Menu

Houten vloeren Nieuwegein

Een eiken vloer, een parketvloer of een vloer van lamelparket: Bax Houthandel is de specialist als het gaat om houten vloeren in Nieuwegein.

Prijzen & aanbiedingen Al onze vloeren

Houten vloer kopen in Nieuwegein

De allermooiste houten vloeren in Nieuwegein zijn te koop bij Bax Houthandel. Wij bieden topkwaliteit hout omdat onze vloerplanken via onze eigen fabriek worden geproduceerd. Daardoor zijn wij specialist in Eiken vloeren in allerlei tinten en structuren en bieden daarnaast ook andere houtsoorten, zoals Essen, Walnoot en Jatoba. Bovendien zijn wij ook lamelparket leverancier; een budgetvriendelijk alternatief, waarbij wij vloerdelen bieden met een extra dikke echte houten toplaag!

Onze houten vloeren

Houten vloer

Eiken vloeren

Met ruim 25 jaar ervaring in het produceren van eiken vloeren, bent u bij Bax Houthandel verzekerd van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om een eiken vloer bestaande uit planken, een hele brede eiken vloer of een eiken vloer met een breed visgraat motief: u staat versteld van ons uitgebreide assortiment. Al beschikbaar vanaf €17,95 per vierkante meter.

Meer over onze eiken houten vloeren
Lamelparket vloer leggen

Parketvloeren

U kunt kiezen uit diverse parketvloeren van hout bij Bax Houthandel. Houten parketvloeren worden vaak opgebouwd uit lamelparket (ook wel multiplank genoemd). U heeft de keuze uit verschillende patronen voor de installatie van uw parketvloer. Bax Houthandel produceert parketvloeren in eigen beheer. Dat betekent dat u verzekerd bent van een zeer scherpe prijs voor uw parketvloer.

Meer over onze parketvloeren
Trap vloer

Traprenovatie

Is uw trap versleten of wilt u een keer iets anders met uw trap? Kies dan voor een traprenovatie. Bij Bax Houthandel kunt u kiezen tussen massief hout en lamelparket. Het grote voordeel als u kiest voor Bax Houthandel is dat wij uw houten vloer kunnen laten overlopen in uw trap qua kleur. Op die manier wordt uw interieur één geheel.

Meer informatie over traprenovatie

Onze vloeren van hout

hybride vloeren

Hybride vloer

Naast onze productie van het echt houten lamelparket hebben wij een hybride vloer die je zeker wel ..de vloer van morgen...mag noemen, kijk maar eens:

breed eiken

Heel breed eiken 23, 25, 27, 29cm

Een vloer met een indrukwekkende uitstraling zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

visgraat parket

Visgraat en andere patronen

Visgraat en andere patroonvloeren, kijk eens naar breed visgraat zie in menu onder houten vloeren alle houtsoorten

Klik hier om al onze houtsoorten te zien

Goedkoop

Goedkope houten vloer in Nieuwegein

De keuze voor een houten vloer is een duurzame keuze. Het is een natuurproduct dat uiterst sterk is, goed bestand is tegen jarenlang intensief gebruik en zijn uitstraling lang behoudt. Bovendien is hout keer op keer te schuren en opnieuw af te werken zodat de vloer met uw woonwensen kan meegroeien.

hout inspiratie

Het bezoek aan de showroom
"Laat u inspireren"

vloeren advies

Het persoonlijke adviesgesprek
"Offerte op maat"

De productie van houten vloeren

Productie van uw vloer
"In eigen beheer"

Vloeren die worden bezorgd

Bezorging van uw houten vloer
"Bij u thuis afgeleverd"

Man die een houten vloer legt

De installatie van de vloer
"Vakkundig en professioneel gelegd"

Resultaat van houten vloeren

Het prachtige eindresultaat
"Uw eigen houten vloer op maat"

Barneveld

Harselaarseweg 75 3771 MA Barneveld

0342 - 420 880 info@baxhouthandel.nl

Onze locaties

Legservice
Over Bax Houthandel

Legservice van uw houten vloer in Nieuwegein

Wilt u een houten vloer in Nieuwegein kopen, maar ziet u op tegen al het gedoe in huis? Van het zagen, schuren en lakken? Wees gerust. Wij werken met een uitstekende legservice die een topvloer garandeert; zonder rommel, met de afwerking zoals u dat wenst en ook helemaal geïsoleerd waar dat nodig is. Inclusief maatwerk plinten. Ook het installeren van een geschikte vloerverwarming bij het lamelparket kunnen we regelen. Onze adviseurs laten graag de mogelijkheden daarin zien.

Daarom kiest u voor Bax Houthandel

  • Scherp geprijsd en hoge kwaliteit
  • Snelle levering, direct uit onze eigen fabriek
  • Advies op maat van onze houtspecialisten
  • No-nonsense en vakmanschap
  • Goede service en maatwerk
  • Erkend CBW, dus vertrouwd
Alle kleuren

Nog vragen?

Stel uw vraag of vraag offerte aan

Heeft u nog vragen, bent u benieuwd naar de juiste houten vloer voor uw woning, wilt u een afspraak met ons maken of heeft u heel duidelijk voor ogen welke vloer u bij u thuis wilt leggen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande formulier of vraag direct een offerte aan.

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.