lamellen is hier niet gekozen voor plafond vitrages. Zou houten vloeren Noordwijk voor vitrages zijn gegaan dan was het te donker om de vloer te laten stralen, en dat wil houten vloeren Noordwijk natuurlijk niet.

Houten Vloeren Noordwijk vind u:

Adres: 
Industrieweg 60
2712 LB ZOETERMEER
Tel: 079-3436611

Fax: 079-3312911

E-mail: info@baxhouthandel.nl

Openingstijden:
Open: di, wo, vrij, zat  9.30h t/m 17.30h

Maandag en donderdag zijn wij gesloten en op 31 december.

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Zoetermeer.

Routeplanner naar onze vestiging: