Menu

Houten vloeren Nieuwegein

Een 21 cm  brede Europees eiken vloer in de selectie, Select rustiek. Een vloer met een mooi knoesten patroon en een afwerking in een white wash modificatiem star 3. De vloer is geheel beschermd met top coat.

Bax Houthandel heeft speciaal voor deze keuken gekozen voor een 21 cm brede Europees eiken vloer. Door de prachtige white wash modificatie star 3 krijg je deze lichte kleur, hierdoor lijkt de vloer verouderd.

Voor de juiste installatie techniek is er eerst bekeken door houten vloeren Nieuwegein hoe intensief de vloer gebruikt zal worden en waar komt hij te liggen. In dit geval, omdat de vloer in de keuken is komen te liggen heeft houten vloeren Nieuwegein direct op de betonnen vloer verlijmd. Er zijn ook andere methodes die gebruikt had kunnen worden, zoals zwevend of met behulp van rachels. Maar hier is besloten om het direct op de bestaande vloer te verlijmen. Door te spelen met de juiste formaat plinten, kwam houten vloeren Nieuwegein uiteindelijk op middelgrote maat plinten. Dit om er voor te zorgen dat de vloer zijn intentie houd waar het voor uitgekozen werd, namelijk een gebruikte look. Door de vloer door te laten leggen naar de woonkamer, heeft houten vloeren Nieuwegein de keuken mooi bij de woonkamer betrokken. Hierdoor oogt de kamer gelijk groter en ruimer. Had men hier aparte vloerdelen geplaatst geweest dan werd de keuken en de woonkamer meer apart ingesteld, waardoor je de ruimte kwijt bent. Om te voorkomen dat kamer qua ruimte gebroken zou worden, heeft houten vloeren Nieuwegein de vloer in de looprichting aangelegd. Hierdoor behoud je de open ruimte die ten volste gebruikt kan worden. Als interieur is hier voor een moderne klank gegaan met een vleugje nostalgie. In de woonkamer is er een zilveren salon tafel geplaatst en voeg hier een zwart leren bankstel aan toe, waardoor de vloer meer naar boven komt. Langs de muur heeft houten vloeren Nieuwegein een grenen wandkast geplaatst met daarboven in de lengte een spiegel. Door hier het spiegel effect te gaan gebruiken lijkt de kamer in ruimte te groeien. Via de hoge ramen uit de kamer komt zoveel lichtval binnen die gereduceerd werd door plafond vitrages op te hangen, had houten vloeren Nieuwegein hier alleen maar luxaflex gehangen dan kon de lichtinval niet verminderd worden , maar alleen maar geblokt. En juist door de lichtinval te minderen komt de vloer meer tot zijn uiting. Hier zijn in de kamer voor de sfeer overgordijnen geplaatst die in de avond gesloten kunnen worden. Deze gordijnen zijn wit van kleur zodat ook in de avond de kamer ruimtelijk blijft aanzien. Om de sfeer gezellig te maken is hier gebruik gemaakt van verschillende schermer lampen en dim lichten die door houten vloeren Nieuwegein strategisch verdeeld over de kamer zijn geplaatst.
Als afwerking is hier een white wash modificatie star 3 gedaan, waardoor je deze mooie lichte kleur krijgt. Omdat de vloer door gelegd is naar de keuken toe is er als laatste nog een topcoat erover heen gedaan , waarmee de vloer uitermate beschermd is tegen vuil en water. Dus in de keuken kan geknoeid worden en makkelijk schoon te maken met ieder willekeurig schoonmaak middel. Houten vloeren Nieuwegein heeft hiermee gezorgd dat de levensduur van deze vloer optimaal zal zijn. UIteindelijk is dit project door houten vloeren Nieuwegein goed afgerond. In de modificatie range waar oa de star concepten vallen is alles standaard afgewerkt met onze topcoat.

Houten Vloeren Nieuwegein vind u:

Adres gegevens van Bax Houthandel Barneveld.

Harselaarseweg 73-75
3771 MA Barneveld
Tel: 0342-420880
Fax: 0342-422566
E-mail: info@baxhouthandel.n

Openingstijden:
Maandag t/m Zaterdag van 8.00h t/m 16.30h

Telefonisch bereikbaar tot 17.00h

GESLOTEN OP 31 DECEMBER

Voor afhalen van goederen kunt u op alle dagen terecht to 16.00h

Voor een uitgebreide routen beschrijving kijk op vestiging Barneveld

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Barneveld.