Menu

Houten Vloeren Loosdrecht

Europees eiken 24 cm OS-mix, donker gerookt en afgewerkt met een walnoten olie. De vloer is donker met een warme gloed.

Bax Houthandel heeft voor deze prachtig boven woning die uitkijkt over de Loosdrechtse plassen een prachtige Europees eiken donker gerookte vloer van 24 cm gelegd, door het af te werken met een walnoten olie, krijg je deze prachtige uitstraling.

Voor de installatie van deze prachtige vloer in deze woning, is er door houten vloeren Loosdrecht dit betekend dat er eerst een ondervloer komt te liggen voordat de uiteindelijke vloer gelegd wordt. Ook de keuze van ondervloer is verschillend per woning, in dit geval heeft houten vloeren Loosdrecht  gekozen voor de Isogold folie laag, deze wordt eerst gelegd en daar boven op wordt de vloer aan de mes en voeg zijde verlijmd. Isogold is de beste in zijn soort, buiten zijn isolerende functie is dit ook de vloer die het geluid hinder verminderd met 10 dB, wat heel veel is. De keuze van deze vloer had heel veel met de locatie van de woning te maken, Loosdrecht is dé plek voor varen en de associatie van steigers en deze vloer is de reden geweest om zo dicht mogelijk bij het gebied te blijven. Het interieur is hier heel modern, dit is gedaan door houten vloeren Loosdrecht, zodat de afwisseling van modern en water mooi met elkaar afwisselt. Hier heeft houten Vloeren Loosdrecht een strak wit leren bankstel neergezet, in combinatie met een mooie design vormgegeven salon tafel. De ruimte waar eerste een open haard heeft gezeten, wordt nu gebruikt om er een grote LCD scherm te hangen. Door de ramen kijk je uit op de plassen van Loosdrecht, om hier gebruik van te maken is hier door houten vloeren Loosdrecht enkel gordijnen gehangen die in de avond dicht kunnen. De gordijnen zijn wit gelaten om de luxe sfeer te behouden. Om de ruimte alle aandacht te geven is de vloer door houten vloeren Loosdrecht in de breedte gelegd, hiermee benaderd houten vloeren Loosdrechtjuist de ruimte en wordt de lengte gebroken. Ook omdat de planken breed zijn, geeft dit nog meer een ruimte gevoel.
De eethoek is aan de achterkant gehouden, zodat de twee gedeeltes van de kamer gescheiden lijken te zijn. Omdat het in da avond heel donker wordt vanwege het feit dat je aan de plassen woont en dus geen straatverlichting naar binnen krijgt, heeft houten vloeren Loosdrecht hier prachtige sfeer verlichtingen geplaatst. Aan de plafond boven de eettafel hangt een mooie witte bol lampen, dit design geeft de moderne kant weer een zet. Als afwerking is deze prachtige Europese vloer door houten vloeren Loosdrecht donker gerookt, waardoor de klassieke kant een tint krijgt. Door de afwerking van walnoten olie, maakt dit de vloer zo mooi bruin, dat je je helemaal op de plassen voelt.

 

Houten vloeren Loosdrecht vind u

 

Adres gegevens van Bax Houthandel Amsterdam.

TT Vasumweg 4AB
Amsterdam-Noord (zijstraat van de Klaprozenweg)
Tel: 020-4932943
Fax: 020-4932936
E-mail: info@baxhouthandel.nll

Openingstijden:

Open: di, wo, vrij, zat  9.30h t/m 17.30h.

Maandag en donderdag zijn wij gesloten en op 31 december!!.

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Amsterdam Noord.

Voor een uitgebreiden routen beschrijving kijk op vestiging Amsterdam

Routebeschrijving:

Wij maken hier een duidelijke route beschrijving vanaf uw vertrekpunt tot aan onze vestiging. Vul uw adres in u krijgt een routebeschrijving naar onze vestiging in Amsterdam.